آغاز اردوی تیم ملی هندبال بانوان از هفته آینده| هنوز تصمیم نهایی برای اعزام تیم‌ها به بازی آسیایی ناگویا گرفته نشده است فعالیت حدود ۱۰.۵ میلیون زن بهره‌بردار عشایری در کشور تولد بیش از ۱۹ هزار نوزاد در استان البرز در سال ۱۴۰۴ آیا پرخاشگری کودک زنگ خطر است؟ | تقویت رفتار مثبت، یکی از راهکار‌های مقابله با عصبانیت پوشش بیش از ۱۰۰ هزار زن سرپرست خانوار در بیمه‌های اجتماعی ادامه سیر نزولی فرزندآوری در کشور| آمار سقط جنین در دوران جنگ کاهش داشته است رهبر شهید: پدیده خواهران طلبه برای انقلاب آبروست بانوی ملی پوش اسکواش: تمرکز اصلی ما روی بازی‌های آسیایی ناگویا است برگزاری چهار مرحله اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان| ارزیابی فنی یکی از شاخص‌ها است با ۷ نشانه شایع ابتلا به کم‌کاری تیروئید آشنا شویم| ایجاد مشکلات در دوران بارداری در صورت عدم درمان درخشش دختران خراسان رضوی در لیگ کاراته وان نقش مهم والدین در کاهش یا تشدید اضطراب در کودکان ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید امیر بنیمین شیرزاد مواد شگفت‌انگیز شیر مادر برای تکامل مغز کودک واگذاری بیش از ۴۰۰۰ کودک بی سرپرست به خانواده‌ها در دوران جنگ تحمیلی سوم درباره انواع سرفه‌ها در دوران بارداری| تغییرات هورمونی، عامل اصلی است آیا تعداد بانوان اهداکننده خون در کشور افزایش می‌یابد؟ سرمربی استقلال: لیگ فوتسال زنان ظرفیت برگزاری با ۱۶ تیم را ندارد نرخ مشارکت زنان در اشتغال کشور ۱۸ درصد است
سرخط خبرها
شور و شوق دختران مشهدی در جشن «ایراندخت» | دختران مشهدی روز جوان را جشن گرفتند + فیلم

شور و شوق دختران مشهدی در جشن «ایراندخت» | دختران مشهدی روز جوان را جشن گرفتند + فیلم

  • کد خبر: ۲۱۳۰۳۸
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۲
«جشن بزرگ ایراندخت» به مناسبت میلاد باسعادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان برگزار شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، «جشن بزرگ ایراندخت» به مناسبت میلاد باسعادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان صبح امروز در سالن شهیدبهشتی مشهد با حضور دختران مشهدی برگزار شد.

یکی یکی وارد می‌شوند، پرچم سه رنگ ایران را در دست دارند تا روز میلاد جوان کربلا، حضرت علی اکبر(ع) را جشن بگیرند. گوشه‌ای از سالن دختران گروه سرود با مقنعه‌های طوسی رنگ و گروهی دیگر با روسری‌های زرشکی و صورتی دیده می‌شوند که در حال تمرین و آماده‌سازی قبل اجرا هستند و چه اجرای دلنشینی داشتند دختران گروه سرود فاطمی مشهد. از دختران ایرانی که ریحانه‌های بهشتی بر روی زمین هستند. از ایران خواندند که عشق وجودی هر دختر ایرانی است و برای پایداری این عشق باید تلاش کنند و تلاش.

علی زکریایی، برنامه‌ساز و مجری مشهدی نیز در ادامه اجرای گروه سرود دختران فاطمی، از اهمیت این تلاش به‌دست دختران ایرانی گفت و اینکه دشمن در آستانه انتخابات به دنبال این است که رای اولی‌ها در این امتحان الهی شرکت نکنند و به شکل‌های متفاوت از طریق شبکه‌های اجتماعی می‌گوید «رای ندهید» درحالی‌که زهی خیال باطل! دشمن وطن‌دوستی و ایران‌دوستی ما را دست‌ِکم گرفته است و این مسئله در دختران جوان ایرانی و دهه هشتادی‌ها نمایان است.

دبیر اجرایی جشن بزرگ ایراندخت در گفت‌وگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: جشن ایراندخت با هدف جوان‌گرایی و توجه به دختران جوان مشهدی برپا شده است که اعتقاد داریم هویت دادن به جوان مایه رشد و شکوفایی و تعالی ایران اسلامی است و دختران ایرانی با هویت خودشان در نقش دختری، مادری و همسری‌شان در آینده می‌توانند نقش پررنگی در ساختن ایران قوی داشته باشند.

رویا حیدرزاده با بیان این مطلب که انتظار می‌رود جشن ایراندخت شاهد حضور پرشور دختران مشهدی باشد، اظهار کرد: دعوت این برنامه به صورت عمومی از طرف امور بانوان و خانواده استانداری از طریق پیامک، فضای مجازی و بیلبورد‌های تبلیغاتی سطح شهر به شهروندان اعلام شده است و امیدواریم فضای شادی را برای دختران مشهدی ایجاد کنیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.