ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری بررسی ابعاد مختلف آیین‌نامه جدید دورکاری مادران شاغل مقام اول بانوان استان خراسان شمالی در شاخص اهدای خون
سرخط خبرها
سبزیجات خام بهتر است یا پخته؟

سبزیجات خام بهتر است یا پخته؟

  • کد خبر: ۲۹۳۳۰۵
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰
سبزیجات منبع عالی ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیتوکمیکال‌ها و فیبر بوده و افرادی که به دنبال بهبود سلامتی خود هستند همواره مشتاق‌اند بدانند که چگونه می‌توانند از بیشترین میزان فواید سبزیجات بهره ببرند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از مدیکال اکسپرس، به گفته کارشناسان تغذیه پختن سبزیجات دارای مزایا و معایب مختلفی است. به عنوان مثال، پختن هویج سطح ویتامین سی آن را کاهش می‌دهد، اما دسترسی به بتاکاروتن، پیش‌ساز ویتامین آ را افزایش می‌دهد! برخی ویتامین‌ها چندان پایدار نیستند و در معرض آب یا گرما از بین می‌روند.

ویتامین‌های سی و ویتامین‌های گروه ب محلول در آب هستند و هنگامی که به منظور پختن سبزیجات در آب ریخته می‌شوند، ویتامین آنها نیز به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می‌کنند.

کارشناسان توصیه می‌کنند سبزیجات سرشار از این ویتامین‌های مهم مانند کلم بروکلی، کلم پیچ و فلفل دلمه‌ای به صورت خام مصرف شوند. روش‌هایی مانند بخارپز کردن، تفت دادن یا مایکروویو کردن نیز می‌توانند جایگزین آب پز کردن شوند.

آب پز کردن سبزیجات باعث حل شدن ویتامین‌ها در آب می‌شوند، بنابراین توصیه می‌شود از آب باقی مانده در تهیه غذا استفاده شود.

با این حال خام گیاهخواری نیز راه حلی برای جلوگیری از دست دادن این مواد مغذی از طریق پخت و پز نیست. مطالعه‌ای در سال ۲۰۰۸ نشان داد پیروی از یک رژیم غذایی خام گیاهخواری طولانی مدت باعث بروز بیماری‌های خطرناکی می‌شود.

نحوه پختن و خوردن سبزیجات برای جذب مواد مغذی بسیار مهم است. به طور کلی، بخارپز کردن مواد مغذی را به بهترین شکل حفظ می‌کند، زیرا این روش از شستشوی ترکیبات محلول در آب جلوگیری می‌کند و قرار گرفتن آنها در معرض گرما که می‌تواند برخی از ویتامین‌ها را تجزیه کند، محدود می‌کند. صرف نظر از روش پخت، برخی از مواد مغذی اگر با چربی‌های سالم مصرف شوند بهتر جذب بدن می‌شوند.

منبع: عصر ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.