روایت بانوی شاعر مشهدی از اشعاری که برای مادرش سروده است| «سه‌شنبه»؛ سرودن اشعاری در سکوت سوگواری معرفی چند ترفند ساده و کاربردی برای سروسامان‌دادن به کارهای خانه‌تکانی تحویل حدود ۹۰ هزار زمین به متقاضیان در قالب اجرای قانون جوانی جمعیت بزرگ‌ترین بوستان بانوان شرق کشور در مشهد آماده استقبال از بهار ۱۴۰۴ شد لزوم مصرف روزانه حدود ۲.۷ لیتر مایعات توسط بانوان توجه ویژه بیانیه گام دوم انقلاب به ضرورت انکارناپذیر نقش زنان در عرصه‌های مختلف روش‌های مناسب آموزش تصمیم گیری درست به کودک تقدیر از مادران مجاهد ایران‌زمین در همایش «در آغوش بهشت» کدام مواد غذایی را نمی‌توان در یخچال نگهداری کرد؟ افزایش خطر ابتلا به سرطان و ناباروری با مصرف این نوع چای تدوین اطلس نیاز‌های زنان محلات مختلف مشهد با رویکرد آینده‌پژوهی استفاده از رژیم گیاهخواری مطلق، عامل مهم افزایش خطر شکستگی استخوان لگن در زنان راه‌اندازی بیش از ۳۵۰ گروه روضه‌خوانی توسط بانوان در کشور آموزش مسئولیت‌پذیری به کودکان با تمرکز بر رشد هوش هیجانی آن‌ها بهروزآذر: مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل می‌شود پوسیدگی شدید دندان در کودکان کمتر از ۱۲ سال آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان آغاز اردوی تیم ملی والیبال‌نشسته بانوان از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ ضرورت هماهنگی و همکاری بین پدر و مادر در خانواده وجود ۲۵ میلیون زن در سنین کار در کشور
سرخط خبرها
شبکه سازی دختران نوجوان و جوان در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی

شبکه سازی دختران نوجوان و جوان در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۳۸۱۵۴
  • ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۹
مشاور امور زنان و خانواده کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان گفت: به دنبال ایجاد شبکه‌ای از دختران نوجوان و جوان توانمند و مستعد در عرصه‌های مختلف هستیم و برنامه ریزی می‌کنیم.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

مهین زارع ثانی در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد مسجد در بخش خواهران دورهمی‌هایی را با عنوان کشف استعداد‌های نوجوانان و جوانان دختر در زمینه‌های هنری، فرهنگی، ادبی و ورزشی از سال گذشته آغاز کرده است و امسال با قوت همان مسیر را ادامه می‌دهد.

زارع ثانی ادامه داد: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در راستای کشف و شناسایی استعداد‌های نوجوانان و جوانان دختر توانمند برنامه‌های متنوعی دارد.

وی تشریح کرد: مبنای اصلی برگزاری این برنامه‌ها شبکه سازی در جهت توانمندی اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است.
مشاور امور زنان و خانواده کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان افزود: کانون‌های مساجد ظرفیت‌های بالقوه‌ای هستند که اکثریت آن‌ها به فعلیت رسیده اند و اگر فضای رقابتی در این کانون‌ها ایجاد شود تمامی ظرفیت‌ها به فعلیت خواهند رسید.

زارع اظهار کرد: اهداف بلند مدت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد همانند سه ضلع اصلی مثلث خانواده، مدرسه و مسجد است.

وی تصریح کرد: به دلیل اینکه خواسته‌های نوجوانان و جوانان و علاقه مندی آنها نسبت به گذشته کمی متفاوت شده است کانون‌های فرهنگی هنری مساجد تصمیم گرفته اند طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در کنار حوزه فرهنگ و تربیت بیشتر به هنر بپردارند.

زارع در ادامه گفت: هنر در بین نوجوان‌های امروزی به خصوص دهه‌های هشتاد و نود جایگاه بسزایی دارد بنابراین برای مشاهده نوجوانان و جوانان در مساجد نیاز است چاشنی هنر به فعالیت‌های حوزه فرهنگ و تربیت اضافه شود.

وی افزود: همچنین اجرای سرود در تاریخ انقلاب اسلامی ایران از مساجد نشأت گرفته است که نشان دهنده عجین شدن هنر از ابتدا با نوجوانان انقلابی بوده است؛ لذا لازمه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشف استعداد‌های نوجوانان محلات در زمینه‌های هنری است که گروه‌های سرود دخترانه خوبی تا کنون شکل گرفته است.

زارع در پایان ابراز کرد: ما برای اعضای کانون‌های مساجد، زمینه تسهیلگری و ارتقاء توانمندی نوجوانان و جوانان را فراهم می‌کنیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.