انجام مراسم قرعه‌کشی لیگ قهرمانان زنان آسیا ۲۰۲۶| رقبای تیم والیبال زنان فولاد مبارکه سپاهان مشخص شدند پایان لیگ برتر فوتسال زنان در سایه‌ای از ابهام خانه داری| درباره مزایای دکوراسیون با گیاهان آپارتمانی چه می‌دانید؟ توزیع «کارت امید مادر» وارد فاز اجرایی شد پادکست| رهبر شهید: والدین لازم است فرزندان خود را از کودکی با کتاب خواندن آشنا کنند خانه‌داری| گل‌های مناسب سفره هفت‌سین کدامند؟ ایجاد یک تحول بنیادی در درک نقش زنان در جنگ در جامعه| بازخوانی تاریخ، تصویری مقتدر از مقاومت ارائه می‌دهد معرفی چند روش حمایتی والدین در شرایط جنگ از کودکان نوزدهمین شب میدان داری بانوان رسانه|امیدآفرینی نقش اصلی «پاتوق همبستگی رسانه و مردم» پیام یک معلم مشهدی به دانش آموزان| درس آخر: «عشق به کشور» هر خانه، یک پایگاه | همدلی به سبک بانوان محله «سیدرضی» کنترل وزن و بهبود سوخت‌وساز بدن با مصرف اندازه چای هیئت‌داری دختران مشهدی در «میدان حجاب» قضاوت در مستطیل سبز | شنیدنی‌هایی از دنیای بازیکنی و کمک‌داوری فوتبال پادکست| رهبر شهید: راهکار ناسازگاری‌ها در زندگی مشترک، کنار آمدن و سازگاری زوجین است سرانجام برگزاری ۲ هفته پایانی لیگ برتر هندبال بانوان چه می‌شود؟
سرخط خبرها
افزایش ۳۰ درصدی حضور دختران نوجوان مشهدی در «قرار نوجوانی»

افزایش ۳۰ درصدی حضور دختران نوجوان مشهدی در «قرار نوجوانی»

  • کد خبر: ۲۴۹۰۳۹
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۶
مدیر فرهنگسرای گفتگو و باشگاه مانا گفت: موکب سوغات و هنر دختران نوجوان مشهدی وابسته به طرح «قرار نوجوانی» ویژه دهه آخر صفر برای دومین سال متوالی در میدان شهدا برپا شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

محمود خدیوی بیدگلی در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: موکب سوغات و هنر دختران نوجوان مشهدی برای دومین سال متوالی در عرصه میدان شهدا راه اندازی شد.

خدیوی بیدگلی افزود: این موکب به مدت پنج روز در ماه صفر پذیرای دختران نوجوان ۱۰ تا ۱۷ ساله است.

وی ادامه داد: در این موکب، دختران نوجوان در ۱۰ زمینه هنری مختلف مشغول به تولید محصولات معنوی هستند که این تولیدات به‌عنوان سوغات به زائران نوجوان و کودکان ۱۵ سال به پایین که پیاده به سمت حرم امام رضا (ع) حرکت می‌کنند، هدیه می‌شود.

مدیر فرهنگسرای گفتگو و باشگاه مانا، افزود: از جمله این محصولات می‌توان به عروسک‌های نمدی، شابلون‌های "آمدم‌ای شاه پناهم بده"، دستبند‌های "یا امام رضا"، جانماز و دستمال اشک منقش به نام و گنبد امام رضا (ع) اشاره کرد.

خدیوی بیدگلی اضافه کرد: در این موکب، دخترانی که مهارت هنری دارند به تولید محصولات می‌پردازند و آنهایی که نیاز به آموزش دارند، تحت راهنمایی مربیان، هنر‌های مختلف را یاد می‌گیرند و سپس این تولیدات و بسته‌بندی می‌شوند.

مدیر فرهنگسرای گفتگو و باشگاه مانا با بیان اینکه این دختران در شیفت‌های سه ساعته خدمت‌رسانی می‌کنند گفت: خود این دختران محصولات و سوغات خود را به زائران هدیه می‌دهند.

خدیوی تصریح کرد: فراخوان حضور در این موکب از طریق اپلیکیشن مانا، کانال خبرگزاری باشگاه مانا، کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و تبلیغات شهری اعلام شده بود که منجر به ثبت‌نام بیش از ۱۷۰۰ دختر نوجوان شد.

وی ادامه داد: در حالی که سال گذشته بین ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ دختر نوجوان در این برنامه شرکت کرده بودند، امسال تعداد شرکت‌کنندگان حدود ۳۰ درصد افزایش یافته و احتمال می‌رود تعداد آنها به ۲۰۰۰ نفر نیز برسد.

خدیوی بیدگلی گفت: سال گذشته، بین ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ محصول تولید و به زائران اهدا شد، اما امسال پیش‌بینی می‌شود که بیش از ۴۰۰۰ محصول تولید و به‌عنوان سوغات معنوی به زائران امام رضا (ع) اهدا شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.