تیم ملی ایران از صعود به دیدار پایانی جام ملت‌های آسیا بازماند پیشنهاد تأمین مسکن برای جوانان به‌جای پرداخت نقدی وام ازدواج به آن‌ها اجرای برنامه ۱۰۰۰ روز طلایی با هدف پیشگیری از ناهنجاری‌های مادرزادی در خراسان رضوی برگزاری اولین نشست مجمع نمایندگان زنان ادوار در مرکز امور نمایندگان قهرمانی بانوان ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی تور جهانی تنیس ساحلی BT ۵۰ مصرف منیزیم برای زنان حیاتی است برگزیده «جایزه ادبیات عرب» پاریس و روایت های زنانه رفع مشکلات ضمانت وام دهک‌های یک تا ۵ زنان سرپرست‌خانواده توسط شهید جمهور در دولت سیزدهم رقبای تیم ملی در مسابقات مرحله مقدماتی جام ملت‌های فوتبال بانوان زیر ۲۰ سال آسیامشخص شدند نقش اساسی خانواده در شکل‌دهی به فرهنگ، هنجار‌ها و ارزش‌های اجتماعی ضرورت سیاست‌گذاری جامع و چندبُعدی برای افزایش نرخ باروری برای عدالت، برای خانواده + ویدئو پویشی برای آثار هنری بانوان هنرمند در خراسان رضوی بازی سخت با ژاپن، پیش‌روی تیم ملی بانوان در جام ملت‌های آسیا زیارت مزار شهدای مقاومت توسط ۲ هزار مادر و دختر اصفهانی روایت همسران و مادران شهدا در برنامه جبهه| در هر روایت از دفاع مقدس یک قهرمان زن وجود دارد اجرای الگوی نظام‌مند رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن زنان غزه پیروزی ارزشمند تیم ملی ایران مقابل چین تایپه در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا استرالیا، میزبان مراسم قرعه‌کشی جام ملت‌های فوتبال بانوان آسیا ۲۰۲۶ صاحبان مشاغل خانگی از ۴۵ تا ۱۵۰ میلیون تومان وام با سود ۴ درصد می‌گیرند
سرخط خبرها
لزوم حذف نگاه سهمیه‌ای به حضور نامزد‌های زن در لیست‌های انتخاباتی

لزوم حذف نگاه سهمیه‌ای به حضور نامزد‌های زن در لیست‌های انتخاباتی

  • کد خبر: ۲۱۳۹۲۵
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۶
یک نماینده زن در مجلس شورای اسلامی گفت: حضور بانوان در لیست‌های انتخاباتی نباید سهمیه‌ای باشد بلکه باید در تقسیم نامزدها در لیست‌ها شایسته سالاری در نظر گرفته شود.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از نمایندگان زن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به رویکرد برخی جریانات سیاسی در تدوین لیست‌های انتخاباتی در رابطه با حضور زنان گفت: حضور بانوان در لیست‌های انتخاباتی نباید سهمیه‌ای باشد بلکه باید در تقسیم نامزد‌ها در لیست‌ها شایسته سالاری در نظر گرفته شود؛ شاید در یک موقعیت واحد یک خانم در رویکرد و عملکرد خود کارنامه بهتری نسبت به دیگران داشته باشد، اما حضور زنان در لیست‌ها همچنان براساس سهمیه بندی رقم می‌خورد که اتفاق خوبی نیست.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم رعایت دو اصل تعهد محوری و تخصص محوری در تصمیم گیری برای حضور نامزد‌ها در لیست‌های انتخاباتی اظهار کرد: مبنای حضور افراد در لیست‌های انتخاباتی باید شایسته سالاری باشد و اگر قرار است برای حل مشکلات مردم اقدام واقعی صورت گیرد، بهتر است در این خصوص طبق تخصص افراد و کمیسیون‌های تخصصی اقدام شود چراکه در این کمیسیون‌های تخصصی است که باید یکسری ریل گذاری‌ها و اقدامات صورت گیرد.

رفیعی افزود: اگر فردی بدون تخصص و فقط به دلیل شرایط سیاسی وارد مجلس شود، اساساً نمی‌تواند در برخی موضوعات نظر درستی اتخاذ کند. بسیاری از مشکلات کشور به همین دلیل است؛ همین موضوع را می‌توانیم به حضور زنان نیز تعمیم دهیم؛ حضور بانوان در لیست‌های انتخاباتی نباید به صورت سهمیه‌ای باشد بلکه باید بر مبنای شایسته سالاری باشد؛ ممکن است در یک موقعیت واحد یک خانم در رویکرد و عملکرد سوابق بهتری داشته باشد، اما امروز این اتفاق رخ نمی‌دهد و حضور بانوان در لیست‌ها براساس سهمیه بندی صورت می‌گیرد که اتفاق خوبی نیست.

این نماینده مجلس تاکید کرد: باید سقف‌های شیشه‌ای برای حضور فعال زنان در ساحت‌های مختلف از جمله نمایندگی مجلس برداشته شود و مطابق خواست صریح رهبری که بار‌ها مطرح کردند اصل و مبنا «شایسته سالاری» باشد.

منبع: جهان بانو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.