لغو بورسیه تحصیلی زنان افغانستانی در دانشگاه‌های آمریکا تیم ملی هاکی بانوان ایران در مسابقات قهرمانی آسیای مرکزی شرکت می‌کند لزوم انعکاس رسانه‌ای زنان موفق ایران در سطح بین‌المللی تعیین سقف مهریه تا ۱۴ سکه در مجلس شورای اسلامی تکذیب شد آغاز اردوی آماده سازی تیم ملی فوتسال بانوان از جمعه ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ چه موادی را نباید هرگز به پوستمان بزنیم | نباید‌های روتین پوستی چالش‌های گفتاری با افراد حساس را چگونه مدیریت کنیم؟ | کلمات ساده، احساسات پیچیده ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید احمد نجفی نگاهی به مهم‌ترین نکته‌های موثر در زندگی موفق زناشویی حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از زنان مشهدی در جلسات آموزشی طرح «ترنم زندگی» بررسی اثرات مستقیم تغییرات وزن در چرخه قاعدگی و تخمک‌گذاری ناامنی شغلی، اصلی‌ترین مانع برای فرزندآوری تولد نخستین نوزاد از طریق پیوند رحم رونمایی از سند مشارکت زنان در خرداد ۱۴۰۴ حریفان تیم ملی هندبال جوانان دختر ایران در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۵ مشخص شدند حضور ۴۳ تیم در  مسابقات ۳ نفره جام رمضان بانوان خراسان رضوی توجه ویژه به زنان در سیاست گذاری‌های اجتماعی| مادر بودن، نقش مهمی که زنان را از مردان متمایز می‌کند تحول در تولید و سرمایه گذاری با حمایت از مشارکت بانوان فعال اقتصادی کشور
سرخط خبرها
چرا برخی نیرو‌های انقلابی مخالف امر به معروف «حجاب» هستند؟

چرا برخی نیرو‌های انقلابی مخالف امر به معروف «حجاب» هستند؟

  • کد خبر: ۲۱۲۱۹۳
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۲
مسئول قرارگاه فرهنگی و اجتماعی «بقیه الله الاعظم» در جمع دختران نوجوان کنشگر فرهنگی به دلایل مخالفت برخی نیرو‌های انقلابی با «امربه‌معروف حجاب» و اهمیت جهاد تبیین در این زمینه پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمدعلی جعفری در جلسه تخصصی بانوان عفاف و حجاب کشور که در حرم رضوی برگزار شد، به مبحث جهاد تبیین در حوزه حجاب پرداخت و گفت: دیدگاه‌ها متفاوت شده حتی در میان نیرو‌های انقلابی و به عنوان مثال «امربه معروف حجاب» را بسیاری از نیرو‌های انقلابی، حزب‌اللهی و روحانیان قبول ندارند! و امربه‌معروف مورد تاکید را قبول ندارند!

وی دلایل مخالفت این افراد را با امربه‌معروف حجاب، این‌گونه نام برد: برخی معتقدند ایجاد دوقطبی در جامعه می‌شود و با طرح مبحث «ایجاد دوقطبی» تردید ایجاد می‌کنند. عده‌ای معتقدند الان شرایط مناسب نیست و سیاسی برخورد می‌کنند و می‌گویند «امربه‌معروف، مشارکت مردمی در عرصه‌های سیاسی اجتماعی را پایین می‌آورد!». همچنین گروه سوم می‌گویند امربه‌معروف باعث «زدگی از دین» می‌شود؛ و گروه آخر معتقدند «امربه‌معروف حجاب اثربخشی ندارد» و این را بهانه می‌کنند.

مسئول قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیه‌الله‌الاعظم سپاه پاسداران با ذکر این توضیحات تصریح کرد: جهاد تبیین اینجاست که درحوزه عفاف و حجاب معنا پیدا می‌کند.

وی خطاب به کنشگران عفاف و حجاب کشور افزود: مومن بودن به اعتکاف و نماز نیست، این مومن‌نمایی است؛ این کنشگری‌ها و فعالیت اجتماعی، مقدمه است تا مومن، نقش «عمل صالح» نیز داشته باشد.

سردار جعفری همچنین تاکید کرد: برخی تشکل‌های انقلابی، کار ایجایی در حوزه حجاب را قبول دارند، اینکه روسری بدهند، گل بدهند اما مستقیم امربه‌معروف نمی‌کنند باید به آن‌ها هم اصالت بدهیم در کار انقلابی تا کنشگری انجام دهند و اینجاست که باید گفت نقش‌آفرینی مردم همان‌طور که خودشان دوست دارند و با اعتقاد و رای خودشان انجام می‌شود.

به گفته سردار جعفری، باید به جوانان میدان داد تا نقش‌آفرینی و کار فرهنگی خودجوش کنند، حتی اگر گروهی اعتراضی دارند.

وی با اشاره به پیش‌رو بودن انتخابات اظهارکرد: نوع نقش‌آفرینی و سازوکار برای نقش‌آفرینی مردم اهمیت دارد و هر زمان مردم خطر را حس کردند خودشان به صحنه آمدند.

مسئول قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیه‌الله‌الاعظم سپاه پاسداران ادامه داد: درحالی‌که این حضور مردم، نیازمند آموزش و ساماندهی نیست، عملشان آتش به اختیار و نوع حضورشان هم ساماندهی گروهی نیست.

به گفته وی، کنشگران عفاف و حجاب در انگیزه‌بخشی و تبیین مردم برای حضور موثر در عرصه‌های اجتماعی، می‌توانند اثرگذار باشند.

سردار جعفری توصیه کرد: در حرکت‌های مردمی کار بهتر است عدالت‌محور و بر محور عدالت اجتماعی باشد. حرکت‌های اجتماعی مردمی، مدلشان و نوع ساماندهی و عملکردشان با حرکت‌های گام اول انقلاب فرق دارد.

وی ادامه داد: در زمان انقلاب و جنگ، ساماندهی و حضور مردم به صورت گوش‌به‌فرمانی است تا اتفاق نظامی می‌افتد، اما اینجا در عرصه فرهنگی و اجتماعی یک گروه مردمی باانگیزه، می‌تواند در گام دوم انقلاب نقش‌آفرینی کند و به‌ویژه نیروی جوان و نوجوانی که انگیزه دارد می‌تواند تاثیرگذار باشد.

مسئول قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیه‌الله‌الاعظم سپاه پاسداران به اهمیت در میدان بودن جوانان و نوجوانان با سلایق، علاقه‌مندی‌های متفاوت و به صورت کار داوطلبانه و باانگیزه و اعتقاد شخصی تاکید کرد و افزود: مهم این است او بسته به توانمندی‌اش و ضرورتی که حس می‌کند، کاری انجام دهد.

وی خطاب به فعالان فرهنگی و اجتماعی گفت: در این فعالیت‌ها، هماهنگی با دستگاه‌های مختلف هم سخت است، اما در برابر موانع خسته نشوید و از موانع عبور کنید و در میدان عمل خداوند هم راهنمایی خواهد کرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.