حضور فیلم کوتاه «نرموک» اثر فیلم‌ساز مشهدی، در قدیمی‌ترین جشنواره کودک و نوجوان آلمان درباره کتاب زندگی نامه حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی اکبر ابوترابی فرد و اهمیت روایت زیست اسرا راهیابی فیلم کوتاه سرود کلنل از مشهد، به جشنواره پورتوبللو لندن معرفی برندگان جایزه آکیرا کوروساوا جشنواره فیلم توکیو ۲۰۲۵ فیلم «سردباد» در جشنواره فیلم ونکوور جشنواره فیلم ونکوور میزبان آثار سینماگران ایرانی می‌شود دلنوشته «الهام پاوه نژاد» به بهانه پایان پخش سریال «شکارگاه» + عکس رقابت لیلا حاتمی و طناز طباطبایی در جشن منتقدان سینما انیمیشن «شکارچیان شیطان کی پاپ» پربیننده‌ترین فیلم تاریخ نتفلیکس شد قطعه «صبح امید» به آهنگسازی حسین یوسف زمانی منتشر شد + صوت مجموعه مستند «ماجرا» روی آنتن تلویزیون+ زمان پخش مینی سریال «مرگ به واسطه روشنایی» روی آنتن تلویزیون + زمان پخش رمان «موج»ویرجینیا وولف، به چاپ دوازدهم رسید حراج گیتار «ادی ون هیلن» گیتاریست افسانه‌ای، به ارزش ۲ میلیون دلار
سرخط خبرها

اولین جشنواره فرهنگی‌هنری «شمسا» با محوریت طراحی و دوخت پوشاک اسلامی در خراسان‌رضوی برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۲۴۰۰۶۷
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۹
اولین جشنواره فرهنگی‌هنری «شمسا» با محوریت طراحی و دوخت پوشاک اسلامی در خراسان‌رضوی برگزار می‌شود
به همت بسیج جامعه زنان خراسان‌رضوی و با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فنی‌وحرفه‌ای، آموزش‌و‌پرورش، بسیج اصناف، دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای الزهرا(س) و شهرداری مشهد، اولین جشنواره فرهنگی‌هنری شمسا با محوریت طراحی و دوخت پوشاک اسلامی، اصلاح مد و پوشاک مطابق با فرهنگ ایرانی اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در همین راستا آیین آغازین این جشنواره، با حضور مسئولین استانی در نشـسـت خــبــری و رونـمـایی از پـوســتر جشنواره امروز شنبه ۳۰ تیرماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

بتول صمدی، دبیر ستاد برگزاری اولین جشنواره فرهنگی‌هنری شمسا در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار ما، بیان کرد: جشنواره طراحی پوشاک بستر پرورش و حمایت از طراحان متعهد را فراهم می‌کند و مدل‌های قابل تولید مطابق با فرهنگ ایرانی اسلامی را به تولید کنندگان عرضه می‌کند.

وی تصریح کرد: هدف از برگزاری این جشنواره، تولید پوشاک با کیفیت و با قیمت مناسب، اصلاح مد و پوشاک مطابق با فرهنگ ایرانی اسلامی، استحکام بخشی به بنیان خانواده و سالم سازی فضای پوشش در جامعه اسلامی است.

دبیر ستاد برگزاری اولین جشنواره فرهنگی هنری شمسا با اشاره به اینکه جشنواره در ۴ سطح ویژندها، عمومی، دانشجویی و دانش‌آموزی برگزار می‌شود، اظهار کرد: عناوین رقابت در این جشنواره در ۲ بخش اثر مانتو اجتماع که طراحی و دوخت است و طراحی کالکشن خانواده و ست مادر و فرزندی است که اجرا می‌شود.

 وی افزود: این جشنواره با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فنی و حرفه ای، اداره کل آموزش و پرورش، بسیج اصناف، دانشگاه فنی و حرفه‌ای الزهرا(س) و شهرداری مشهد برگزار می‌شود.

صمدی بیان کرد: کمیته هاعبارتند از: کمیته داوری، کمیته تولید، کمیته علمی و آموزشی، کمیته اجرایی، کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات و کمیته فرهنگی است.

وی تاکید کرد: طی دو ماه، افراد ضمن استفاده از دوره‌های توانمندسازی به رقابت پرداخته و در مهر ماه سال جاری نیز اختتامیه این جشنواره برگزار می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->