برگزاری اولین اردوی ارزیابی تیم ملی تنیس دختران کمتر از ۱۶ سال کشور تهیه و تدارک افطاری، فرصتی برای با هم بودن والدین و فرزندان| سبزی خوردن، یادآور باغچه‌های مادربزرگ‌هاست ورود فرزندان زنان سرپرست خانوار به مدارس تیزهوشان در تهران سرعت می‌گیرد بهره‌برداری از نخستین مرکز نوآوری صنایع دستی و خلاق بانوان در اصفهان| مکانی که هنر و اقتصاد را بهم پیوند می‌دهد آیا می‌توان تولد زودرس را پیش‌بینی کرد؟ بازنگری قانون مهریه در مجلس در مسیر نهایی شدن| نهاد خانواده با حمایت‌های قانونی، تقویت می‌شود پخش برنامه «دختر ایران» از رادیو صبا| زنان تأثیرگذار و موفق در عرصه‌های مختلف معرفی می‌شوند خانه داری| با اشتباهات بسیار خطرناک در خانه تکانی بیشتر آشنا شویم برد صدرنشین‌های جدول در هفته یازدهم لیگ برتر هندبال بانوان آخرین سهمیه پلی‌آف والیبال زنان به کدام تیم می‌رسد؟ آزادی ۱۱۰ مادر زندانی جرایم غیرعمد در مرحله جدید طرح «نذر امام» آغاز مرحله جدید اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان از امروز (۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) دل تنگ آن سحر‌های دور تحلیلی بر تعیین سقف ۳۷۰ هزار میلیارد تومانی وام‌های ازدواج و فرزندآوری| آیا روند پرداخت به متقاضیان، سرعت می‌گیرد؟ چگونه والدین می‌توانند از کودکان در برابر فضای مجازی محافظت کنند؟ آشنایی با راهکار‌هایی برای صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب به ویژه در ایام خانه‌تکانی کاهش اضطراب و افسردگی با کتاب‌درمانی هفته هجدهم لیگ‌برتر فوتسال زنان فردا برگزار می‌شود| مشهدی‌ها در مسیر کرمان روایت زنانه از زندگی گروهی از مردم کرانه باختری در کتاب «گلدا اینجا خوابیده»
سرخط خبرها
در مسیر تبلیغ دین، بدون هیچ چشمداشتی می‌شتابم

در مسیر تبلیغ دین، بدون هیچ چشمداشتی می‌شتابم

  • کد خبر: ۲۴۰۶۶۷
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۰
روایت یک بانوی تأثیرگذار مشهدی که بیش‌از سی سال است در مجالس اهل‌بیت(ع) بدون هیچ چشمداشتی، با نطق شیوای خود به سخنرانی می‌پردازد.

به گزارش شهرآرانیوز، «کم‌سن‌وسال بودم و حتی قدوقواره‌ام به چادر نمی‌رسید، اما محرم که می‌شد لباس مشکی می‌پوشیدم و چادر سیاهم را سرم می‌کردم و دست در دست مادرم، روضه می‌رفتم. درواقع، اولین جرقه‌های هویت دینی من از همان سال‌ها رقم خورد.»

این جملات نمایی از کودکی بانوی تأثیرگذار مشهدی است که حالا سخنرانی‌هایش در روضه‌های خانگی موجب هدایت افراد بسیاری شده است. «عصمت رضایی» سخنران مذهبی است که تمام عمر خود را وقف روشنگری مردم در روضه‌های خانگی کرده است و در گفت‌وگو با شهرآرا، درخصوص اهداف و انگیزه خود از سخنرانی مذهبی در مجالس اهل‌بیت(ع) اظهار می‌کند: طلبه جوانی بودم که بعد از انقلاب، سخنرانی‌های تبلیغی خودم را آغاز کردم و مبلّغ مذهبی شدم. سخنرانی‌های مذهبی را با هدف احیای امر دین خدا و بصیرت دینی مردم برگزار می‌کنم. مکتب امام‌حسین‌(ع) این درس را یاد داد که اگر می‌خواهید راه کمال و رشد داشته باشید، باید در مسیر اهل‌بیت(ع) قدم بردارید. 

وی با بیان اینکه اگر کسی می‌خواهد زندگی سالم و درستی داشته باشد، باید بنابر حدیث پیامبراکرم(ص)، همراه قرآن و اهل‌بیت(ع) باشد، می‌گوید: حتی سر بریده امام‌حسین(ع) قرآن می‌خواند و قرآن عملی را به ما نشان داد و برای همین است که بعد از گذشت هزار و اندی سال، مکتب امام‌حسین(ع) زنده است و جریان دارد.

این سخنران مذهبی با بیان اینکه در مسیر تبلیغ دین، بدون هیچ چشمداشتی می‌شتابم، ادامه می‌دهد: چادر حضرت زهرا(س) امروز باید نماد زندگی من باشد. اگر روضه بروم و اشک بریزم، اما راهم از راه اهل‌بیت(ع) جدا باشد، این روضه هیچ ارزشی نخواهد داشت.

رضایی درخصوص ضرورت هدایت نسل جوان به مسیر اهل‌بیت(ع) می‌گوید: در جلسات سخنرانی‌، با دختران جوان هم‌صحبت می‌شوم و با بیانم سعی می‌کنم گرهی از مشکلات آن‌ها باز کنم، شبهات دینی را جواب بدهم و جوانان را با دین مبین اسلام و مکتب شیعه آشنا کنم. همین که بتوانم راه هدایت را نشان مردم بدهم، برای دنیا و آخرتم بس است. 

وی با بیان اینکه بیش‌از سی سال است در مجلس اهل‌بیت(ع) سخنرانی می‌کنم، تصریح می‌کند: در طی این سی سال، در هیچ‌کدام از مجالسی که رفته‌ام، هیچ مزدی دریافت نکرده‌ام و معتقدم مزدم را کسی دیگری باید بدهد و برکاتش را در زندگی‌ام می‌بینم؛ زیرا در‌های رحمتش به روی زندگی من باز است. 

این سخنران مذهبی با بیان اینکه همسرش نقش پررنگی در فعالیت اجتماعی‌اش داشته‌ است، می‌گوید: همسرم در این راه، همراه و پشتیبان من بوده و هست و زحمت رفت‌وبرگشت من را برعهده دارد. 

وی ادامه می‌دهد: مردم باید تابع ولی‌فقیه باشند تا به مملکت آسیبی نرسد؛ به همین جهت وظیفه خود می‌دانم تا در حد توانم، در مسیر بالابردن بصیرت مردم گام بردارم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.