پادکست| رهبر شهید: راهکار ناسازگاری‌ها در زندگی مشترک، کنار آمدن و سازگاری زوجین است بازخوانی جایگاه زنان در گذار از جنگ‌های کلاسیک به نبرد‌های ترکیبی شهادت پشت شهادت؛ جای درستی از تاریخ ایستاده‌ایم درباره فواید قصه‌گویی والدین برای کودکان در شرایط جنگی نیم‌نگاهی به حضور تیم‌های ورزش‌های گروهی بانوان مشهدی در لیگ‌های برتر سال ۱۴۰۴ طرز تهیه شیرینی قیفی مخصوص برای عید نوروز در منزل + فیلم پیام معاون رئیس‌جمهور برای ورود اعضای تیم ملی فوتبال بانوان به کشور بقائی: دختران ایران نشان دادند که عشق به میهن ریشه‌دارتر از وعده‌های فریبنده است دستور پخت چیکن استراگانف در خانه + فیلم بازگشت بیش از ۲۱ هزار مددجو به خانواده‌ها و توزیع سبد معیشتی در شرایط جنگی اخیر خانواده‌ها نباید نگران تأمین شیرخشک باشند| توزیع در داروخانه‌ها به صورت مویرگی و چندلایه نگاهی به زیرساخت‌های ورزشی ویژه بانوان در شهر مشهد جنگ بر کودکان مختلف، اثرات متفاوتی می‌گذارد| ضرورت تمرکز والدین روی نگرانی کودک
سرخط خبرها
بیرون‌پریدن مرگبار زن باردار از  پنجره

بیرون‌پریدن مرگبار زن باردار از  پنجره

  • کد خبر: ۲۲۵۰۰۸
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۶
در یک هفته گذشته، مشهد آبستن چندین پرونده جنایی و غیرجنایی بود که منجر به جان‌باختن چند نفر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، با انتقال اجساد جان‌باختگان به سازمان پزشکی قانونی خراسان‌رضوی برای معاینات دقیق‌تر و رسیدگی به علت مرگ این افراد، ظن کارشناسان در برخی از این پرونده‌ها برانگیخته شد و موضوع را به مقام قضایی اعلام کردند که دیروز بازپرس جنایی دادسرای عمومی و انقلاب مشهد برای بررسی این پرونده‌ها راهی این سازمان شد و هم‌زمان با خانواده برخی از این جان‌باختگان گفتگو کرد.

مرگ مادر باردار در هفته‌۲۸

ماجرای مرگ دل‌خراش یک مادر باردار که در هفته ۲۸ بارداری‌اش بود، یکی از پرونده‌های مهمی بود که چند روز پیش در مشهد گشوده شد. بررسی‌های اولیه نشان داد که این زن از پنجره خانه‌اش در طبقات بالایی یک ساختمان در مشهد به پایین سقوط کرده و خودش به همراه جنینش جان باخته‌اند.

اظهارات همسر این مادر باردار نشان از خودکشی زن داشت که به همین منظور جسد به سازمان پزشکی قانونی منتقل شده بود، اما بررسی‌های تیم جنایی نشان داد که شاهدان درگیر دعوای خانوادگی میان این زن و شوهر بوده‌اند و ناگهان زن به پایین افتاده است.

همین اظهارات احتمال جنایی‌بودن پرونده را تقویت کرد تا جایی که قاضی صادق صفری، بازپرس جنایی، با حضور در پزشکی قانونی به کنکاش ماجرا پرداخت. شوهر این زن که به‌تن‌هایی و در غیاب خانواده همسرش به پزشکی قانونی آمده بود، در برابر مقام قضایی از ماجرای اختلاف‌های دامنه‌داری گفت که پیش از زمان بارداری به علت افسردگی همسرش میان آنها ایجاد شده بود و در دوران بارداری این مشکلات دوچندان شده بود.

این فرد مدعی شد که در روز حادثه با همسرش جروبحث کرده و زن پس از بی‌نتیجه ماندن ماجرا، با تهدید به پایین پریدن، به سمت پنجره دویده و روی لبه آن ایستاده است. مرد نیز به منظور اینکه جلو او را بگیرد به سمت زن دویده و فقط توانسته دست زن را پس از عملی‌کردن تهدیدش بگیرد. زن در حالی بین زمین و آسمان معلق بوده که همسایه‌ها شاهد ماجرا بوده‌اند، اما در ادامه با خسته‌شدن دست مرد، زن به پایین پرت شده است.

با توجه به آنکه کارشناسان پزشکی قانونی علت مرگ را تنها سقوط از ارتفاع اعلام کرده بودند و خانواده زن نیز از دامادشان شکایتی نداشتند و همسایه‌ها نیز اظهارات مرد را تأیید کردند، مقام قضایی این پرونده را غیرجنایی اعلام کرد.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.