آشپزی | خاگینه قاشقی؛ دسری سنتی و محبوب شهر تبریز + طرز تهیه پایان هفته نخست لیگ برتر هندبال بانوان باشگاه‌های کشور | کدام تیم پیروز میدان شد؟ صعود بانوی ملی‌پوش دوومیدانی ایران به مرحله فینال دوی ۴۰۰ متر زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا جنجال بر سر دیسکالیفه شدن فاطمه محیطی‌زاده در آستانه کسب یک مدال تاریخی در رقابت ۷گانه دوومیدانی در بازی‌های آسیایی آشپزی | علت تلخ شدن خورشت قیمه و راه حل آن چیست؟ ارائه الگوی سوم زن در کتاب «از خانه تا سنگر؛ نقش زنان در متن دفاع مقدس» معرفی یک تمرین ساده برای شکستن چرخه لجبازی در زندگی مشترک کسب مقام هفتم بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ توسط تیم ملی کانو دو نفره ۵۰۰ متر بانوان ایران بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶| نماینده ماده ۷گانه دوومیدانی ایران در ۵ رشته مقام اول را کسب کرد از جبهه‌های ایثار تا بارگاه رضوی | «حماسه‌سازان بی‌ادعا» در رواق نجمه خاتون (س) روایت می‌شوند (۳ مهر ۱۴۰۵) ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید مهدی کرمانی «الگوی سوم زن مسلمان»؛ مفهومی تکمیل‌کننده برای حضور اجتماعی زنان و نقش‌آفرینی موثر آنها در خانواده لیگ برتر هندبال بانوان باشگاه‌های کشور از امروز پنجشنبه (۲ مهر ماه ۱۴۰۵) آغاز شد آشپزی | مانی‌پلو دامغانی؛ ترکیب هماهنگ طعم‌های شیرین، ترش و خوش‌عطر + طرز تهیه خانه‌داری | یخ‌زدایی موادغذایی روی کابینت خطرناک است برگزاری یک کارگاه آموزشی برای زنان خانه‌دار مشهدی | بوستان شهربانوی نصرت میزبان شد آغاز هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان ایران از امروز (۲ مهر ماه ۱۴۰۵)
سرخط خبرها
نقاشی دختران نوجوان مشهدی برای وطن| یاد دانش‌آموزان شهید مدرسه میناب گرامی داشته شد + فیلم

نقاشی دختران نوجوان مشهدی برای وطن| یاد دانش‌آموزان شهید مدرسه میناب گرامی داشته شد + فیلم

  • کد خبر: ۴۰۸۱۳۰
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۲:۲۵
عصر امروز به همت فرهنگسرای گفت‌وگوی مشهد، جمعی از دختران هنرمند مشهدی با حضور در عرصه شهدا در قالب پویش شهردخت ۲، به تولید اثر هنری با محوریت ایران به مناسبت سالروز ولادت حضرت معصومه (س) پرداختند.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری
مهران سپهران
تصویربردار و تدوینگر مهران سپهران

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرا رسیدن سالروز ولادت بانوی کرامت حضرت معصومه (س) انگیزه‌ای شد تا جمعی از دختران نوجوان مشهدی که قلبشان برای کشورشان می‌تپد، در قالب شرکت در پویش شهردخت ۲، علاقه خود به وطن را با هنر‌هایی همچون نقاشی، سیاه قلم و خوشنویسی نشان داده و یاد و خاطره دانش آموزان شهید مدرسه میناب در جنگ تحمیلی اخیر را نیز گرامی بدارند.

هر کدام از آنها با خلاقیت، ذوق و استعدادی که داشتند، سعی کردند اثر در خور توجهی را تولید کنند.

از پرداختن به نماد‌های ایرانی تا پای جان برای ایران

قرارشان ساعت ۴ عصر است، قراری که جمعی از دختران نوجوان مشهدی با باشگاه مانا در فرهنگسرای گفت‌وگوی شهرداری مشهد گذاشته‌اند را می‌گویم، اما از دقایقی قبل از این ساعت، آماده خلق اثر شده‌اند.

یکی از دختران نوجوان موضوع این پویش شهردخت ۲ را ایران بیان می‌کند و می‌گوید: طرحی از یک دختر با لباس محلی را کشیده‌ام که نقشه ایران را در آغوش گرفته است.

یکی دیگر از دختران هم که به شدت سرگرم نقاشی کشیدن است می‌گوید: من به نماد‌ها و اقوام ایرانی در طراحی نقشه ایران توجه کرده‌ام به طوری که در هر استان، نمادی از آن استان را طراحی کرده‌ام.

در این میان یکی از دختران، برگزاری شهردخت ۲ را فرصتی برای خلق یک اثر برای کشورش می‌داند و می‌گوید: این موضوع علاوه بر اینکه به من فرصت می‌دهد تا علاقه به کشورم را با استفاده از موضوع و خلاقیت شخصی‌ام روی کاغذ نقاشی بیاورم، باعث می‌شود یاد و خاطره دانش آموزان شهید مدرسه میناب در جنگ تحمیلی اخیر را هم گرامی بدارم.

در ادامه وقتی به میز یک نوجوان خوشنویس نزدیک می‌شوم، او را در حال نگارش جمله‌ای با عنوان «تا پای جان برای ایرانم می‌مانم» می‌بینم. او در این خصوص می‌گوید: اگرچه سن مان کم است، اما سعی می‌کنیم در این رویداد با کمک گرفتن از هنر خود، علاقه به کشورمان را به همگان اعلام کنیم.

یکی دیگر از دختران مشهدی هم که گرفتار شدن جنگنده f۳۵ توسط ایران را در قالب یک نقاشی به تصویر کشیده است، می‌گوید: هدفم از طراحی این نقاشی، نشان دادن قدرت ایران در برابر دشمنان است.

یکی از هنرمندان هم همین نظر را تأیید می‌کند و درباره موضوع نقاشی اش می‌گوید: من حضور با اقتدار مردم در دفاع از کشور و اجتماعات حماسی شبانه را طراحی کرده‌ام، این حضور قدرت ایران را نشان می‌دهد.

حضور بیش از ۷۰ هنرمند نوجوان دختر در پویش شهردخت ۲

در ادامه مسئول امور مراکز فرهنگی شهرداری مشهد و باشگاه مانا به حضور بیش از ۷۰ هنرمند نوجوان دختر در پویش شهردخت ۲ اشاره و بیان می‌کند: دوره اول این رویداد حدودا دو سال قبل برگزار شد، اما امسال به شرایط خاص کشور از جمله وقوع جنگ تحمیلی اخیر، این پویش از سوی باشگاه مانا در فرهنگسرای گفت‌و‌گو برنامه ریزی و اجرا شد.

محمود خدیوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سرویس شهربانو در سایت شهرآرانیوز اضافه کرد: در دوره دوم این پویش به دلیل فرارسیدن ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر، از دختران نوجوان مشهدی برای حضور در این پویش دعوت شد و هر کدام از آنها در رشته‌های همچون نقاشی، سیاه قلم و خوشنویسی در این رویداد به خلق اثر با موضوع ایران پرداختند.

به گفته او، این پویش با هدف افزایش کنشگری و هویت دختران برنامه ریزی شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.