زنان چطور می‌توانند هیئت‌های عزاداری محرم را از زباله پلاستیکی نجات دهند؟ فوت پیرترین زن ایران| بانویی که متعلق به ۵ نسل گذشته بود سهم اعتیاد زنان در ایران حدود یک سوم میانگین جهانی است فرمول طلایی مادران برای بردن کودک به هیئت و روضه محرم درخشش دختر اسکیت‌باز سرعت خراسان رضوی در رقابت‌های کشوری صعود ۱۰۹ پله‌ای دختر تنیسور ایرانی در رنکینگ جهانی سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان ایران: برگزاری رقابت‌های باشگاهی، انگیزه را افزایش می‌دهد نگاهی زنانه به جنگ در کتاب «دوازده خوان» ۴ خراسانی در تیم ملی والیبال کمتر از ۱۸ سال دختران| مشهدی‌ها حریفان آسیایی خود را شناختند مصرف این ادویه جادویی از پیری زودرس پیشگیری می‌کند! ارتباط میان کم‌خوابی و استرس با چاقی چیست؟ افزایش اعتبارات پروژه‌های «شهربانو» به ۵۹۰ میلیارد تومان در شورای اسلامی شهر مشهد چطور زندگی عروس ۱۶ ساله در چند روز نابود شد؟ | روایت دختری که با گریه به مرکز مشاوره پلیس مشهد آمد چند زوج نابارور با کمک پژوهشگاه رویان فرزندشان را در آغوش کشیدند؟ هشدار یک متخصص: غر زدن به مغزتان آسیب می‌رساند ضرورت توجه به حوزه زنان و خانواده در سیاستگذاری های کلان فرهنگی خانه داری| چرا کیک، یک طرفه پف می‌کند؟ کم‌کاری تیروئید احتمال ناباروری را افزایش می‌دهد اصفهان، میزبان دومین اردوی تیم ملی هندبال زنان| شرایط آمادگی بازیکنان نسبتاً خوب است
سرخط خبرها
از تولیدات هنرمندان درباره جوانی جمعیت حمایت می‌شود

از تولیدات هنرمندان درباره جوانی جمعیت حمایت می‌شود

  • کد خبر: ۲۲۶۵۹۱
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۶
دبیر ستاد ملی جمعیت گفت: از هنرمندان، فرهیختگان و افراد توانمندی که درباره جوانی جمعیت تلاش و فعالیتی داشته باشند، حمایت می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، شکیبا محبی‌تبار روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در آیین پاسداشت ۳۰ اثر نمایشی با محوریت جوانی جمعیت با شعار «هر تولد جان تازه‌ای برای جهان» افزود: کارگروه فرهنگی ستاد ملی جمعیت بنا به وظیفه قانونی که در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت دارد، همه تولیدات را در حوزه جوانی جمعیت رصد می‌کند تا علاوه بر مشاهده نیازمندی‌ها، در راستای تصمیم‌گیری و سیاستگذاری در این عرصه راهبری لازم را داشته باشد.

وی ادامه داد: به همین منظور محصولاتی که به تازگی درباره جوانی جمعیت در کشور تولید شده را رصد می‌کنیم تا بتوانیم آثار فاخر را شناسایی کنیم.

محبی تبار به تولید ۳۰ آثار فاخر نمایشی با موضوع تحکیم خانواده و جوانی جمعیت توسط یکی از فعالان این عرصه اشاره کرد و اظهار داشت: این آثار از یک روایت شیرین و مطلوبی برخوردار بود و یک اثر فاخر با کیفیت و مطلوب از نظر فنی و محتوایی به جامعه عرضه کرده است.

وی گفت: برای شناسایی آثار فاخر، به صورت فعال همه محصولات و تولیدات در عرصه تحکیم خانواده و جوانی جمعیت را رصد خواهیم کرد، زیرا ستاد ملی جوانی جمعیت به دنبال حمایت از همه مجموعه‌ها و تولیدات فاخر در این عرصه است.

دبیر ستاد ملی جمعیت تصریح کرد: در این تولیدات اخیر خانواده ایرانی در فضایی به سر می‌برد که شیرین‌ترین لحظات را در کنار هم باشند. در جایگاه ستاد ملی جمعیت از این هنرمندان حمایت می‌کنیم، زیرا این افراد توانمند و هنرمند قدر جایگاه خانواده را می‌دانند.

محبی تبار گفت: این کار‌های نمایشی به دور از شعارزدگی و روایت زندگی مردم عادی را به نمایش گذاشته و لحظات لذت‌بخش در کنار خانواده را به تصویر کشیده است.

آیین پاسداشت ۳۰ اثر نمایشی با محوریت جوانی جمعیت با شعار «هر تولد جان تازه‌ای برای جهان» با قدردانی از تیم تهیه و تولید این آثار نمایشی برگزار شد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.