نگاهی به تاریخ سیا‌ه‌پوشی در سوگ بانو| از پیشینه عزاداری برای حضرت زهرا (س) در خراسان چه می‌دانید؟ برگزاری مراسم شب شعر فاطمی با حضور بانوان شاعر عرب زبان در حرم مطهر رضوی از مطبخ تا موزه‌های جهان | روایت زندگی نوشین‌دخت نفیسی، نخستین زن پژوهشگر ایران چند راهکار ساده برای کنترل خشم والدین با پسماند مواد غذایی چه کنیم؟ درخشش نماینده والیبال بانوان مشهد در لیگ دسته یک زنان کشور ضرورت محدودیت مصرف مسکن‌ها در دوران بارداری قطع پیوند عاطفی در طلاق خاموش| با نشانه‌ها بیشتر آشنا شویم کسب مدال نقره آسیا برای دختر شطرنج باز مشهدی ۱۱۰ روز شکنجه و اسارت برای خبرنگار فلسطینی خبرگزاری تسنیم رشد ۱۷ درصدی کسب مدال توسط بانوان ورزشکار ایرانی از قونیه تا ریاض اعتدال‌گری زنانه در پذیرش نقش‌ها با توجه به حیات قدسی حضرت فاطمه (س) مجاهدت های مرضیه حدیدچی دباغ، نمونه‌ای عملی از زن مسلمان تیم ملی کبدی زنان به نیمه نهایی قهرمانی جهان صعود کرد بزودی؛ بوستان بانوان صبا با هدف برقراری عدالت اجتماعی افتتاح می‌شود روایت یک عمر خدمت | از پایلوت‌پلنت جنگ تا تربیت نسل‌های پژوهشگر
سرخط خبرها
دختر نابینای ایلامی که با تلاش مادرش حافظ کل قرآن کریم و نهج البلاغه شد

دختر نابینای ایلامی که با تلاش مادرش حافظ کل قرآن کریم و نهج البلاغه شد

  • کد خبر: ۲۹۴۷۷۵
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷
مریم شفیعی دختر نابینای ایلامی و فعال قرآنی در سطح بین‌المللی است که با تلاش‌های مادرش توانست بدون استاد و کلاس، حافظ کل قرآن کریم و نهج البلاغه شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛  مریم شفیعی متولد سال ۱۳۶۹، از افراد دارای معلولیت بینایی و فعال قرآنی در سطح بین‌المللی است که با تلاش‌های عاشقانه مادرش توانست او را بدون استاد و کلاس، حافظ کل قرآن کند.

وی که حافظ کل قرآن کریم بوده و با شیوه‌های مختلفی از حفظ قرآن تعجب همگان را بر انگیخته در رویکرد جدید نیز حفظ نهج البلاغه را آغاز کرده است.

یکی از استعداد‌های بی نظیر این روشندل که اکنون به عنوان مربی قرآن فعالیت دارد این است که در صورت قرائت تصادفی یک آیه از قرآن کریم وی عنوان شماره صفحه، نام سوره، شماره آیه، شماره جزء همراه با ترجمه آن را بیان می‌کند.

شفیعی از نیمه دوم اسفندماه سال ۱۳۹۹حفظ نهج‌البلاغه را شروع که تاکنون موفق به حفظ تعداد زیادی از خطبه‌های نهج البلاغه، نامه‌ها و حکمت‌های این کتاب شده است.

دختر نابینای ایلامی که با تلاش مادرش حافظ کل قرآن کریم و نهج البلاغه شد

این دختر نابینای ایلامی علاوه بر حفظ نهج‌البلاغه همزمان فایل صوتی آنرا برای استفاده سایر روشندلان تهیه و قصد دارد این مجموعه را به کتابخانه مرکزی ایلام اهدا تا سایر روشندلان از آن استفاده کنند.

وی نابینای کامل و دارای تحصیلات کارشناسی علوم قرآنی از دانشگاه پیام نور واحد ایوان است که تاکنون ۶۰مقام ملی و استانی و ۳مقام بین المللی کسب کرده است.

کسب مقام نخست مسابقات بین المللی قرآن بانوان به میزبانی ایران، کسب مقام دوم مسابقات بین‌المللی قرآن ویژه روشندلان جهان اسلام به میزبانی ایران و کسب مقام سوم مسابقات بین‌المللی قرآن بانوان در کشور اردن، مقام نخست مسابقات ملی قرآن ویژه دانشجویان در اصفهان، مقام دوم مسابقات سراسری اوقاف در ارومیه، مقام نخست مسابقات سراسری قرآن اوقاف در اراک و... از جمله موفقیت‌های بین‌المللی و ملی این روشندل است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.