ماجرای دستگیری متخصص‌نمای طب سوزنی چه بود؟ «فرزندان روح‌الله؛ حماسه‌سازان بی‌ادعا» | رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در هفته دفاع مقدس تغییر ساعت کاری بوستان‌های بانوان مشهد از فردا ( یکم مهرماه ۱۴۰۵) ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید داراب آخرتی آشپزی | لازانیا را بدون استفاده از برگه‌های لازانیا درست کنید! + طرز تهیه بریکس، تنها مسیر توسعه دیپلماسی اقتصادی زنان نیست حضرت معصومه (س)؛ الگویی مناسب برای تحصیل و پیشرفت بانوان جامعه کسب دومین پیروزی دختران کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ واکاوی جایگاه والای حضرت فاطمه‌ معصومه (س) | کلید بهشت در دستان بانوی کرامت است لزوم تولید و نصب المان‌هایی با محوریت حضور حماسی زنان در شهر مشهد نیم نگاهی به خرید پرحاشیه تیم فوتسال بانوان پرسپولیس | آیا شهرت به تنهایی کافی است؟ اختصاص تیتر روزنامه بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ به عملکرد تیم ملی کبدی بانوان ایران غروب غربت بانوی بهشت | رواق نجمه خاتون (س) حرم رضوی میزبان بانوان در شام وفات حضرت معصومه (س) آیا حضرت فاطمه معصومه (س) شهید شدند؟ درباره فیلم «اخت الرضا» | روایت سینمایی سفر بانوی کرامت، حضرت فاطمه معصومه (س) از مدینه تا قم + زمان پخش روایت تصویری از آینده ایران دختران کشور؛ محور برگزاری رویداد «کمیکستان» خانه‌داری | چرا پوره سیب‌زمینی، چسبنده و لاستیکی می‌شود؟ چگونه در کنار همسری که مثل ما نیست به آرامش برسیم؟ | چند راهکار طلایی سرمربی جدید تیم هندبال بانوان استقلال چه کسی است؟
سرخط خبرها
بانوان در حال فتح کردن بازار طلا هستند | ماجرای یک انقلاب خاموش در صنعت طلای ایران

بانوان در حال فتح کردن بازار طلا هستند | ماجرای یک انقلاب خاموش در صنعت طلای ایران

  • کد خبر: ۴۱۹۴۲۵
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۱
  • ۳
نفیسه سادات سیف، مدیرعامل یک شرکت خلاق در حوزه طلا و صنایع‌دستی، می‌گوید زنان با دقت، ظرافت و نوآوری در حال تغییر معادلات این صنعت کهن هستند. اما چرا دست‌سازهای زنان ایرانی در بازارهای جهانی مشتری بیشتری پیدا کرده و چه موانعی هنوز بر سر راهشان است؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ نفیسه سادات سیف با تأکید بر نقش روزافزون زنان در این صنعت، گفت: بانوان با تلفیق خلاقیت، دقت و نوآوری، علاوه بر ارتقای کیفیت و تنوع محصولات، زمینه ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و توسعه کسب‌وکار‌های نوآورانه را در صنعت طلا و صنایع‌دستی فراهم کرده‌اند.

وی اظهار کرد: حضور زنان در صنعت طلا و صنایع دستی، تنها به جنبه‌های طراحی و تولید محدود نمی‌شود؛ بلکه این حضور، در حال ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و تأثیرگذاری بر جنبه‌های اقتصادی این صنعت است. زنانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، با دقت، ظرافت و پشتکار مثال‌زدنی خود، مسیر‌های تازه‌ای را برای این صنعت کهن می‌گشایند.

مدیرعامل یک شرکت خلاق و فناور در حوزه طلا و صنایع‌دستی ادامه داد: ظرافت در اجرای نقوش سنتی، دقت در جزئیات و توانایی تلفیق طلا با نیاز‌های روز، ویژگی‌هایی هستند که زنان به خوبی از عهده آنها برمی‌آیند. این توانمندی‌ها، منجر به خلق آثاری شده که هم برای بازار داخلی جذابیت دارند و هم می‌توانند به عنوان سفیران هنر ایران در سطح بین‌المللی مطرح شوند.

بانوان در حال فتح کردن بازار طلا هستند | ماجرای یک انقلاب خاموش در صنعت طلای ایران

سیف با اشاره به تأثیرات اقتصادی حضور زنان، تصریح کرد: ایجاد و توسعه کسب‌وکار‌های کوچک و متوسط توسط زنان در صنعت طلا و صنایع دستی، نه تنها به اشتغال‌زایی کمک می‌کند، بلکه با نوآوری در محصولات و روش‌های عرضه، پویایی را به بازار تزریق می‌نماید. این روند، نشان‌دهنده بلوغ این صنعت و آمادگی آن برای پذیرش رویکرد‌های جدید است.

وی افزود: با وجود این تحولات مثبت، همچنان چالش‌هایی بر سر راه حضور قوی‌تر و مؤثرتر زنان در صنعت طلا وجود دارد. دسترسی به سرمایه، تسهیل فرآیند‌های صادراتی و حمایت‌های هدفمند برای توسعه کسب‌وکار‌های دانش‌بنیان، ازجمله مواردی است که می‌تواند به تسریع این روند کمک کند.

مدیرعامل یک شرکت خلاق و فناور در حوزه طلا و صنایع‌دستی با اشاره به نقش بانوان در رونق و رشد اقتصادی تصریح کرد: حضور زنان در صنعت طلا و صنایع دستی، یک فرصت مغتنم برای ارتقاء کیفیت، تنوع و نوآوری در محصولات است. اتحادیه‌ها و نهاد‌های حمایتی باید با ارائه تسهیلات، برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی و تسهیل دسترسی به بازار‌های جهانی، از این پتانسیل عظیم حمایت کنند.

سیف اضافه کرد: ما معتقدیم با حمایت صحیح از زنان کارآفرین و هنرمند در این صنعت، می‌توان شاهد رشد چشمگیر صادرات غیرنفتی و معرفی هرچه بیشتر هنر و فرهنگ ایرانی به جهان باشیم. این یک تحول واقعی است که نباید نادیده گرفته شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۳
0
1
بازار طلا از اول دنیا دست زنها بوده ما مردها کی طلا خواستیم برای خودمون؟
امیر ضیائیان
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۸
0
1
البته منظور خبر ساخت و فروش طلاس که بانوان در حال فتح این بازار هستند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۰
0
0
اصلشم همینه طلا هنر ظریف و زنانه ای است.