فرشته کریمی به پرسپولیس پیوست آغاز مسابقات قهرمانی آزاد تنیس روی میز زنان کشور از امروز (۱۵ شهریور ۱۴۰۵) مهریه؛ نشان تعهد و محبت یا بهای رهایی؟ دوره پیش‌یائسگی می‌تواند سال‌ها پیش از یائسگی آغاز شود برنامه‌های حرم مطهر رضوی برای بانوان | از ویژه‌برنامه‌های رواق حضرت نجمه خاتون (س) تا نشست «نقش همسران در آرامش خانه» (۱۵ شهریورماه) آیا تیم خاتون بم به مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان زنان آسیا می‌رسد؟ کاهش ۱۰ ساله سن شیوع سرطان پستان در کشور نسبت به میانگین جهانی منطق دینی مهریه چه می‌گوید؟ | وقتی هدیه، ابزار رقابت می‌شود قضاوت ۲ بانوی داور ایرانی در مسابقات فوتبال بازی‌های آسیایی ژاپن حضرت معصومه (س)؛ الگوی جامع زن مسلمان | هجرتی تاریخی که با ولایت پیوند داشت ازدواج موفق، یک مسابقه برای پیدا کردن کامل‌ترین آدم نیست | بررسی معیار‌های درست انتخاب همسر انجام پژوهشی درباره یائسگی و سلامت زنان توسط محققان ایرانی | نظام سلامت به سمت رویکردی پیشگیرانه و منسجم حرکت کند در نکوهش یک زندگی چهارقسطه فعالیت ۸۹ هزار زن در تعاونی‌های کشور | مشارکت ۱۴ درصدی زنان در اقتصاد، هدررفت نیروی انسانی است میزان ابتلا به سرطان در زنان برخی از استان‌های کشور بالاست | مهمترین عوامل افزایش خطر چیست ؟ آشپزی | چگونه خورش فسنجون با مرغ را مجلسی و رستورانی بپزیم؟ هجرت حضرت معصومه(س) از مدینه به قم، حامل پیامی درباره امامت بود
سرخط خبرها
افتتاحیه دوره بین المللی حفظ قرآن کریم

افتتاحیه دوره بین المللی حفظ قرآن کریم "حفاظ نور" ویژه خواهران در مشهد

  • کد خبر: ۲۳۹۲۴۹
  • ۲۴ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۵
دوره بین المللی شبانه روزی حفظ قرآن کریم توسط موسسه فرهنگی قرآن و عترت بیت الحفاظ حضرت نرجس (س) ویژه خواهران در مشهد افتتاح شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر مؤسسه بیت الحُفّاظ حضرت نرجس (س) در خصوص این مراسم که امروز در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد گفت: امروز چهاردهمین دوره‌ی بین المللی حفظ یک ساله‌ی شبانه روزی قرآن کریم آغاز شد.

اعظم السادات برغمدی بیان کرد: دختران ۱۴ تا ۲۴ سال از سراسر کشور و بانوانی از کشور‌های هند و سوریه در این مراسم حضور دارند. ثبت نام شدگان پس از آنکه دوره‌ی مقدماتی را قبول شوند وارد دوره‌ی حفظ یک ساله‌ی قرآن کریم خواهند شد.

برغمدی افزود: همه‌ی شرکت کنندگان در این دوره تجلیل می‌شوند و در انتهای دوره به صورت گروهی به عتبات عالیات مشرف خواهند شد. قصد ما تشویق سالم است تا همه دخترانمان بتوانند رشد کنند.

رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار ما گفت: دوره حفظ در مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت بیت الحفاظ حضرت نرجس (س) به صورت تخصصی برگزار می‌شود؛ لذا ثبت نام افراد از دقت بالایی برخوردار است و افراد از تمام شهرستان‌ها و استان‌های کشور شناسایی شده و در این مراسم حضور یافتند.

حمید صمدی تصریح کرد: موضوع حفظ قرآن، موضوع بسیار مهمی است که در مشهد مقدس با توجه به اینکه ما در جوار حرم امام رضا (ع) و پایتخت معنوی ایران قرار داریم استقبال خانواده‌ها از دوره‌های حفظ شبانه روزی قابل توجه است.

صمدی افزود: حفظ قرآن توسط افراد شرکت کننده و انسی که با کتاب آسمانی دین اسلام می‌گیرند بر خود و خانواده‌های آنها نیز اثرگذار خواهد بود و سبک زندگی قرآنی را برای خانواده‌ها به ارمغان می‌آورد.

وی با بیان برکات حفظ قرآن در زندگی فردی و اجتماعی، ادامه داد: حفظ قرآن بینش و بصیرت افراد را افزایش می‌دهد. همچنین تقویت اخلاق فردی و اجتماعی حافظان را به دنبال دارد.

معاون قرآن اداره کل ارشاد اسلامی استان، با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع) مبنی بر اینکه حافظان و حاملان قرآن عرفای اهل بهشت محسوب می‌شوند، افزود: جایگاه حافظان و حاملان قرآن در بهشت بسیار رفیع و شاخص است. بر مبنای این حدیث، حاملان قرآن و حافظان قرآن شناخته‌ترین افراد در بهشت هستند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.