بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه اعزام تیم ملی فوتسال زنان به تایلند برای شرکت در یک تورنمنت بین المللی معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف از بانوی شاعر ایرانی که نامش در فهرست دایره‌المعارف زنان شاعر عرب قرار دارد، چه می‌دانید؟ اثرات نامناسب رژیم‌های غذایی با قند زیاد در کودکان بیش فعال کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلاء به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها
سرخط خبرها
اربعین فرصتی برای تربیت حسینی فرزندان

اربعین فرصتی برای تربیت حسینی فرزندان

  • کد خبر: ۲۴۷۱۷۸
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۱
حضور کودکان، مادران و پدران عراقی که خدمت به زوارالحسین (ع) را شرف خود می‌دانند در مسیر پیاده روی زائران اربعین حسینی به سوی کربلا قدم به قدم دیده می‌شود.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، در مسیر مشایه یا مسیر نجف به کربلا که پا بگذارید صحنه‌هایی خواهید دید که هر زائری را شگفت زده می‌کند. رسم مهمان نوازی عراقی‌ها در اربعین حسینی زبانزد خاص و عام است، اما آنچه بیش از همه مورد توجه است حضور دختران و پسران خردسال و کم سن و سالی است که با چند لیوان آب یا بسته‌های دستمال کاغذی نیز در میانه راه ایستاده اند و به زائران «اهلا و سهلا» می‌گویند.

مثل نرجس یک و نیم ساله که جعبه دستمال کاغذی را در دستانش گرفته و به زائران تعارف می‌کرد. پدر جوانش که سن و سالی هم نداشت چند قدم آن طرف‌تر ایستاده و مراقبش بود و به حضور دخترش در این مسیر با وجود گرمای ۵۰ درجه عراق افتخار می‌کرد.

میثم ۱۰ ساله نیز که دشداشه عربی و زیبایی به تن داشت و لبخند دلنشینی بر لبانش نشسته بود. با همان لبخند، زائران را به نوشیدن شربت خنک دعوت می‌کرد و با صدای بلند «اهلا و سهلا» می‌گفت. چنین صحنه‌هایی در مسیر پیاده روی به قدری زیاد است که مایه شعف و شگفتی هر بیننده‌ای می‌شود.

«زیارت امام حسین (ع) افتخار ماست و خدمت به زائر امام حسین (ع) شرف ماست»، این جمله‌ای است که بالای در بسیاری از موکب‌ها می‌توان دید.

آنها هرچه دارند را برای خدمت به زائر امام حسین (ع) در طبق اخلاص می‌گذارند و دست‌های بخشنده‌ای دارند و این رسم را نیز به فرزندان و خاندان خود نیز می‌آموزند.

مانند «امّ حکیمه» یا «امّ فاطمه» که سال هاست ایام اربعین، خانه و زندگی خود را در خدمت زائران اربعین می‌گذارند و به بهترین شکل ممکن از آنها پذیرایی می‌کنند و فرزندان و نوه‌های خود را نیز در این امر شریک می‌کنند؛ حتی به اندازه تقدیم یک لیوان آب خنک.

عادت دادن به امور، روشی تربیتی است که هم در روایات دینی سفارش شده و هم در مکاتب تربیتی امروزه وجود دارد. حضور کودکان از سنین پایین در کنار والدین و خانواده خود در آیین جهانی اربعین حسینی، نیز برگرفته از همین روش است و اربعین، یکی از بهترین فرصت‌ها برای تربیت حسینی فرزندانمان است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.