تیم فوتبال زنان استقلال به دنبال تبدیل شدن به یک قدرت بزرگ در لیگ برتر بانوان ۱۰ تکواندوکار ایران در تورنمنت آزاد زنان اعزام می‌شوند | آغاز رقابت‌ها از ۶ شهریور ماه ۱۴۰۵ با چند روش خانگی که دشمن پوست تان است، آشنا شوید! حضور تنها نماینده خراسان رضوی در لیگ برتر فوتبال نوجوانان دختر کشور ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید حسن رضا اعتضاد خانه‌داری | چگونه کشمش را تمیز کنیم؟ کاهش شدت علائم سندرم پیش از قاعدگی با مصرف عصاره برگ ریحان جزئیات شرایط استفاده از مرخصی زایمان و دریافت غرامت دستمزد برای مادران زنان، پیشران اقتصاد دیجیتال در کشور چرا توجه به سلامت روان والدین مهم است؟ سهم بانوان خراسان رضوی از فعالیت در حوزه‌های مدیریتی چقدر است؟ روایت مادران دانش آموزان شهید میناب از زیارت اربعین | قصه‌خون بچه‌های میناب در خانه پدری شهرستان بشرویه خراسان جنوبی پیشتاز تولدها در چهار ماهه نخست ۱۴۰۵ سهم ۹۸ درصدی زنان روستایی کشور در بازپرداخت تسهیلات اشتغالزایی دستور پخت یک شام سریع، خوشمزه و کم‌هزینه ایتالیایی نقش زنان در تمدن ایرانی؛ محور اصلی دومین کنفرانس بین المللی تمدن ایرانی ـ اسلامی در آلمان حضور ۳ بانوی ملی پوش اسکواش در یک اردوی ۲۰ روزه خارج از کشور کاهش سن نارسایی زودرس تخمدان‌ها؛ یکی از مهم‌ترین چالش‌های حوزه درمان ناباروری دعوت از نسرین شاهی به چهاردهمین مرحله اردوی تیم ملی پاراتیراندازی دختر ورزشکار مشهدی نائب قهرمان مسابقات کشوری اسکیت شد
سرخط خبرها
دختر نابینای ایلامی که با تلاش مادرش حافظ کل قرآن کریم و نهج البلاغه شد

دختر نابینای ایلامی که با تلاش مادرش حافظ کل قرآن کریم و نهج البلاغه شد

  • کد خبر: ۲۹۴۷۷۵
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷
مریم شفیعی دختر نابینای ایلامی و فعال قرآنی در سطح بین‌المللی است که با تلاش‌های مادرش توانست بدون استاد و کلاس، حافظ کل قرآن کریم و نهج البلاغه شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛  مریم شفیعی متولد سال ۱۳۶۹، از افراد دارای معلولیت بینایی و فعال قرآنی در سطح بین‌المللی است که با تلاش‌های عاشقانه مادرش توانست او را بدون استاد و کلاس، حافظ کل قرآن کند.

وی که حافظ کل قرآن کریم بوده و با شیوه‌های مختلفی از حفظ قرآن تعجب همگان را بر انگیخته در رویکرد جدید نیز حفظ نهج البلاغه را آغاز کرده است.

یکی از استعداد‌های بی نظیر این روشندل که اکنون به عنوان مربی قرآن فعالیت دارد این است که در صورت قرائت تصادفی یک آیه از قرآن کریم وی عنوان شماره صفحه، نام سوره، شماره آیه، شماره جزء همراه با ترجمه آن را بیان می‌کند.

شفیعی از نیمه دوم اسفندماه سال ۱۳۹۹حفظ نهج‌البلاغه را شروع که تاکنون موفق به حفظ تعداد زیادی از خطبه‌های نهج البلاغه، نامه‌ها و حکمت‌های این کتاب شده است.

دختر نابینای ایلامی که با تلاش مادرش حافظ کل قرآن کریم و نهج البلاغه شد

این دختر نابینای ایلامی علاوه بر حفظ نهج‌البلاغه همزمان فایل صوتی آنرا برای استفاده سایر روشندلان تهیه و قصد دارد این مجموعه را به کتابخانه مرکزی ایلام اهدا تا سایر روشندلان از آن استفاده کنند.

وی نابینای کامل و دارای تحصیلات کارشناسی علوم قرآنی از دانشگاه پیام نور واحد ایوان است که تاکنون ۶۰مقام ملی و استانی و ۳مقام بین المللی کسب کرده است.

کسب مقام نخست مسابقات بین المللی قرآن بانوان به میزبانی ایران، کسب مقام دوم مسابقات بین‌المللی قرآن ویژه روشندلان جهان اسلام به میزبانی ایران و کسب مقام سوم مسابقات بین‌المللی قرآن بانوان در کشور اردن، مقام نخست مسابقات ملی قرآن ویژه دانشجویان در اصفهان، مقام دوم مسابقات سراسری اوقاف در ارومیه، مقام نخست مسابقات سراسری قرآن اوقاف در اراک و... از جمله موفقیت‌های بین‌المللی و ملی این روشندل است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.