شهرستان بشرویه خراسان جنوبی پیشتاز تولدها در چهار ماهه نخست ۱۴۰۵ سهم ۹۸ درصدی زنان روستایی کشور در بازپرداخت تسهیلات اشتغالزایی دستور پخت یک شام سریع، خوشمزه و کم‌هزینه ایتالیایی نقش زنان در تمدن ایرانی؛ محور اصلی دومین کنفرانس بین المللی تمدن ایرانی ـ اسلامی در آلمان حضور ۳ بانوی ملی پوش اسکواش در یک اردوی ۲۰ روزه خارج از کشور دعوت از نسرین شاهی به چهاردهمین مرحله اردوی تیم ملی پاراتیراندازی دختر ورزشکار مشهدی نائب قهرمان مسابقات کشوری اسکیت شد احکام شیردهی به نوزاد از دیدگاه قرآن کریم حضور بانوی داور خراسانی در کاراته آسیای میانه روایت‌های کمتر شنیده شده درباره بانوی اول دربار شاهرخ تیموری | بانو گوهرشادبیگم در توسعه فرهنگ و هنر ایرانی نقش پررنگی داشت نگاهی به فواید تغذیه نوزاد با شیر مادر | شیردهی به فرزند دلبندتان یک سرمایه‌گذاری مادرانه است پیاده‌روی اربعین و بازآفرینی معنویت در کانون خانواده سهم ۵۷ درصدی زایمان طبیعی در خراسان‌شمالی | افزایش نرخ زایمان طبیعی یک موفقیت در حوزه سیاست‌گذاری است آیا «زنان خانه‌دار» بیمه‌شده، مشمول «مرخصی زایمان» می‌شوند؟ نقش بانوان دانشگاهی و آکادمیک در خدمات‌رسانی اربعین خارج کردن یک کیست ۳ کیلویی از شکم یک خانم ۲۳ ساله تربت جامی میزان جوایز نقدی تیم‌های حاضر در لیگ ملت‌های زنان ۲۰۲۶ اعلام شد
سرخط خبرها
کنگره‌ای برای خواهر امام رضا(ع)؛ بی‌بی حکیمه(س) در یاسوج جهانی می‌شود

کنگره‌ای برای خواهر امام رضا(ع)؛ بی‌بی حکیمه(س) در یاسوج جهانی می‌شود

  • کد خبر: ۴۲۳۷۶۴
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۲
مدیرعامل بنیاد امام رضا(ع) از برگزاری کنگره علمی بی‌بی حکیمه(س)، خواهر امام رضا(ع)، با رویکردی علمی و فرهنگی در یاسوج خبر داد و گفت: «هدف، تبیین این سرمایه معنوی است که قرن‌هاست زنان ایران و جهان اسلام به او ارادت دارند.»
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرشید فلاح لاله‌زاری، مدیرعامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی ـ هنری امام رضا (ع)، صبح امروز (شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵) در نشستی که در دفتر این بنیاد برگزار شد، از برگزاری پنج کنگره علمی در ۵ استان کشور با محوریت پرداختن به سیره اهل بیت (ع) خبر داد و در این میان، به طور ویژه به کنگره بی‌بی حکیمه (س) اشاره کرد.

وی با اعلام اینکه این کنگره به میزبانی یاسوج برگزار می‌شود، گفت: «کنگره بی‌بی حکیمه (س)، خواهر امام رضا (ع)، رویکردی علمی و فرهنگی دارد و با هدف تبیین یک سرمایه فرهنگی و معنوی برگزار می‌شود. بنابراین، ماهیت علمی آن ایجاب می‌کند که پژوهش، تولید دانش و تبیین علمی موضوع در آن مورد توجه قرار گیرد.»

مدیرعامل بنیاد امام رضا (ع) در ادامه این نشست، با اشاره به برگزاری موفق آیین «امین ایران ۳: روایت مهر» در تالار وحدت، این برنامه را نمونه‌ای از اثرگذاری حضور نخبگان دانست و افزود: «این مراسم که به همت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با هدف گرامیداشت مقام شهدای خانوادگی و بزرگداشت رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی که به همراه خانواده گرانقدرشان به فیض شهادت نائل آمدند، برگزار شد، نشان داد که توجه به ظرفیت نخبگان در برگزاری کنگره‌ها، نشست‌ها و جشنواره‌های علمی، فرهنگی و هنری می‌تواند نتیجه علمی قابل قبولی داشته باشد.»

فلاح لاله‌زاری در پایان با اشاره به اهمیت پوشش رسانه‌ای بین‌المللی در رویداد‌ها گفت: «یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که باعث جهانی شدن خبر بمباران مدرسه شجره طیبه شد، مخابره اخبار توسط خبرنگاران حوزه بین‌الملل بود. این نشان می‌دهد توجه به حوزه بین‌المللی و پوشش رسانه‌ای آن در جشنواره‌ها و کنگره‌های تخصصی جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) نیز باید مد نظر قرار گیرد.»

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.