زنان، مدیران غیررسمی در بحران‌های مختلف برتری تیم فوتبال دختران زیر ۲۰ سال ایران مقابل مالزی در انتخابی جام ملت‌ها درباره «نفس»، مرکزی مردمی که مانع از سقط جنین می‌شود نگاهی به جزئیات پرونده مفقودی الهه حسین‌نژاد و صدور حکم اعدام برای قاتل تأخیر در فرزندآوری، پدیده‌ای چندلایه‌ای کاهش مرگ کودکان پس از تولد با شروع زودهنگام شیردهی نقش چاقی در کاهش موفقیت روش‌های درمان ناباروری نقش زنان در تحقق انسجام اجتماعی بانوی خراسانی به مدال برنز کوراش آسیا دست یافت نقش کلیدی رسانه‌ها در تبیین مسائل خانواده در فضای اجتماعی کشور حضور ۹والیبالیست خراسان رضوی به اردو‌های ملی زنان واقف قرآن را می توان در سده های کهن یافت کاهش ۱.۴ درصدی آمار ازدواج در خراسان رضوی طی دو سال گذشته پرداخت ۷۳ همت وام ازدواج و فرزندآوری به بیش از ۳۰۰ هزار نفر از متقاضیان دستورپخت کیک هویج در خانه + فیلم اثرگذاری دوران شیردهی بر سلامت مادر و نوزاد روایت تجربه‌های کنشگری مؤثر زنان در مواجهه با بحران‌های اجتماعی در ۲ کتاب آغاز اردوی انتخابی تیم ملی والیبال زنان ایران برای حضور در ۲ رویداد مهم بین المللی از ۱۴ مرداد ماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها
بانوان نقش تاثیرگذاری در شکل گیری تفکر سیاسی خانواده دارند

بانوان نقش تاثیرگذاری در شکل گیری تفکر سیاسی خانواده دارند

  • کد خبر: ۲۳۶۰۲۹
  • ۰۷ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۱
معاون سوادآموزی مدیرکل اموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: در عرصه انتخابات بانوان نقش تاثیرگذاری در شکل گیری تفکر سیاسی در بستر خانه و خانواده دارند و مورد اهمیت است.

زهرا شوشتری در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص اهمیت حضور حداکثری بانوان در انتخابات اظهار کرد: تاثیر گذاری نقش زنان و بانوان در جامعه از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون کاملا مشهود بوده است و نقش پر رنگی در تمام نقاط طلایی کشور مان داشته اند. 

وی افزود: در عرصه انتخابات هم بانوان نقش تاثیرگذاری در شکل گیری تفکر سیاسی در بستر خانه و خانواده دارند و مورد اهمیت است لذا بانوان می‌تواند نقش بسزایی در انتخابات داشته باشند. مطالبه ما از رییس جمهور اینده این است که علاوه بر اینکه پشتیبان نظام و مملکت باشند و پیرو خط رهبری باشند ادامه دهنده راه شهید رییسی و خدمت باشد رییس جمهوری که دغدغه اش دغدغه مردم بود و برای مردم خدمت می کرد.

شوشتری بیان کرد: باتوجه به نیاز‌های قشر فرهنگیان جامعه، به عنوان قشر تاثیرگذر در افکار جامعه، شرایط مطلوب برای معلم و فرهنگیان فراهم شود. دغدغه‌ای که دولت اقای رییسی آن را پیش گرفتند و باید دولت اینده آن را به طور جد دنبال کند. 

وی افزود: مهمترین مطالبه قشر فرهنگیان، شایسته گزینی در نظام رتبه بندی است تاافراد بتوانند در جایگاه‌های مناسب خود قرار بگیرند و عدالت محوری در حوزه آموزش مورد توجه باشد تا معلمین توانمند در همه جا حضور داشته باشند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.