کسب یک پیروزی دیگر برای تیم دونفره دختران تنیس ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا پارگی کیسه آب پیش از هفته ۳۷؛ علت مهم افزایش خطر زایمان زودرس ماجرای اسارت ۲ ساله یک دختر در فضای مجازی چه بود؟ بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶| سی و چهارمین مدال کاروان ایران به بانوی کوراش کار ایران رسید دعای نصر در بارگاه رضوی طنین‌انداز می‌شود | رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی میزبان بانوان و خانواده‌ها رقابت ناتمام عروس و مادرشوهر | آیا راهی هست؟ ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمد جواد بهرامی چرا استراحت مادر گاهی با احساس گناه همراه می‌شود؟ آغاز فصل جدید لیگ برتر بسکتبال باشگاه‌های بانوان کشور از جمعه (۸ آبان ۱۴۰۵) خانه‌داری | چرا نباید موادغذایی را مستقیم از یخچال داخل قابلمه ریخت؟ چرا بعضی زنان قبل از ۴۰ سالگی یائسه می‌شوند؟ دعوت چین از تیم ملی فوتسال زنان ایران برای حضور در یک تورنمنت چهار جانبه آشپزی | آش برویشین کردی؛ گزینه‌ای مناسب برای روز‌های پاییزی + طرز تهیه ناکامی تیم اسکواش زنان ایران مقابل ژاپن در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ | چین حریف بعدی است نقش بانوان در حماسه دفاع مقدس | رواق نجمه خاتون (س) میزبان زنان و خانواده‌ها می‌شود حضور زنان ایران در ترامپولین بازی‌های آسیایی برای نخستین بار بیستمین دوره بازی‌های آسیایی | هانیه رستمیان به مرحله بعد صعود کرد
سرخط خبرها
«نفس»، جان ۶ هزار جنین را نجات داد

«نفس»، جان ۶ هزار جنین را نجات داد

  • کد خبر: ۲۹۲۳۵۰
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۵
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی گفت: از ۶ هزار سقط جنین عمدی به همت طرح نفس در سراسر کشور جلوگیری شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدحسین زارع‌زاده رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی با بیان اینکه مراکز نفس از سال ۱۴۰۰ با ابلاغ قانون جوانی جمعیت شروع به فعالیت کرده‌اند، اظهار کرد: در حال حاضر نزدیک به ۲۶۰ مرکز نفس در کشور راه‌اندازی شده است که در پی گسترش این مراکز در سطح کشور هستیم.

وی با بیان اینکه این مراکز در جهت ارائه خدمات مشاوره‌ای و حمایتی به مردم آماده به خدمت هستند، ادامه داد: این مراکز، با شبکه‌سازی و ارتباط‌گیری، موارد را شناسایی و پس از آن تیم نجات، کار انصراف را با مشاوره آغاز می‌کند.

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی با اشاره به اینکه از آغاز به کار مراکز نفس تاکنون از حدود شِش هزار سقط جنین عمدی در کشور جلوگیری شده است، اذعان کرد: رشد و توسعه مراکز نفس یعنی بازگشت یک فرزند به دنیا و آغوش خانواده.

زارع زاده با اشاره به اینکه در استان گلستان سه مرکز مردمی نفس (نجات فرزندان سقط) در شهر‌های گرگان، گنبدکاووس و بندر گز آماده ارائه خدمات به مردم هستند، تصریح کرد: مرکز نفس در گرگان سال ۱۴۰۱، در گنبدکاووس سال ۱۴۰۲ و در بندر گز امروز راه اندازی شده‌اند.

حسینعلی اسلانی مسئول مرکز نفس استان گلستان هم در این مراسم گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای حفظ حیات جنین و پیشگیری از سقط عمدی ارائه کرد.

وی با بیان اینکه مرکز تخصصی مردمی نفس استان گلستان از نیمه دوم سال ۱۴۰۱ در گرگان افتتاح و آغاز به کار کرد، افزود: دفاتر نفس در شرق استان در شهرستان گنبد و غرب استان در شهرستان بندر گز راه اندازی و در همین راستا تاکنون ۱۳۹ مورد انصراف موفق انجام شده و تاکنون ۵۲ نوزاد نیز متولد شده‌اند.

گفتنی است در این مرکز مجموعه‌ای از نیرو‌های تخصصی حوزه سلامت شامل متخصصان زنان، ماماها، کارشناسان مراقب سلامت خانواده، بهورزان و سایر کارشناسان بخش سلامت و نیرو‌های مردمی در قالب ناجیان و سفیران نفس، به صورت داوطلبانه و به عنوان مشاورانی حرفه‌ای، امین و دلسوز به خانواده‌ها و مادران باردار باهدف حفظ حیات جنین و سپری نمودن دوران بارداری باکیفیت و سالم، خدمات رایگان ارائه نموده و در خدمت مردم عزیز استان هستند.

منبع: تابناک 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.