هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر هندبال بانوان امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد| سپاهان، تیم بدون شکست گفت‌وگوی بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده ناآرامی‌های اخیر در زندان قرچک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟ سهمیه بیشتر زنان نسبت به مردان در ۳ رشته المپیکی جدایی سرمربی خارجی تیم ملی بسکتبال زنان ایران از این تیم| سرمربی جدید قرارداد بست ضرورت انجام غربالگری سرطان قبل از آغاز دوران بارداری| سرطان رحم انواع پاتولوژی دارد کسب رتبه ۱۲۵۰-۱۰۰۱ دانشگاه الزهرا (س) در آخرین نتایج منتشر شده از رتبه‌بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۶ سهم پدران از مرخصی والدین در کره جنوبی به یک سوم رسید| استفاده بیش از ۱۸۴ هزار نفر از پدران در بخش مرخصی‌ها آشنا کردن فرزندان با مهارت های مختلف و جدید در شرایط قطع اینترنت
سرخط خبرها
با چه دیدگاهی باید ازدواج کرد؟

با چه دیدگاهی باید ازدواج کرد؟

  • کد خبر: ۲۲۰۶۰۴
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲
یک مشاور خانواده با بیان اینکه می‌توان به ازدواج به عنوان یک مدرسه نگاه کرد که قرار است در آن رشد کنیم، گفت: با این نگاه، دیگر سختی‌ها، تعارضات و اختلاف‌نظر‌هایی که در زندگی به وجود می‌آیند، بد نیستند بلکه میوه خوب ازدواج‌اند که زمینه رشد انسان را فراهم می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا السادات پورسیدآقایی اظهار کرد: دو نوع نگاه درباره ازدواج می‌توان داشت. برخی بر پایه غرایز و عادات ازدواج می‌کنند؛ یعنی پذیرفته‌اند که خود را در سطح حیوانات تنزل دهند. شخصی که چنین معنایی برای ازدواج قائل است هر جا که غرایزش ارضا نشوند یا دچار سختی شود و لذت نبرد آشفته خواهند شد و احساس بدبختی می‌کند؛ چرا که از دیدگاه او ازدواج خوب ازدواج، خوش، راحت و بی‌سختی است که البته در واقعیت وجود ندارد و طبیعی است که با اولین ناسازگاری احساس نارضایتی، ناامیدی و شکست خواهد کرد.

وی ادامه داد: از دیدگاهی دیگر می‌توانیم به ازدواج به عنوان یک مدرسه نگاه کنیم که قرار است در آن رشد کنیم و در این رابطه دونفره با تعهد و مسئولیت‌پذیری در کنار همسر هم‌افزایی داشته باشیم و در مسیر رشد، تعالی، تکامل و خودشکوفایی قرار بگیریم.

این عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا تصریح کرد: با این نگاه دیگر سختی‌ها، تعارضات و اختلاف‌نظر‌هایی که در زندگی به وجود می‌آیند بد نیستند بلکه میوه خوب ازدواج‌اند که زمینه رشد انسان را فراهم می‌کنند.

پورسیدآقایی با بیان اینکه انسانی که باور دارد ازدواج حرکتی به سوی بالندگی است، آغوش خود را به روی سختی‌ها باز و ظرفیت لازم را برای مبارزه با آنها در خود ایجاد می‌کند، تاکید کرد: فرد می‌آموزد که برای حل مسائل راه حل برد-برد خلق کند و به همراه همسرش مشکلات را حل کند.

وی معتقد است زمانی که زوجین برای جنگیدن با مشکلات با یکدیگر همسو تلاش می‌کنند، صمیمیت در رابطه آنها شکل می‌گیرد و دلبستگی میانشان تقویت می‌شود؛ شایسته است که به چنین ازدواجی «پیوند مقدس زناشویی» گفته شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.