مژده لواسانی: سخت‌ترین تجربه کاری‌ام «من زنده‌ام» بود سهم زنان ایران از جایگاه ریاست دانشگاه‌ها چقدر است؟ برنامه‌ریزی برای اتصال کسب‌وکار‌های خانگی و مهارت‌بنیان به چرخه صادرات افزایش ۱۳۳ درصدی مصرف سیگار در دختران نوجوان | زنگ خطر سلامت جامعه و نسل آینده، مدت‌هاست به صدا در آمده است چاقی یکی از شایع‌ترین تغییرات دوران یائسگی است زنان سرپرست خانوار، جمعیت عمده تحت حمایت کمیته امداد استان تهران انتشار فراخوان پنجمین «همایش بین‌المللی کتاب سال بانوان» | حمایت از آثار پژوهشی زنان، هدف اصلی است اجرای فرآیند هدایت تحصیلی ویژه فرزندان زنان سرپرست خانوار در تهران| آیا قول شهرداری عملیاتی شد؟ کدام گروه از مادران روستایی و عشایر در سمنان، رایگان بیمه شده‌اند؟ کاپیتان تیم ملی فوتسال بانوان: امیدوارم امسال طلسم قهرمانی المپیک آسیایی را بشکنیم مبینا نعمت‌زاده بازی‌های آسیایی را از دست داد زیارت بیش از یک میلیون نفر زائر از بقعه حضرت بی بی حکیمه (س) در سال یک بانوی شاعر نیشابوری موفق به دریافت نشان «درجه یک هنر» شد «دیو و دختر»، روایتی کودکانه از مهارت‌های زندگی در مشهد دستور پخت کیک کدو سبز در منزل + فیلم چرا تفکیک زباله مهم است؟ | تجربه سبک زندگی هوشمندانه جزئیاتی از اقدامات حمایتی بهزیستی از فرزندان خانواده‌های زنان سرپرست خانوار خراسان رضوی ۴۲ درصد سرطان‌ها با یک تغییر ساده ناپدید می‌شوند | هشدار به زنان ۴۰ تا ۷۹ ساله اردوی جدید تیم ملی فوتسال بانوان آغاز شد (۹ خرداد ۱۴۰۵)| آزمون بزرگ برای ستاره‌های جوان و باتجربه ۵ ویژگی طلایی یک خانه «شخصیت‌ساز»؛ فرزندان موفق در چه فضایی بزرگ می‌شوند؟
سرخط خبرها
سهم ۴۹ درصدی زنان کشور در حوزه نشر| ایران همزاد کتاب است

سهم ۴۹ درصدی زنان کشور در حوزه نشر| ایران همزاد کتاب است

  • کد خبر: ۳۹۱۴۲۳
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۷
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به افزایش سهم زنان در حوزه نشر از پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، گفت: این سهم به ۴۹ درصد رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدعباس صالحی با تأکید بر اینکه ایران همزاد کتاب است، اظهار کرد: از سال ۱۳۲۰ تا سال ۱۳۵۷ یعنی در طول ۳۷ سال، تعداد ۵۰ هزار عنوان کتاب منتشر شده است، اما پس از انقلاب تا الان، این میزان به یک میلیون و ۵۰۰ هزار نسخه افزایش یافته است.

وی به تاثیر رویکرد فرهنگی انقلاب بر صنعت نشر اشاره کرد و ادامه داد: بر همین اساس است که کتاب در این مسیر ۴۵ ساله، جایگاه خاص خود را پیدا کرده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به رشد زنان و افزایش سهم آنها از بازار نشر اشاره و اضافه کرد: ما در طول این سال‌ها به عدالت جنسیتی در تألیف نزدیک شدیم. این مسئله در زمینه موضوعات نیز دیده می‌شود. سهم زنان در تألیف در دهه اول انقلاب هشت درصد، در دهه چهارم ۲۹ درصد و الان حدود ۴۹ درصد است.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.