حضور ستاره مشهدی در تیم ملی کبدی بانوان در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶| چین تایپه شکست خورد آشپزی | خاگینه قاشقی؛ دسری سنتی و محبوب شهر تبریز + طرز تهیه پایان هفته نخست لیگ برتر هندبال بانوان باشگاه‌های کشور | کدام تیم پیروز میدان شد؟ صعود بانوی ملی‌پوش دوومیدانی ایران به مرحله فینال دوی ۴۰۰ متر زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا جنجال بر سر دیسکالیفه شدن فاطمه محیطی‌زاده در آستانه کسب یک مدال تاریخی در رقابت ۷گانه دوومیدانی در بازی‌های آسیایی آشپزی | علت تلخ شدن خورشت قیمه و راه حل آن چیست؟ ارائه الگوی سوم زن در کتاب «از خانه تا سنگر؛ نقش زنان در متن دفاع مقدس» معرفی یک تمرین ساده برای شکستن چرخه لجبازی در زندگی مشترک کسب مقام هفتم بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ توسط تیم ملی کانو دو نفره ۵۰۰ متر بانوان ایران بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶| نماینده ماده ۷گانه دوومیدانی ایران در ۵ رشته مقام اول را کسب کرد از جبهه‌های ایثار تا بارگاه رضوی | «حماسه‌سازان بی‌ادعا» در رواق نجمه خاتون (س) روایت می‌شوند (۳ مهر ۱۴۰۵) ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید مهدی کرمانی «الگوی سوم زن مسلمان»؛ مفهومی تکمیل‌کننده برای حضور اجتماعی زنان و نقش‌آفرینی موثر آنها در خانواده لیگ برتر هندبال بانوان باشگاه‌های کشور از امروز پنجشنبه (۲ مهر ماه ۱۴۰۵) آغاز شد آشپزی | مانی‌پلو دامغانی؛ ترکیب هماهنگ طعم‌های شیرین، ترش و خوش‌عطر + طرز تهیه خانه‌داری | یخ‌زدایی موادغذایی روی کابینت خطرناک است برگزاری یک کارگاه آموزشی برای زنان خانه‌دار مشهدی | بوستان شهربانوی نصرت میزبان شد آغاز هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان ایران از امروز (۲ مهر ماه ۱۴۰۵)
سرخط خبرها
شهادت سید حسن نصرالله آغاز یک حرکت جدید در مسیر مقاومت و آغاز یک تحول و آغازی بر پایان صهیونیسم!

شهادت سید حسن نصرالله آغاز یک حرکت جدید در مسیر مقاومت و آغاز یک تحول و آغازی بر پایان صهیونیسم!

  • کد خبر: ۲۹۲۰۴۷
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴
مدیر امور مرکز بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی گفت: هیچ وقت با رفتن و شهادت  افرادمقاومت، سبک زندگی و مکتب زیستن، از بین نمی‌رود و مانا می‌شود.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

فاطمه دژبرد در گفتگو با شهرآرانیوز، در خصوص شهادت سید حسن نصرالله اظهار کرد: مقاومت چند ده سال است که هر روز شاهد این توحش و درنده خویی صهیونیست هاست و در مواجهه با این منش وحشیگرانه، رشد و نمو پیدا کرده و به نوعی مردمان مقاومت در این  مواجهه سبک و عیار زندگی خودشان را تعریف نموده اند که در راس همه سید مقاومت؛ سید حسن نصرالله قرار داشت؛ و مقام معظم رهبری به درستی فرمودند که سید مقاومت یک شخص نبود، یک راه و مکتب بود.

وی افزود: وقتی مولفه‌های ارزشی یک سبک و الگوی زندگی با صبر و مقاومت و جهاد و مقابله در برابر ظلم و استکبار تعریف و تنظیم و تکرار شد آن وقت است که هیچ وقت با رفتن و شهادت  افراد آن سبک زندگی و مکتب زیستن،   از بین نمیرود و مانا میشود.

مدیر امور مرکز بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی گفت: علت ترس رژیم صهیونیستی دقیقا همین است که متوجه شده این مکتب زنده است متوجه شده که حزب الله زنده است! لذا چاره‌ای ندارد جز عبور از انسانیت و برهم زدن همه قوانین و قاعده‌های  زندگی اجتماعی و جنگ و خونریزی بیشتر! رژیم صهیونیستی می‌ترسد و به خیال خود تصور میکند با  نسل کشی قادر خواهد بود کل این تفکر و مکتب را از بین ببرد!
دژبرد بیان کرد:اما بی خبر از سنت‌های الهی است و غافل از اینکه با اعمالش بویژه وحشیگری‌های اخیرش زمینه بیداری کل انسان‌های آزاده خواه را در تمام دنیا فراهم نموده است و مسیری را برای جاری شدن این مکتب در کل جهان باز نموده است!

وی ادامه داد: در کنار مردم لبنان و حزب الله و محور مقاومت خواهیم ماند تا مکتب نصرالله همچنان جاری باشد و زنده بماند، الحمدالله به برکت انقلاب اسلامی فرزندان ما در راه و مسیر این مکتب در کنار مردم لبنان، غزه و همه آزاده خواهان جهان هستند تا پرچم را به دست منجی عالم بشریت حضرت حجت (عج الله تعالی فرجه الشریف) برسانند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.