کمک بیش از ۱۷.۵ میلیارد تومانی خانم دکتر نیکوکار به درمان بیماران دیالیزی برگزاری همایش «پایه دوچرخه سواری» با حضور ۳۵۰ نفر از بانوان منطقه ۶ مشهد فرشته کریمی به پرسپولیس پیوست آغاز مسابقات قهرمانی آزاد تنیس روی میز زنان کشور از امروز (۱۵ شهریور ۱۴۰۵) زوج‌درمانی، «ایستگاه آخر» نیست! | معرفی نشانه‌های در خطر بودن سیستم زندگی مشترک خانه‌داری | سبزیجات زیرزمینی را حتما در آب سرد بپزید مهریه؛ نشان تعهد و محبت یا بهای رهایی؟ دوره پیش‌یائسگی می‌تواند سال‌ها پیش از یائسگی آغاز شود برنامه‌های حرم مطهر رضوی برای بانوان | از ویژه‌برنامه‌های رواق حضرت نجمه خاتون (س) تا نشست «نقش همسران در آرامش خانه» (۱۵ شهریورماه) آیا تیم خاتون بم به مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان زنان آسیا می‌رسد؟ کاهش ۱۰ ساله سن شیوع سرطان پستان در کشور نسبت به میانگین جهانی منطق دینی مهریه چه می‌گوید؟ | وقتی هدیه، ابزار رقابت می‌شود قضاوت ۲ بانوی داور ایرانی در مسابقات فوتبال بازی‌های آسیایی ژاپن حضرت معصومه (س)؛ الگوی جامع زن مسلمان | هجرتی تاریخی که با ولایت پیوند داشت ازدواج موفق، یک مسابقه برای پیدا کردن کامل‌ترین آدم نیست | بررسی معیار‌های درست انتخاب همسر انجام پژوهشی درباره یائسگی و سلامت زنان توسط محققان ایرانی | نظام سلامت به سمت رویکردی پیشگیرانه و منسجم حرکت کند در نکوهش یک زندگی چهارقسطه فعالیت ۸۹ هزار زن در تعاونی‌های کشور | مشارکت ۱۴ درصدی زنان در اقتصاد، هدررفت نیروی انسانی است میزان ابتلا به سرطان در زنان برخی از استان‌های کشور بالاست | مهمترین عوامل افزایش خطر چیست ؟ آشپزی | چگونه خورش فسنجون با مرغ را مجلسی و رستورانی بپزیم؟
سرخط خبرها
نخستین پایگاه فرودگاهی اورژانس زنان در آبادان افتتاح شد

نخستین پایگاه فرودگاهی اورژانس زنان در آبادان افتتاح شد

  • کد خبر: ۴۲۲۶۴۱
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۰۱
رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به افتتاح نخستین پایگاه فرودگاهی اورژانس زنان در آبادان، از فعالیت ۴۰ نفر در این پایگاه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جعفر میعادفر در مراسم افتتاح این پایگاه که امروز فرودگاه بین‌المللی آبادان برگزار شد، اظهار کرد: در ادامه توسعه ارائه خدمات پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی، شاهد افتتاح و بهسازی چند پروژه در حوزه دانشگاه علوم پزشکی آبادان بودیم.

وی افزود: یکی از پروژه‌هایی که مورد توجه ما قرار دارد ارائه خدمات در فرودگاه‌های کشور است و امروز شاهد افتتاح پایگاه اورژانس فرودگاه آبادان بودیم که بارزه اصلی آن این است که تمام همکاران شاغل در آن خانم هستند.

رئیس سازمان اورژانس کشور با تاکید بر اینکه برای نخستین بار شاهد بهره‌برداری از پایگاه فرودگاهی زنان در کشور هستیم، خاطرنشان کرد: کارشناسان خانم پرستاری که فارغ‌التحصیل دانشگاه‌های دولتی هستند در این پایگاه فرودگاهی خدمات‌رسانی خواهند کرد.

میعادفر به فعالیت بیش از ۴۰ پایگاه اورژانس زنان در کشور اشاره کرد.

افتتاح پنج پایگاه اورژانس در آبادان و خرمشهر

در ادامه سید محمد صالحی نیز اظهار کرد: امروز در کنار دکتر میعادفر، رئیس سازمان اورژانس کشور شاهد آیین افتتاح و نوسازی پنج پایگاه اورژانس در آبادان و خرمشهر بودیم.

وی اضافه کرد: پایگاه اورژانس فرودگاه آبادان، اولین پایگاه فرودگاهی در کشور است که تمام خدمات آن توسط بانوان ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: در مدت زمانی که این پایگاه به صورت پایلوت فعالیت کرد رضایتمندی بسیار خوبی را به همراه داشت و امیدوار هستیم که با ایجاد پایگاه‌های اورژانس جدید و نوسازی ناوگان این مجموعه، خدمات این حوزه را سریع‌تر و باکیفیت‌تر از قبل به مردم گرانقدر حوزه اروند ارائه بدهیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.