ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید ابوالفضل حسن زاده سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد ارتقای سلامت کلیه‌ها در دوران بارداری با مصرف آب چغندر روایتی از عادی‌شدن مصرف دخانیات در میان زنان | آمار‌ها چه می‌گویند؟ مشخص شدن سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال | مذاکرات برای جذب بازیکنان آغاز شد زنگ خطر «نامرئی شدن» در زندگی مشترک را جدی بگیرید فعالیت غرفه تولید دست‌سازه‌های تزئینی در عرصه میدان شهدا آغاز شد | خدمت‌رسانی دختران نوجوانان مشهدی در دهه پایانی ماه صفر انتشار برخی آمار‌های نادرست درباره تعداد «مجردان قطعی» در کشور | مجرد بودن با تجرد قطعی متفاوت است افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد رقابت باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان شاخص در فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر
سرخط خبرها
ماندگاری بانوی بازیگر با ایفای نقش‌های منفی در ذهن مخاطبان

ماندگاری بانوی بازیگر با ایفای نقش‌های منفی در ذهن مخاطبان

  • کد خبر: ۴۱۰۵۹۲
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۲:۲۳
  • ۱
مرحومه جمیله شیخی می‌گفت: من نقش‌های مثبت زیادی بازی کرده‌ام ولی نمی‌دانم چرا همه مرا بیشتر به خاطر نقش‌های منفی می‌شناسند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فردا ۹ اردیبهشت ماه، سالروز تولد جمیله شیخی است، او برای بازی در فیلم «مسافران» به کارگردانی بهرام بیضایی در سال ۱۳۷۰ جایزهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن جشنواره فیلم فجر و سال ۱۳۷۵ نیز برای «لیلا» به کارگردانی داریوش مهرجویی، جایزهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن جشنواره فیلم فجر را گرفت.

این هنرمند که در خرداد سال ۱۳۸۰ درگذشت، در سریال‌های، چون «پاییز صحرا» و «پدرسالار» به ایفای نقش پرداخت.

از جمله آثار سینمایی که جمیله شیخی در آنها به ایفای نقش پرداخت می‌توان به خانه خراب ۱۳۵۴، پرنده کوچک خوشبختی ۱۳۶۶، سفر عشق ۱۳۶۷، مسافران ۱۳۷۰، لیلا ۱۳۷۵، عینک دودی ۱۳۷۹ و «کاغذ بی‌خط» اشاره کرد.

این بانوی هنرمند در گفت و گویی گفته بود: «اولین آشنایی من با دنیای تئاتر، دیدن نمایشنامه‌هایی بود که در تئاتر سعدی اجرا می‌شد.»

بعد از مدتی همسر جمیله شیخی که پشتیبان همیشگی کارهایش بود، فوت کرد و او با آتیلای یکساله (آتیلا پسیانی) تنها ماند و تلویزیون را برای ادامه کار هنری‌اش انتخاب کرد و هفته‌ای یک نمایشنامه را به صورت زنده اجرا می‌کرد. «یک جور ترس و دلهره داشتم. هر اتفاقی که می‌افتاد تماشاگر شاهد آن بود و اگر اشکالی در بازی به وجود می‌آمد به هیچ وجه قابل اصلاح نبود. حتی یک بار دکور درخت در حین بازی افتاد و همه هول شده بودند، اما دوربین بلافاصله صحنه دیگر را گرفت و در این فرصت دوباره دکور را درست کردند»

جمیله شیخی همزمان با کار در تلویزیون در تئاتر‌های مختلف نیز حضور داشت و با کارگردان‌هایی، چون حمید سمندریان، علی نصیریان، عزت الله انتظامی، داوود رشیدی، رکن‌الدین خسروی، عباس مغفوریان و جعفر والی همکاری کرد: «اولین کار تلویزیونی‌ام نمایشنامه‌ای بود به نام «مادر» به کارگردانی حمید سمندریان. در آن زمان ۲۹ سال داشتم و اکثر خانم‌ها دوست داشتند، نقش جوان‌ها را بازی کنند ولی برای من جوان و پیر اهمیتی نداشت و با کمال میل این نقش را پذیرفتم.»

او در گفت و گویی دیگر گفته بود: من نقش‌های مثبت زیادی بازی کرده‌ام ولی نمی‌دانم چرا همه مرا بیشتر به خاطر نقش‌های منفی می‌شناسند، خوب شاید نقش منفی بیشتر در ذهن مردم باقی می‌ماند.»

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
صادق امین زاده
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۹
0
0
سلام خدا ایشان را رحمت کند من که نقش های مثبت ایشان را یادم نیست هر چی در ذهنم هست همان نقش های منفی است به خصوص نقشی که در سریال تولد دوباره داشتند بسیار ماندنی است