«حضور زینبی بانوان و دختران ایرانی» در پیام رهبر انقلاب طرز پخت فسنجان گیلانی با طعم متفاوت شمالی سکانس اول VAR در هفته چهارم لیگ برتر فوتبال زنان | استقلال مقابل سپاهان در یک بازی زیبا کامبک زد خانه‌داری | روش نگهداری خرمالوی رسیده با خرمالوی نارس یکسان نیست راهکار‌های تقویت سلامت روان زنان کدامند؟ | ضرورت حمایت از بانوان در محیط خانواده بانوی ایرانی در جمع سه نامزد بهترین مربی زن آسیا قرار گرفت اینفوگرافی | فواید خوردن کدو حلوایی برای زنان فوت و فن آشپزی | چرا گاهی خورش کرفس تلخ می‌شود؟ کاپیتان تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران: برای کسب مدال طلا به ناگویا آمده‌ایم هفته چهارم لیگ برتر فوتبال زنان | کرمان در انتظار یک دربی جذاب است ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید حسین نصرتی محمودآبادی ویژگی‌های رفتاری کودکان سخت را بشناسید | معرفی چند راهکار برای والدین آشپزی | سوپ اسفناج و عدس را در شب‌های سرد پاییز و زمستان درست کنید + طرز تهیه زنان روستایی حدود ۴۰ درصد نیروی کار کشاورزی جهان را تشکیل می‌دهند | نگاهی به چالش‌های زنان در کشاورزی و دامداری با این آموزه‌های دینی خانواده‌تان را از ناامیدی دور کنید حضرت زینب (س) در جبهه مقاومت، رویاروی طاغوت بررسی ابعاد شخصیت بی‌نظیر زینب کبری (س) در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی ویژه‌برنامه «سفیدپوشان سبز قامت» به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود (پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵) فاصله میان هزینه‌ها و حمایت از باشگاه‌ها در فوتسال زنان ایران چقدر است؟
سرخط خبرها
پایان سفر۶ روزه به نیویورک؛ خزعلی: باید برای پایان رنج مردم غزه تصمیمی عملی گرفته شود

پایان سفر۶ روزه به نیویورک؛ خزعلی: باید برای پایان رنج مردم غزه تصمیمی عملی گرفته شود

  • کد خبر: ۲۱۷۸۰۴
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۵
معاون رئیس جمهور اسلامی ایران پس از شرکت در شصت و هشتمین نشست کمیسیون مقام زن سازمان ملل و ۱۹ دیدار دوجانبه، به سفر ۶ روزه خود به نیویورک (مقر سازمان ملل متحد) پایان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون رئیس جمهور اسلامی ایران در امور زنان و خانواده، علاوه بر سخنرانی در شصت و هشتمین کمیسیون مقام زن سازمان ملل، با رئیس دوره‌ای کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد که سفیر فیلیپین در سازمان ملل است، دیدار و گفتگو کرد.

خزعلی همچنین با وزرا و روسای هیات‌های ۱۸ کشور شامل لبنان، سیرالئون، عربستان، فنلاند، قطر، ترکیه، ارمنستان، ازبکستان، الجزایر، نروژ، مصر، لیبی، کویت، زیمباوه، نیجریه، آفریقای جنوبی، عمان و لهستان دیدار و گفتگو کرد.

معاون رئیس جمهور اسلامی ایران در امور زنان و خانواده همچنین در میزگرد «اقدامات مثبت در راستای تقویت نهاد‌ها و افزایش تامین مالی جهت تحقق برابری جنسیتی و توانمندسازی همه زنان و دختران» و میزگرد تخصصی «توانمندسازی زنان؛ توان افزایی خانواده، توسعه جامعه» با ابتکار جمهوری اسلامی ایران سخنرانی کرد.

میزگرد تخصصی «توانمندسازی زنان؛ توان افزایی خانواده، توسعه جامعه» با ابتکار جمهوری اسلامی ایران در سالن ۵۰۰ نفره شورای اجتماعی و اقتصادی سازمان ملل (اکوسوک) در نیویورک برگزار و با استقبال چشمگیر شرکت‌کنندگان سراسر دنیا مواجه شد.

خزعلی همچنین در نشست گفتگو‌های تعاملی اجلاس شصت و هشتم کمیسیون مقام زن سازمان ملل با عنوان «سیستم‌های تأمین اجتماعی، دسترسی به خدمات عمومی و زیرساخت پایدار در راستای تحقق برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان و دختران» سخنرانی کرد.

خزعلی درپایان این سفر ۶ روزه و پیش از ترک نیویورک در گفتگوی بسیار کوتاه درباره سفرش گفت: الحمدلله در نشست‌های متعدد چند جانبه و دوجانبه‌ای که داشتیم، توانستیم دستاورد‌های زنان ایران را به اطلاع زنان دیگر کشور‌ها برسانیم و بسیاری از موفقیت‌ها و پیشرفت‌های زنان را در مجامع بین المللی مطرح کنیم.

او افزود: همینطور در نشست‌های دو جانبه مساله خانواده و تعهد به خانواده مورد اتفاق نظر قرار گرفت و بسیاری از کشور‌ها اعلام کردند که به این جنبش بپیوندند و با توجه به بسیاری از توانمند سازی‌هایی که برای زنان ایران صورت گرفته بود کار مشترکی را بتوانیم با این کشور‌ها داشته باشیم.

معاون رئیس جمهور ایران ادامه داد: «همچنین نشست‌هایی را با انجمن‌ها و جمعیت‌های فعال آمریکایی داشتیم و درد دل‌ها و مشکلاتی که آنها در زمینه زن و خانواده مطرح می‌کردند، حقیقتا ما هم به آن رسیده بودیم.»

خزعلی ابراز امیدواری کرد: «ان شاء الله زمینه‌هایی فراهم کنیم که با نزدیکتر شدن دیدگاه‌ها و رویکرد‌ها بتوانیم حل مشکلات زنان را با تعامل و هم افزایی بیشتر داشته باشیم.»

او در عین حال تصریح کرد: «اگرچه محور اصلی که در این نشست‌ها مطرح بود، مردم، زنان و کودکان غزه بود و گرسنگی، فشار و قتل و رنجی است که چندین ماه است با آن درگیر هستند. امیدواریم، حرکات‌هایی که صورت می‌گیرد و محکومیت‌ها در نهایت منجر به یک تصمیم عملی برای پایان دادن به رنج آنها بشود.»

نشست شصت و هشتم کمیسیون مقام زن سازمان ملل با موضوع اصلی «پرداختن به فقر و تقویت نهاد‌ها و تأمین مالی برای همه زنان و دختران» آغاز به کار کرده است. امسال ۱۰۱ هیات عالی‌رتبه از سراسر جهان در این نشست به بحث و تبادل نظر و گفتگو پیرامون موضوعات اولویت‌دار زنان پرداختند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.