اعلام آمادگی کامل برای میزبانی نخستین نشست عالی‌رتبه سالانه زنان اکو در سال آینده زنان مایه افتخار ایران هستند ویژه برنامه «بانوان عاشورایی» با حضور زائران اردوزبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد بررسی ابعاد مختلف خانه‌داری و اشتغال زنان در خانواده از دیدگاه اسلام رنگ و بوی زنانه مستند کوتاه «مادر جبهه‌ها» دختر شهید سپهبد سلامی: هستی خود را برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب به میدان می‌آوریم ۳۲ بازیکن به اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان دعوت شدند سرمربی تیم ملی فوتبال زنان ایران: می‌خواهیم نماینده‌ای شایسته برای ایران باشیم معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا آغاز بیست و یکمین دوره لیگ برتر هندبال زنان ایران از نیمه دوم شهریور ماه ۱۴۰۴ اثرگذاری مستقیم طلاق بر ساختار‌های تربیتی، آموزشی و فرهنگی جامعه خانواده ایرانی، خانواده‌ای مقاوم در برابر جنگ ۱۲ روزه اخیر جایگاه بانوان در نبرد فرهنگی علیه دشمن کجاست؟ مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا چه زمانی برگزار می‌شود؟ | جزئیاتی از برنامه دیدار‌های تیم ملی فوتبال زنان ایران در مرحله مقدماتی تصویب قانون اجباری شدن خدمت سربازی برای زنان در دانمارک لزوم رعایت اصل تعادل در هنگام نشان دادن مهر و محبت به کودک
سرخط خبرها
سالاد سیب زمینی، کم هزینه و جذاب برای کودکان + دستور پخت

سالاد سیب زمینی، کم هزینه و جذاب برای کودکان + دستور پخت

  • کد خبر: ۲۹۱۵۸۷
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۱
اگر می‌خواهید یک وعده غذایی مقوی و پروتئینی و البته ارزان درست کنید، حتما سالاد سیب زمینی را امتحان کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، سالاد سیب زمینی و تخم مرغ از غذا‌های سریع، آسان و کم‌هزینه‌ای است که، چون از نظر طعم و ظاهر، به الویه شباهت دارد اغلب با استقبال مواجه می‌شود. ضمن این‌که به دلیل داشتن تخم مرغ می‌تواند پروتئین مورد نیاز بدن را هم تا حد زیادی تامین کند. مواد زیر برای یک نفر است و شما می‌توانید با توجه به تعداد افراد این مواد را دو یا چند برابر کنید.

مدت زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مدت زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه

مواد لازم:
تخم مرغ: ۲ عدد
سیب‌زمینی: یک عدد درشت یا دو عدد متوسط
قارچ: ۵ عدد
شوید: نصف فنجان
پیازچه: ۲ ساقه
آبلیمو:۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه:
۱- تخم مرغ‌ها را آب‌پز کرده بعد از خنک شدن پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید.
۲- سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید، مکعبی برش دهید و آب‌پز کنید.
۳- قارچ‌ها را اسلایس کرده و در کمی کره تفت دهید. پیازچه را در اندازه ۲ سانتیمتر برش بزنید.
۴- مواد را به آرامی در ظرفی با هم مخلوط کرده، سپس شوید خرد شده را به آن اضافه کنید. در نهایت مواد را با آبلیمو، سس مایونز و نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

نکته: با توجه به ذائقه می‌توانید پیازچه را حذف کنید و همچنین با افزودن گردو، این غذا را مقوی‌تر کنید.


منبع: همشهری

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.