کاچی هفت‌دختری؛ آیینی زنانه با آداب ویژه برچسب «کودک بدغذا» و معرفی راهکار‌هایی برای بهبود اشتهای کودکان چند قانون طلایی برای نجات زوج‌ها از دلخوری‌ها اینفوگرافی | راه‌های پیشگیری از سرطان پستان ملی‌پوش فوتسال ایران: برای بازگرداندن جام قهرمانی تلاش می‌کنیم ریحانه کریمی؛ دختر قهرمانِ ورزش و الگویِ ایمان | دعای خیر شهدا بدرقه راهت باشد مأموریت سخت خاتون در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا با چالش‌های پرشمار ظرافت‌های رفتاری و عقلانیت عملی در سیره صدیقه طاهره (س) درباره مرحومه ریحانه بهشتی | ورزشکار مشهدی که پس از مرگ مغزی، اعضای بدنش اهدا شد​ کدام صنایع بیشترین تعداد زنان را در خود جای داده‌اند؟ حضور دقیقه نودی نماینده خراسان رضوی در لیگ برتر فوتسال بانوان تصویب سند ملی اشتغال زنان | شناسایی و معرفی ۱۵۰۰ زن نامدار ایرانی خانه‌داری | چگونه حبه‌های سیر را بدون بو گرفتن دست، پوست بگیریم؟ آشپزی | همبرگر با پنیر بلوچیز، دستور پخت متفاوتی دارد تمرینات تیم ملی تنیس بانوان ایران در پاکستان آغاز شد ضرورت تقویت مهارت‌های تربیتی خانواده‌ها | تقویت گفت‌و‌گو باید از سوی والدین آغاز شود نیم نگاهی به نقش زنان در زنده ماندن ایمان شله، غذایی که برای مردم مشهد میراث است احکام شرعی | خرج کردن عیدی کودکان توسط والدین چه حکمی دارد؟ آیا اضطراب و افسردگی با تشدید «تهوع بارداری» ارتباط مستقیم دارد؟
سرخط خبرها
قانون مرخصی بعد از زایمان زنان در بخش خصوصی به درستی اجرا شود

قانون مرخصی بعد از زایمان زنان در بخش خصوصی به درستی اجرا شود

  • کد خبر: ۲۲۴۷۸۶
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۳
رئیس کانون انجمی صنفی کارگری خراسان رضوی گفت: جامعه کارگری زنان نیاز به حمایت دولتی و کارفرمایی دارد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

مهران قاسم پور در گفت وگو با خبرنگار ما با بیان اینکه در بخش جامعه کارگری زنان وبهبود شرایط کاری، کار بسیار باید انجام شود افزود: در بحث جامعه زنان کارگر به خصوص سرپرستان خانواده تلاش کردیم دربحث اشتغال زایی و پرداخت تسهیلات وامی به آنها کمک شود. 

وی با اشاره به اجرای درست قوانین کار تصریح کرد: در بحث مرخصی زایمان زنان تلاش داریم در کارگاه های بخش خصوصی هم این قانون به درستی اجرا شود و امنیت شغلی برای این قشر ایجاد شود نه اینکه منجر به ترک کار مادر شود.

رئیس کانون انجمی صنفی کارگری با اشاره به اینکه در هفته بزرگداشت کار و کارگر باید جامعه کارگری زنان هم توجه شود تاکید کرد: قراردادهای کوتاه مدت با کارگران ،یکی از موضوعاتی است که امنیت شغلی کارگران را تحت تاثیر قرار می دهد که باید با حمایت قشر کارگری و کارفرمایی این دسته قراردادها دارای پشتوانه باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.