سهم ۶۶ درصدی زنان در مشارکت در طرح سنجش سلامت روان| هدف اصلی، غربالگری آسیب‌های روانی جنگ است تصویب مصوبه‌ای به نفع تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان| بازنگری یک سیاست زنان روستایی به بازار ملی کشور متصل می‌شوند دعوت از ۸ بانوی خراسان رضوی در نهمین اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر + اسامی پیشگیری از بیماری‌های مادرزادی با ارائه ۲۶ هزار مشاوره ژنتیک در خراسان رضوی فعالیت بیش از ۳۰۰ صندوق خرد بانوان روستایی و عشایری در خراسان شمالی| مزایای این صندوق‌ها چیست؟ طرز تهیه میکادو در منزل + فیلم ناگفته‌های مرضیه برومند از پیرزن گیلکی که ایده ساخت «خونه مادربزرگه» شد تاب‌آوری روانی؛ مهمترین مهارت برای گذشتن از فراز و نشیب‌های زندگی مشترک چند راهکار ساده برای انتخاب بهترین ضدآفتاب صعود برترین بانوان پینگ‌پنگ‌باز ایران در رنگینک جهانی فوتسال دختران ایران در داکار | از کاستاریکا تا ایتالیا؛ حریفان المپیکی مشخص شدند نجات ۵۹۰ مادر باردار از پرتگاه سقط در خراسان شمالی فعالیت ۵۰۸ هزار نفر از بانوان کشور در تولید و فروش صنایع دستی اگر باردار هستید از این کار پرهیز کنید رقابت‌های جام آسیای مرکزی | اولین پیروزی تیم ملی والیبال بانوان مقابل لبنان کسب شد نگاهی به نقش پررنگ زنان در جنگ رمضان| زندگی چگونه بر جنگ غلبه می‌کند؟ ممنوعیت تاسیس کافه اختصاصی برای بانوان با دستور چه کسی رقم خورد؟ صدمین شب بعثت مردم، روایت شور و شعور مردمی در ولایتمداری...
سرخط خبرها
مسجدی که برای بانوان اشتغال آفرید

مسجدی که برای بانوان اشتغال آفرید

  • کد خبر: ۲۹۱۲۷۳
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۷
مساجد محلات ظرفیت‌های خوبی برای انجام فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصاد مقاومتی و امدادی هستند که با رونق آموزش می‌توان از این ظرفیت برای اشتغال‌زایی نیز استفاده کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسجد امام حسین واقع در شهر سهند، افراد نیازمند را در قلب خود جای داده و با اختصاص بخشی از محوطه حیاط آن، درآمدزایی برای بانوان نیازمند در کارگاه‌های کوچک مسجد، انجام یافت.

مجید زرین، امام‌جماعت مسجد امام‌حسین (ع) واقع در شهر سهند آذربایجان شرقی است. فعالیت‌های مسجد در قالب کار‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصاد مقاومتی و امدادی بسیاری در این مسجد تحت نظر او انجام می‌شود.

فعالان این مسجد از سال ۱۳۹۳ تصمیم گرفتند فعالیت‌های نیکوکارانه را نیز از طریق مسجد دنبال کنند؛ از این رو اساس و پایه این کار روی آوردن به مسائل آموزشی بود و برگزاری آموزش‌های خیاطی، قالی‌بافی، حکاکی روی فلز، چرم‌دوزی و.. از جمله کلاس‌های آموزشی بود که برگزار شد.

آموزش و اعطای مدرک فنی‌حرفه‌ای به ۵۰۰ نفر از بانوان

با برگزاری دوره‌های آموزشی و با همیاری فنی‌وحرفه‌ای، نزدیک به ۵۰۰ نفر از بانوان شهر سهند آموزش دیدند و بسیاری از آنها مدرک معتبر فنی و حرفه‌ای دریافت کردند.

عده‌ای از بانوانی که از طریق آموزش‌های مسجد صاحب تخصص شده بودند، در رشته‌هایی مانند خیاطی و عطاری، به مرحله خوداشتغالی رسیدند؛ علاوه بر آن، عده دیگر که جویای شغل بودند را به به کارخانجات و شرکت‌های تولیدی جهت همکاری معرفی کردند.

ایحاد کارگاه‌های تولیدی برای بانوان در حیاط مسجد

امام جماعت مسجد امام‌حسین (ع) به کمک سایرین ظرفیت بالایی برای اشتغال و درآمدزایی در مسجد ایجاد کردند. آنها با همکاری خیّرین و اهالی محل، در قسمت‌هایی از حیاط مسجد که بدون استفاده مانده بود، کارگاه‌های خیاطی تولیدی کوچک برای بانوان محل تاسیس کردند تا از این راه به مرحله اشتغال و درآمدزایی برسند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.