رنگ کردن موی سر در ایام قاعدگی چه حکمی دارد؟ یادی از مرحوم مرضیه حدیدچی (دباغ) | بانوی آهنین سال‌های نبرد طرز تهیه کیک کدوحلوایی مقوی + فیلم روش‌های جذب کمتر روغن در سرخ کردن بادمجان چگونه مورگانیانیوم را در آپارتمان نگهداری کنیم؟ سقوط بانوان گلبالیست خراسانی به لیگ دسته ۲ ۱۲ اختراع و تولید سه محصول دانش‌بنیان توسط بانوی ایرانی استفاده از ظرفیت بانوان در مشاغل خلاق و دانش‌بنیان پادکست | ایجاد شغل با هنر چرم‌دوزی برای ده‌ها نفر توسط بانوی مشهدی معرفی ۷ زن مسلمان و اثرگذار در دوران قدیم اهدای بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ دست لباس گرم به کودکان لبنان توسط بانوان کرمانی حمایت کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر از هنرمندان مشهدی اختصاص ۳.۶ درصد از جمعیت کنونی زندانیان کشور به بانوان راه‌اندازی شبکه ملی بانوان نخبه و فناور در آینده‌ای نزدیک باغات بانوان (مهربانو) در شیراز افتتاح شد روایت کتاب «فاطمیه مأثور» از مصائب حضرت صدیقه طاهره (س)
سرخط خبرها
سن ازدواج یکی از متغیر‌های مسأله ازدواج و خانواده به شمار می‌آید| تأثیرات رسانه‌های غرب در افزایش سن ازدواج

سن ازدواج یکی از متغیر‌های مسأله ازدواج و خانواده به شمار می‌آید| تأثیرات رسانه‌های غرب در افزایش سن ازدواج

  • کد خبر: ۲۹۴۱۲۰
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۹
براساس اعلام پژوهشگر مطالعات زنان و استاد دانشگاه، سن ازدواج یکی از متغیر‌های مسأله ازدواج و خانواده به شمار می‌آید و به همین خاطر در چند دهه اخیر تحت تاثیر عوامل مختلف دستخوش تحولات بسیاری شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ راحله کاردوانی پژوهشگر مطالعات زنان و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار زنان و خانواده خبرگزاری برنا، درباره تأثیرات رسانه‌های غرب در افزایش سن ازدواج گفت: با توجه به این که سن ازدواج یکی از متغیر‌های مسأله ازدواج و خانواده به شمار می‌آید؛ در چند دهه اخیر تحت تاثیر عوامل مختلف دستخوش تحولات بسیاری شده است.

وی آزادی و انتخاب فردی را از جمله گزاره‌های رسانه دانست و ادامه داد: با توجه به این که رسانه‌های غربی به عنوان پیشتاز مسأله در رسانه شناخته می‌شوند؛ خالی کردن شانه از زیر بار مسئولیت از جمله تاثیرات این رسانه‌ها بود که با القای اهمیت انتخاب‌های شخصی به وجود آمد.

این پژوهشگر مطالعات زنان با اشاره به ایجاد ذهنیت جدید در ذهن افراد افزود: وقتی کسی ازدواج را به عنوان مسئولیت جدیدی در نظر می‌گیرد؛ علاوه بر این که به هرطریقی ازدواج را به تاخیر می‌اندازد؛ طبعاً میانبر به سمت مسیر‌هایی خواهد زد که اگرچه مسئولیت ازدواج را ندارند، اما به راحتی جایگزین ازدواج شده و به این ترتیب نیاز‌های فرد رفع می‌شود.

این استاد دانشگاه بیولوژی رسانه‌های غرب را برگرفته از مدرنیسم و مصرف گرایی دانست و یادآور شد: با توجه به این که در گذشته انسان‌ها در نقش تولیدگر بودند؛ انباشت و ذخیره نقش اصلی را ایفا می‌کرد. در حالی که در عصر حاضر و همزمان با مصرف گرا شدن انسان، جای خود را به تنوع، تغییر و جانشین شدن داده است.

کاردوانی با اشاره به مدرنیته در عصر جدید تشریح کرد: از سوی دیگر وقتی به تنوع طلبی در جامعه بها داده می‌شود؛ جوانان به منظور تجربه گزینه‌های متعدد از ازدواج سر باز می‌زنند تا خود را صرفا محدود به یک گزینه نکنند.

وی دومین عامل افزایش سن ازدواج را مدرنیسم در نظام سرمایه داری دانست و خاطرنشان کرد: امروزه جوانان وقتی به سمت ازدواج تمایل پیدا می‌کنند که راه دیگری پیش روی خود نداشته باشند؛ به طور مثال فرزندآوری از جمله موقعیت‌هایی است که فرد را وارد فرآیند رسمی کردن رابطه می‌کند، چون چاره‌ای جز رسمی کردن ندارد.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.