اینفوگرافی | افسردگی بعد از زایمان چند ترفند کاربردی برای از شیر گرفتن کودک چاقی و لاغری در انتخاب همسر تا چه اندازه مهم است؟ زمان برگزاری اولین دربی فوتبال زنان ایران مشخص شد رشد ۳۴۸ درصدی خدمات درمان ناباروری در سال ۱۴۰۴ در خراسان جنوبی آیا بروز اختلاف نظر به معنای پایان روز‌های عاشقانه در زندگی مشترک زوجین است؟ تأثیر مستقیم انتخاب ظرف پخت‌وپز مناسب بر سلامتی‌‌ | هیچ ظرفی هرکاره نیست! آیا مهاجم تاثیرگذار تیم فوتبال پرسپولیس زنان از این تیم جدا می‌شود؟ صعود تیم ملی والیبال زنان ایران به جمع ۸ تیم برتر در مسابقات آسیایی خانه‌داری | اشتباه‌هایی که نان را زود بیات و کپک‌زده می‌کنند آشپزی | سس باربیکیو؛ یک چاشنی غلیظ و معطر + طرز تهیه بدبینی، زندگی مشترک زن و مرد را نابود کرد | یک خداحافظی تلخ اجرای پویش «همه با هم علیه سرطان» با تمرکز ویژه بر غربالگری سرطان‌های شایع زنان در کشور خاتون بم؛ یکی از پرافتخارترین تیم‌های فوتبال زنان ایران ویدیو | داماد رهبر شهید انقلاب: همسرم به حق‌الناس بسیار حساس بود ۴۰ درصد فیلمنامه فصل دوم «طوبی» نگارش شد | داستانی جسورانه‌تر از قبل پرونده قدیمی «۱۴ سکه» دوباره مطرح شد | اما و اگر‌های تصمیم تازه مجلس درباره ضمانت اجرای مهریه
سرخط خبرها
پیام جمیله علم‌الهدی به همسران شهید سیدحسن نصرالله، شهید هنیه و شهید قاووق: این شما هستید که واقعیت زن بودن را به طور دقیق معنا می‌کنید

پیام جمیله علم‌الهدی به همسران شهید سیدحسن نصرالله، شهید هنیه و شهید قاووق: این شما هستید که واقعیت زن بودن را به طور دقیق معنا می‌کنید

  • کد خبر: ۲۹۱۶۰۸
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۴
جمیله علم الهدی، همسر رئیس جمهور فقید در پیامی، شهادت دبیرکل حزب الله را تسلیت گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، جمیله علم الهدی، همسر سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور فقید، با انتشار پیامی، خطاب به فاطمه یاسین همسر سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب الله شهادت او را تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
«السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک»

سلام و درود به بانوی مقاومت سرکار خانم فاطمه یاسین همسر مکرمه شهید مقاومت حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن نصرالله

سلام و درود بر تمام بانوان انقلابی جبهه مقاومت و لبنان به خصوص سرکار خانم ام عبدالسلام، همسر محترمه شهید اسماعیل هنیه و سرکار خانم کورانی همسر مکرمه شهید قاووق

این اندوه بزرگ را به شما و تمام بانوانی که چشم جهان را به مقاومت سترگ خویش روشن فرموده اند تسلیت عرض می‌کنم و علاوه بر این از شما و همه بانوان مقاومت در ایران، لبنان، فلسطین، غزه، عراق و یمن و در هر جای دیگر تقدیر می‌کنم، زیرا این شما هستید که واقعیت زن بودن را به طور دقیق معنا می‌کنید، این شما هستید که حقیقت زنانه زیستن را در ساحت خانواده و اجتماع تبیین می‌کنید.

این شما هستید که شیوه‌های همسری، مادری، خواهری و خویشاوندی را علاوه برگفتار و رفتار، با صبر خود به تصویر کشیده اید، این شما هستید که با پرورش مردان شجاع و فرزانه، هر دو جریان استکبار سنتی و استثمار مدرن را به زانو درآورده اید، این شما هستید که زنان جهان را از کنج عافیت و زندگی روزمره در اداره، مغازه و خانه و مزرعه فراخوانده اید.

این شما هستید که ربوبیت تشریعی حق تعالی را در خویشتن و در خانواده و جامعه محقق ساخته اید، این شما هستید که برای نجات زمین و انسان به پاخواسته اید، این شما هستید که همراه شهیدان دعوت حق را لبیک گفته اید و راه عبور از خود پرستی به خدا پرستی را نشان داده اید، این شما هستید که به حق، دختران ابراهیم سلام الله علیه هستید و ادعایش را که فرمود «انی لا احب الافلین» محقق کرده اید، این شما هستید که راه ساره و هاجر و آسیه (سلام الله علیهم)، را ادامه می‌دهید. این شما هستید که سوره کوثر را معنا کرده اید و از دشمن دم بریده حقیقت، که الهه تکاثر را می‌پرستد، حکایتی تازه آفریده اید.

پس‌ ای پیروان راستین مریم (س) نوشیدن شوکران غم گوارایتان باد.‌ای شهروندان جهان عشق رسیدن به این همه بزرگواری مبارکتان باد.‌ای رهبران واقعی در جهان معنوی، اشک‌های زیر چادر گوارایتان باد.‌ای معلمان عشق که در عصر منفعت مشق محبت می‌آموزید، پیوندتان با شهدای راه حق گوارایتان باد.‌ای سالکان طریق انبیاء رسیدن به مقامات ایمان و تقوا مبارکتان باد.‌ای زینبیان تا دستیابی به مقام عظمای «صبار شکور» راهی نمانده است و قسم به خون شهیدان، قسم به خون رهبران شهیدان، قسم به خون بانوان شهید، هرگز از پای نخواهیم نشست و نخواهیم شکست.

«االلهم ارزقنا شفاعه الحسین علیه السلام یوم الورود و ثبت لنا قدم صدق عندک مع الحسین و اصحاب الحسین»

جمیله علم الهدی

همسر شهید جمهور سید ابراهیم رئیسی

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.