درگذشت یک بانوی بازیگر در سن ۷۱ سالگی تعداد افراد در سن باروری، بالا است| کاهش تمایل زنان خانه‌دار به فرزندآوری معرفی یک نسخه خانگی برای جلوگیری از شکستگی لگن در زنان لیگ برتر بسکتبال زنان به هفته هفدهم رسید| قهوه باتسام با ۲۱ امتیاز در رده پنجم جدول درباره مرضیه حدیدچی، زنی از متن مبارزه| زنان انقلابی که در ساختار سیاسی جمهوری اسلامی، نقشی فعال و اثرگذار دارند پایان هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال زنان با برد تیم خاتون بم مقابل پرسپولیس دوری ۶ هفته‌ای بانوی نایب قهرمان المپیک از تکواندو سرطان سینه یک بیماری ناگهانی و غیرقابل‌کنترل نیست| کاهش سن ابتلا در زنان آغاز مرحله گروهی بخش نوجوانان جام جهانی گرجستان از امروز (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴)| دختر شمشیرباز ایران در مرحله گروهی حذف شد هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر هندبال بانوان امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد| سپاهان، تیم بدون شکست گفت‌وگوی بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده ناآرامی‌های اخیر در زندان قرچک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده
سرخط خبرها
دستور رئیسی برای پیگیری نظام مسائل زنان و به‌روزکردن آن از سوی معاونت زنان

دستور رئیسی برای پیگیری نظام مسائل زنان و به‌روزکردن آن از سوی معاونت زنان

  • کد خبر: ۲۰۹۳۹۹
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۶
رئیس‌جمهور با ضروری دانستن پیگیری مستمر نظام مسائل زنان و به روز کردن این نظام مسائل از سوی معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری، منظومه فکری و اندیشه‌ای رهبری معظم انقلاب اسلامی را بهترین مبنا برای سیاست‌گذاری‌ها و اقدامات معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری در پیگیری مسائل این حوزه دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم رئیسی در نشستی با مسئول و مدیران معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهور، خانواده ایرانی–اسلامی را نماد قدرت فرهنگی کشور دانست و گفت: موضوع «زن و خانواده» در دولت مردمی نه یک مساله، بلکه فرصتی است که می‌تواند در سامان دادن به بسیاری از مسائل و مشکلات جامعه موثر باشد.

رئیس‌جمهور توانمندسازی زنان و توسعه مشارکت اجتماعی آن‌ها در سطوح مدیریتی و همچنین استیفای هر چه بیشتر حقوق زنان مبتنی بر زیست‌بوم ایرانی–اسلامی را سیاست زیربنایی و مورد تاکید دولت دانست و با ضروری دانستن پیگیری مستمر نظام مسائل زنان و به روز کردن این نظام مسائل از سوی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، منظومه فکری و اندیشه‌ای رهبری معظم انقلاب اسلامی را بهترین مبنا برای سیاست‌گذاری‌ها و اقدامات معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در پیگیری مسائل این حوزه دانست.

آیت‌الله رئیسی با موظف دانستن همه دستگاه‌های اجرایی به ارائه کمک‌های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و بین‌المللی به امور زنان و خانواده، تصریح کرد: نگاه جمهوری اسلامی به زن نه نگاه ابزاری غرب به زنان و نه دیدگاهی است که برای زنان نقش و جایگاه اجتماعی قائل نیست، بلکه نگاه سومی است که بر اساس آن زن هم می‌تواند هم‌دوش مرد، جامعه‌ساز باشد و هم در خانواده نقش اساسی ایفا کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه گسترش عدالت و جلوگیری از دو آسیب «سیاست‌زدگی و نگاه تشریفاتی به بانوان» از مهمترین ماموریت‌های معاونت زنان و خانواده است، افزود: دینداری، حضور آگاهانه و تاثیرگذار، مسئولیت‌پذیری و نقش‌آفرینی در عرصه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ورزش از مشخصه‌های بارزی است که انقلاب اسلامی از زن ایرانی به جهان معرفی کرده است.

رئیسی کاهش نرخ بیکاری زنان، افزایش ۱۰۰ درصدی رشد ورزش بانوان و مدال‌آوری آن‌ها در دولت مردمی، تصویب لایحه پیشگیری از آسیب‌دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار و تخصیص یک درصد اعتبار دستگاه‌ها به حوزه بانوان و همچنین توجه به توانمندسازی و ارتقای سلامت و کیفیت‌بخشی به زندگی زنان سرپرست خانوار را از جمله اقدامات دولت در حوزه زنان برشمرد.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت پرهیز از موازی‌کاری در همه بخش‌ها از جمله معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری افزود: ماموریت اصلی معاونت امور زنان و خانواده این است که بدون ورود به عرصه اجرا، با تشکیل اتاق‌های فکر در حوزه مسائل مختلف، به شکل جدی تامین نیازمندی‌ها و مطالبات زنان و خانواده به خصوص زنان سرپرست خانواده را در دستگاه‌های مربوط بررسی و اجرایی شدن آن‌ها را پیگیری نمایند.

رئیسی با تاکید بر تلاش جدی برای رسیدگی به مسائل حوزه زنان و خانواده، به هجوم سنگین فرهنگی دشمن برای تضعیف نهاد خانواده اشاره کرد و گفت: مقابله با این هجوم نیازمند برنامه‌ریزی هوشمندانه است و باید تلاش شود علاوه بر بهره‌گیری شایسته از این ظرفیت، گره‌های ذهنی که در بخش‌هایی برای زنان و دختران ایجاد شده نیز برطرف شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.