پایان هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال زنان با برد تیم خاتون بم مقابل پرسپولیس دوری ۶ هفته‌ای بانوی نایب قهرمان المپیک از تکواندو سرطان سینه یک بیماری ناگهانی و غیرقابل‌کنترل نیست| کاهش سن ابتلا در زنان آغاز مرحله گروهی بخش نوجوانان جام جهانی گرجستان از امروز (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴)| دختر شمشیرباز ایران در مرحله گروهی حذف شد هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر هندبال بانوان امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد| سپاهان، تیم بدون شکست گفت‌وگوی بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده ناآرامی‌های اخیر در زندان قرچک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟ سهمیه بیشتر زنان نسبت به مردان در ۳ رشته المپیکی جدایی سرمربی خارجی تیم ملی بسکتبال زنان ایران از این تیم| سرمربی جدید قرارداد بست
سرخط خبرها
مسجدی که برای بانوان اشتغال آفرید

مسجدی که برای بانوان اشتغال آفرید

  • کد خبر: ۲۹۱۲۷۳
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۷
مساجد محلات ظرفیت‌های خوبی برای انجام فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصاد مقاومتی و امدادی هستند که با رونق آموزش می‌توان از این ظرفیت برای اشتغال‌زایی نیز استفاده کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسجد امام حسین واقع در شهر سهند، افراد نیازمند را در قلب خود جای داده و با اختصاص بخشی از محوطه حیاط آن، درآمدزایی برای بانوان نیازمند در کارگاه‌های کوچک مسجد، انجام یافت.

مجید زرین، امام‌جماعت مسجد امام‌حسین (ع) واقع در شهر سهند آذربایجان شرقی است. فعالیت‌های مسجد در قالب کار‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصاد مقاومتی و امدادی بسیاری در این مسجد تحت نظر او انجام می‌شود.

فعالان این مسجد از سال ۱۳۹۳ تصمیم گرفتند فعالیت‌های نیکوکارانه را نیز از طریق مسجد دنبال کنند؛ از این رو اساس و پایه این کار روی آوردن به مسائل آموزشی بود و برگزاری آموزش‌های خیاطی، قالی‌بافی، حکاکی روی فلز، چرم‌دوزی و.. از جمله کلاس‌های آموزشی بود که برگزار شد.

آموزش و اعطای مدرک فنی‌حرفه‌ای به ۵۰۰ نفر از بانوان

با برگزاری دوره‌های آموزشی و با همیاری فنی‌وحرفه‌ای، نزدیک به ۵۰۰ نفر از بانوان شهر سهند آموزش دیدند و بسیاری از آنها مدرک معتبر فنی و حرفه‌ای دریافت کردند.

عده‌ای از بانوانی که از طریق آموزش‌های مسجد صاحب تخصص شده بودند، در رشته‌هایی مانند خیاطی و عطاری، به مرحله خوداشتغالی رسیدند؛ علاوه بر آن، عده دیگر که جویای شغل بودند را به به کارخانجات و شرکت‌های تولیدی جهت همکاری معرفی کردند.

ایحاد کارگاه‌های تولیدی برای بانوان در حیاط مسجد

امام جماعت مسجد امام‌حسین (ع) به کمک سایرین ظرفیت بالایی برای اشتغال و درآمدزایی در مسجد ایجاد کردند. آنها با همکاری خیّرین و اهالی محل، در قسمت‌هایی از حیاط مسجد که بدون استفاده مانده بود، کارگاه‌های خیاطی تولیدی کوچک برای بانوان محل تاسیس کردند تا از این راه به مرحله اشتغال و درآمدزایی برسند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.