تهدید صمیمیت خانواده با استفاده افراطی از فضای مجازی نائب قهرمانی خراسان رضوی در مسابقات کاتای قهرمانی بانوان کشور ویدیو| روایت تکان‌دهنده امدادگر از دق کردنِ دختر سه ساله جمیله علم‌الهدی: حفظ وحدت انتظار امروز شهید رییسی از همه است پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است کسب مدال برنز توسط بانوی ایرانی در جام‌جهانی تیراندازی در هانگژو چین آموزش قرآن؛ محور اصلی فعالیت های شاگرد زرنگ مکتب ملا نازنین‌بیگم | خانه‌ای که بوی گلاب و اسپند می‌دهد هانیه رستمیان به فینال تپانچه جام جهانی صعود کرد نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ مهمترین توصیه‌های خودمراقبتی در برابر اشعه فرابنفش خورشید
سرخط خبرها
بهره برداری از ۱۲ طرح عمرانی ویژه بانوان در خراسان شمالی همزمان با ایام دهه فجر

بهره برداری از ۱۲ طرح عمرانی ویژه بانوان در خراسان شمالی همزمان با ایام دهه فجر

  • کد خبر: ۳۹۰۳۵۴
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۲
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان‌شمالی گفت: همزمان با ایام دهه فجر، ۱۵ طرح عمرانی ویژه بانوان در سطح استان افتتاح یا کلنگ‌زنی شد که ۱۲ مورد آن به بهره‌برداری رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اعظم الهامی جوشقان با اشاره به اینکه دهه فجر امسال فرصتی بود تا علاوه بر فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی، برخی مطالبات و نیاز‌های زیرساختی بانوان نیز به مرحله اجرا برسد، اظهار کرد: در این ایام ۱۵ طرح عمرانی ویژه بانوان در سطح استان افتتاح یا کلنگ‌زنی شد که ۱۲ مورد آن به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: از جمله این پروژه‌ها می‌توان به افتتاح مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران در شهرستان سملقان، بهره‌برداری از پروژه مسکن ۴۸ واحدی مددجویان سرپرست خانوار در شیروان و همچنین افتتاح مراکز خدمات جامع سلامت شهری سه شیروان و روستای گلیان اشاره کرد.

به گفته مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان‌شمالی، سه طرح دیگر نیز در دهه فجر امسال کلنگ‌زنی شد که شاخص‌ترین آن، آغاز عملیات اجرایی پارک بانوان شهر یکه‌سعود در شهرستان راز و جرگلان است؛ پروژه‌ای که می‌تواند نقش مؤثری در افزایش نشاط اجتماعی و ارتقای سلامت بانوان منطقه داشته باشد.

الهامی جوشقان توضیح داد: بیش از یک‌هزار نفر از بانوان در کارگاه‌هایی با موضوع تحکیم خانواده، مقابله با استرس و عبور از بحران شرکت کردند؛ موضوعاتی که با توجه به شرایط اجتماعی امروز، نقش مهمی در ارتقای تاب‌آوری خانواده‌ها دارد.

وی ادامه داد: همچنین یک‌هزار و ۵۰۰ نفر در کارگاه‌ها و نشست‌های بصیرتی و جهاد تبیین حضور یافتند و بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ نفر نیز در دوره‌های آموزشی سواد رسانه‌ای شرکت کردند؛ آموزش‌هایی که با هدف افزایش آگاهی و قدرت تحلیل بانوان در مواجهه با فضای رسانه‌ای برگزار شد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.