بررسی جایگاه نقش مادری در مکتب اهل‌بیت (ع) فعالیت در رشته صنایع دستی، خانواده محور است برگزاری المپیاد ملی _ تخصصی امدادونجات جمعیت هلال‌احمر با حضور ۱۲۶ نجاتگر زن در مازندران برگزاری اردو‌های تیم ملی فوتبال بانوان به صورت مینی‌کمپ تلاش آگاهانه صنعت زیبایی برای ایجاد احساس زشت بودن در افراد| وقتی مرز میان صداقت و تفاخر باریک می‌شود نماینده خراسان رضوی بازهم بدون کسب امتیاز در هفته نهم لیگ فوتسال بانوان کشور حضور تیم ملی والیبال بانوان ایران در ۵ رویداد بین المللی ورود مؤثرتر نظام سلامت به مسائل تخصصی زنان با تصویب سند سلامت آن‌ها آشنایی با ۵ علت مهم درد شکم در زنان که باید جدی گرفته شوند لیپیدما، بیماری مزمنی که بیشتر زنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد هشدار یک کارشناس درباره وجود فلزات سنگین در محصولات آرایشی غیرمجاز لزوم تجمیع ظرفیت‌ها برای توانمندسازی زنان کشور پایان نیم فصل نخست رقابت‌های لیگ برتر والیبال بانوان| تیم‌های آرکا و سایپا در گروه‌های اول و دوم صدرنشین شدند کتاب «شهناز خانم»، روایت حضور زنان در مقاومت خرمشهر خانواده، محور اصلی الگوی سوم زن مسلمان ماجرای بازیگر شدن مرحوم شیرین یزدان‌بخش چه بود؟ حاشیه سازی عجیب تیم فوتسال بانوان خراسان رضوی در لیگ برتر
سرخط خبرها
زنان فلسطین الگوی مقاومت و ایثار

زنان فلسطین الگوی مقاومت و ایثار

  • کد خبر: ۱۹۲۵۳۸
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۰
مادران فلسطینی در سال‌های مبارزه علیه اسرائیل مولد و مقوم مقاومت بودند و اینگونه فرهنگ مقاومت را به فرزندان‌شان منتقل کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، آنچه امروز پس از مشاهده تصاویر و فیلم‌های دردناک غزه ما را به شگفتی وامی دارد مقاوت و پایداری کودکان این سرزمین است.

این ایمان و استقامت در سرزمین غزه نشان از این دارد که زنان فلسطینی در این سال‌ها تنها کنشگرانی فعال و مبارزانی در جهت آرمان فلسطین نبودند بلکه علاوه براین نقش آفرینانی موثر در سنگر خانواده نیز بودند.

مادران فلسطینی در سال‌های مبارزه علیه اسرائیل نه تنها با همراهی خود در شرایط بحرانی لب به شکایت و گلایه نگشودند بلکه
به فراخور شرایط و توان و استعداد خود مولد و مقوم مقاومت بودند و اینگونه فرهنگ مقاومت را به فرزندان‌شان منتقل کردند.

اینکه کودک فلسطینی امروز این چنین حماسه سرایی و رجز خوانی می‌کندو بارفتارش مرگ را به سخره می‌گیرد نشان از ایمان و باوری دارد که در خانواده متولد شده است و با صبوری و رشادت‌های مادرانشان رشد نموده است.

تصویری که این روز‌ها از زن فلسطینی به جهان مخابره می‌شود نه شبیه برخی نگاه‌های سنتی در جوامع اسلامی است که زن را بریده از آرمان‌های حق طلبانه در پستوی خانه می‌بیند و نه شبیه نگاه‌های فمینیستی غرب گراست که برای زن هیچ شأن مادری و تربیتی در خانواده نمی‌بیند، بلکه تصویر سومی به نمایش گذاشتند و به بیان بهتر زنان فلسطینی مصداقی زیبا و قهرمان آفرین از الگوی سوم زن مسلمان هستند.

درحقیقت زنان فلسطینی با درک اسلام حق طلب و ظلم ستیز توانسته اند این مبارزه را از دورن خانواده به جامعه امتداد ببخشند و دوشادوش مردانشان با اتکا به ایمان مستحکم خود در برابر رژیم صهیونیستی مقاومت کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.