لزوم تولید آثار سینمایی با محوریت ایستادگی زنان و کودکان فلسطینی تمرینات بانوی رکورددار سبزواری برای حضور در مسابقات انتخابی تیم ملی برای میان‌وعده‌های بوفه‌های مدارس، فکری شود مصرف محصولات شیمیایی در دوران بارداری، چه تأثیراتی بر جنین می‌گذارد؟ استفاده کاربردی از یخ در پخت غذا‌های ایرانی راهیابی بانوی ایرانی به جمع چهار بازیکن برتر رقابت‌های بین‌المللی اسکواش ورود جمعیت کشور به تله باروری پایین برگزاری جشنواره غذا در خمین با هدف کمک به مردم مظلوم فلسطین و لبنان مشخص شدن تیم صدرنشین نیم‌فصل اول لیگ برتر فوتسال بانوان ایران فضای مجازی، متهم ردیف اول ازدواج‌های پرریسک و بی‌سرانجام جوانان روش‌های کاهش حسادت‌ خواهر و برادر‌ها نسبت به بچه دوم نقش بانوان در تداوم و حفظ روحیه بسیجی در جامعه بانو دباغ، الگوی زنان در مسیر پرپیچ‌وخم انقلاب جای خالی روایت از زن خبرنگار یا زن پزشک مقاومت مرحومه دباغ الگوی بانوی مسلمان مقاوم است احتمال ابتلای بانوان به بیماری‌های قلبی با مصرف شیر گاو مصرف چای سبز جایگزین مناسب قهوه برای بانوان باردار
سرخط خبرها
رژیم غذایی مدیترانه‌ای خطر مرگ زودرس در زنان را کاهش می‌دهد

رژیم غذایی مدیترانه‌ای خطر مرگ زودرس در زنان را کاهش می‌دهد

  • کد خبر: ۲۳۲۲۷۴
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۵
کارشناسان مدت‌هاست که از مزایای رژیم مدیترانه‌ای تمجید کرده‌اند و یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که احتمال مرگ زودهنگام در زنان را تا ۲۳ درصد کاهش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از مدیسن نت، دکتر «سامیا مورا»، نویسنده ارشد این مطالعه از بیمارستان بریگام و زنان در بوستون، گفت: «برای زنانی که می‌خواهند طولانی‌تر زندگی کنند، مطالعه ما می‌گوید مراقب رژیم غذایی خود باشید!»

وی در ادامه افزود: «خبر خوب این است که پیروی از یک الگوی غذایی مدیترانه‌ای می‌تواند منجر به کاهش حدود یک چهارم خطر مرگ در طی بیش از ۲۵ سال شود.»

رژیم مدیترانه‌ای مدت‌هاست در فهرست سالم‌ترین رژیم‌های غذایی متخصصان تغذیه قرار گرفته است.

این رژیم غذایی، به شدت به گیاهان (آجیل، دانه‌ها، میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل، حبوبات) متکی است و منبع اصلی چربی آن روغن زیتون است.

افرادی که از این رژیم غذایی پیروی می‌کنند مقادیر متوسطی از ماهی، مرغ، لبنیات، و تخم مرغ می‌خورند و از مصرف گوشت قرمز، غذا‌های شیرین و غذا‌های فرآوری شده اجتناب می‌کنند.

مطالعه جدید نتایج سلامتی بیش از ۲۵ سال را در میان گروهی متشکل از بیش از ۲۵۰۰۰ شرکت‌کننده در مطالعه سلامت زنان پیگیری کرد.

همه زنان در این مطالعه در هنگام ثبت نام سالم بودند.

علاوه بر اینکه خطر مرگ در دوره مطالعه برای زنانی که از رژیم غذایی مدیترانه‌ای پیروی می‌کردند تقریباً یک چهارم کاهش یافت، این مطالعه همچنین کاهش مرگ و میر مرتبط با بیماری قلبی یا سرطان را نشان داد.

تیم تحقیق دریافت که در مقایسه با زنانی که از این رژیم غذایی پیروی نکرده بودند، خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی در زنانی که بیشتر از همه از رژیم مدیترانه‌ای پیروی داشتند، ۱۷ درصد و احتمال ابتلاء به سرطان کشنده ۲۰ درصد کمتر بود.

محققان به بررسی فاکتور‌های متابولیک و سایر مسائلی که ممکن است باعث ایجاد این اثر شوند، پرداختند.

به گفته نویسندگان، تغییرات سالم در بیومارکر‌های متابولیسم، التهاب، مقاومت به انسولین و موارد دیگر همگی در میان زنانی که رژیم غذایی مدیترانه‌ای را اتخاذ کرده بودند، مشاهده شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.