ناباروری در بسیاری موارد قابل درمان است| سن؛ یکی از مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر باروری بانوان «رازیانه» باعث افزایش شیرمادر می‌شود معرفی یک فرمول نامرئی برای تربیت فرزندی قدرتمند مغفول ماندن بسیاری از نقش‌های زنان در جنگ‌های تحمیلی اخیر | رسانه ها، پیگیر بازنمایی هویت واقعی زن ایرانی را باشند بانوی ملی‌پوش تیراندازی ایران: همه تیراندازان حاضر در فینال حرفه‌ای هستند آیا جمله «با خودش زندگی می‌کنم نه خانواده‌اش»، تفکر درستی است؟ خانه‌داری| با چند روش ساده، آشپزخانه را ایمن کنیم آغاز دومین مرحله از اردوی آماده‌سازی تیم ملی بانوان پارادوومیدانی از دوشنبه (۵ مرداد ماه ۱۴۰۵) وقتی ماندن در تولید سخت‌تر از شروع آن است| ایجاد یک کسب و کار و اشتغال برای بانوان شهر توسط یک بانوی لرستانی آغاز شمارش معکوس خاتون برای سومین ماجراجویی قاره‌ای گروه‌های مردمی جهادی پای کار ترویج فرزندآوری آمدند تهدید صمیمیت خانواده با استفاده افراطی از فضای مجازی نائب قهرمانی خراسان رضوی در مسابقات کاتای قهرمانی بانوان کشور ویدیو| روایت تکان‌دهنده امدادگر از دق کردنِ دختر سه ساله دکتر جمیله علم‌الهدی: حفظ وحدت انتظار امروز شهید رییسی از همه است پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است
سرخط خبرها
نخستین رئیس جمهوری که به حوزه زن و خانواده اهتمام ویژه داشت

نخستین رئیس جمهوری که به حوزه زن و خانواده اهتمام ویژه داشت

  • کد خبر: ۲۲۹۶۴۵
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۶
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی گفت: شهید رئیسی نخستین رییس جمهوری بودند که اهتمام ویژه‌ای را نسبت به اجرایی شدن قوانین مربوط به امور زنان و خانواده داشتند.

شیوا خوش نسب در گفتگو با شهرآرانیوز، در خصوص شاخصه‌های مدیریتی شهید آیت الله رئیسی در حوزه بانوان اظهار کرد: حادثه سی‌ام اردیبهشت ماه، ۲۳ درصد جمعیت دنیا را عزادار کرد.

خوش نسب بیان کرد: شهید رئیسی اولین رئیس جمهوری بودند که اهتمام ویژه‌ای نسبت به اجرایی شدن قوانین مربوط به امور زنان و خانواده و ایجاد زمینه‌های رشد و شکوفایی زنان داشتند بطوریکه اهتمام ویژه ایشان در مرحله عمل دیده شد.

وی تصریح کرد: برای اولین بار در شورا‌های عالی تصمیم گیری توسط رئیس جمهور فقید عزیزمان، زنان منصوب شدند تا در تصمیم سازی‌ها و تصمیم گیری‌ها مشارکت داشته باشند، برای اولین بار در سفر‌های استانی بودجه و اعتبار خاصی برای زنان و خانواده اختصاص دادند.

معاون استاندار در امور بانوان و خانواده افزود: ایشان برای تسهیلات ازدواج، رفع و تسهیل مشکلات جوانان و خانواده‌ها بسیار تاکید داشتند، همچنین بسیاری از حرکت‌های دیگری که در مسیر ارتقای جمعیت و حفظ جمعیت و تحکیم خانواده برداشته شد با حمایت ایشان صورت گرفت.

خوش نسب ادامه داد: اختصاص ۷۰ هزار قطعه زمین به خانواده‌های پرجمعیت در سال گذشته از اقدامات مهم  آیت الله رییسی در حوزه خانواده بود

وی با بیان این مطلب که سند جنبش تعهد به خانواده در دولت آقای رییسی تهیه شد خاطرنشان کرد: رئیس جمهور در حرکتی که در سطح بین الملل داشتند تعهد و جنبش تعهد به خانواده را مطرح کردند و طبق دستور و پیگیری ایشان معاونت زنان و خانواده، این مسئله را در قالب سند و دستورالعمل تهیه و تدوین کرد که بحمدالله هفته گذشته سند تقدیم ایشان شد تا بتواند در سطح بین الملل مطرح و به نتیجه برسد.

خوش نسب تاکید کرد: علاوه بر اینها از توجه ویژه دکتر ابراهیم رئیسی به رفع مشکلات و دغدغه‌های بانوان می‌توان نام برد، ابلاغ و اجرای طرح پیشگیری از طلاق و تحکیم خانواده، ساخت و احداث مهدکودک در ادارات، رسیدگی به مشکلات شب کاری بانوان، پیگیری تفاوت حقوقی زنان با مردان از دیگر اقداماتی بود که با دستورات جدی شهید رئیسی انجام شد.

وی با اشاره به اینکه دکتر رئیسی مانند شهید رجایی الگو شد افزود: انشالله راه رئیس جمهور شهید همچنان ادامه پیدا کند و ملت ایران یاد گرفته‌اند در برابر سختی‌ها، مشکلات و رنج‌ها بایستند و از چالش‌ها فرصت بسازند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.