مراقب این ماده سرطان زا در لوازم آرایشی باشید گردهمایی طلاب مکتب نرجس و دانش‌آموزان مدارس مشکات در حرم امام‌رضا(ع) انتخاب اسم در آینده فرزندمان تاثیرگذار است؟ فعالیت بدنی منظم، خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد کنترل کودکان تا پنج‌سالگی با اجرای طرح «کنترل سلامت جنین» ساره جوانمردی: خداحافظی من از تیم ملی پاراتیراندازی همچنان پابرجاست تخم مرغ، بمب انرژی است | وعده طلایی که نباید از دست بدهید چند پیشنهاد خوراکی با تخم‌مرغ + دستور پخت ویدئو | راهکاری برای حل دعوای زن و شوهر میزبانی مشهد از بدمینتون بانوان تیم ملی تنیس روی میز زنان ایران از صعود جاماند عواقب درج‌نکردن نام مادر در گذرنامه از منظر حقوقی چیست؟ نرخ باروری در پنج سال آینده باید به عدد ۲.۵ برسد | نرخ سالمندی رو به افزایش است ثبت نام دوره آموزش مجازی «ایده آلی برای زن» آغاز شد اعطای نشان سفیر محیط‌زیست به دختری که قهرمان جهان شد نگاه ویژه به سلامت زنان ضروری است | اهمیت همکاری فعالان مدنی جهت پیشگیری از سرطان پستان با کودک پرخاشگر خود چگونه رفتار کنم؟ دختران ملی پوش راگبی‌باز ایران از سکوی قهرمانی جاماندند سبزیجات خام بهتر است یا پخته؟ سخنگوی دولت: بخش خصوصی عزت و آبروی کشور است پادکست | نخستین بانوی دارنده دکترای ریاضی در خراسان‌رضوی | انتگرال زندگی و حساب عاشقی!
سرخط خبرها
سالاد سیب زمینی، کم هزینه و جذاب برای کودکان + دستور پخت

سالاد سیب زمینی، کم هزینه و جذاب برای کودکان + دستور پخت

  • کد خبر: ۲۹۱۵۸۷
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۱
اگر می‌خواهید یک وعده غذایی مقوی و پروتئینی و البته ارزان درست کنید، حتما سالاد سیب زمینی را امتحان کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، سالاد سیب زمینی و تخم مرغ از غذا‌های سریع، آسان و کم‌هزینه‌ای است که، چون از نظر طعم و ظاهر، به الویه شباهت دارد اغلب با استقبال مواجه می‌شود. ضمن این‌که به دلیل داشتن تخم مرغ می‌تواند پروتئین مورد نیاز بدن را هم تا حد زیادی تامین کند. مواد زیر برای یک نفر است و شما می‌توانید با توجه به تعداد افراد این مواد را دو یا چند برابر کنید.

مدت زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مدت زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه

مواد لازم:
تخم مرغ: ۲ عدد
سیب‌زمینی: یک عدد درشت یا دو عدد متوسط
قارچ: ۵ عدد
شوید: نصف فنجان
پیازچه: ۲ ساقه
آبلیمو:۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه:
۱- تخم مرغ‌ها را آب‌پز کرده بعد از خنک شدن پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید.
۲- سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید، مکعبی برش دهید و آب‌پز کنید.
۳- قارچ‌ها را اسلایس کرده و در کمی کره تفت دهید. پیازچه را در اندازه ۲ سانتیمتر برش بزنید.
۴- مواد را به آرامی در ظرفی با هم مخلوط کرده، سپس شوید خرد شده را به آن اضافه کنید. در نهایت مواد را با آبلیمو، سس مایونز و نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

نکته: با توجه به ذائقه می‌توانید پیازچه را حذف کنید و همچنین با افزودن گردو، این غذا را مقوی‌تر کنید.


منبع: همشهری

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.