برگزاری اولین اردوی ارزیابی تیم ملی تنیس دختران کمتر از ۱۶ سال کشور تهیه و تدارک افطاری، فرصتی برای با هم بودن والدین و فرزندان| سبزی خوردن، یادآور باغچه‌های مادربزرگ‌هاست ورود فرزندان زنان سرپرست خانوار به مدارس تیزهوشان در تهران سرعت می‌گیرد بهره‌برداری از نخستین مرکز نوآوری صنایع دستی و خلاق بانوان در اصفهان| مکانی که هنر و اقتصاد را بهم پیوند می‌دهد آیا می‌توان تولد زودرس را پیش‌بینی کرد؟ بازنگری قانون مهریه در مجلس در مسیر نهایی شدن| نهاد خانواده با حمایت‌های قانونی، تقویت می‌شود پخش برنامه «دختر ایران» از رادیو صبا| زنان تأثیرگذار و موفق در عرصه‌های مختلف معرفی می‌شوند خانه داری| با اشتباهات بسیار خطرناک در خانه تکانی بیشتر آشنا شویم برد صدرنشین‌های جدول در هفته یازدهم لیگ برتر هندبال بانوان آخرین سهمیه پلی‌آف والیبال زنان به کدام تیم می‌رسد؟ آزادی ۱۱۰ مادر زندانی جرایم غیرعمد در مرحله جدید طرح «نذر امام» آغاز مرحله جدید اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان از امروز (۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) دل تنگ آن سحر‌های دور تحلیلی بر تعیین سقف ۳۷۰ هزار میلیارد تومانی وام‌های ازدواج و فرزندآوری| آیا روند پرداخت به متقاضیان، سرعت می‌گیرد؟ چگونه والدین می‌توانند از کودکان در برابر فضای مجازی محافظت کنند؟ آشنایی با راهکار‌هایی برای صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب به ویژه در ایام خانه‌تکانی کاهش اضطراب و افسردگی با کتاب‌درمانی هفته هجدهم لیگ‌برتر فوتسال زنان فردا برگزار می‌شود| مشهدی‌ها در مسیر کرمان روایت زنانه از زندگی گروهی از مردم کرانه باختری در کتاب «گلدا اینجا خوابیده»
سرخط خبرها
دختر نابینای ایلامی که با تلاش مادرش حافظ کل قرآن کریم و نهج البلاغه شد

دختر نابینای ایلامی که با تلاش مادرش حافظ کل قرآن کریم و نهج البلاغه شد

  • کد خبر: ۲۹۴۷۷۵
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷
مریم شفیعی دختر نابینای ایلامی و فعال قرآنی در سطح بین‌المللی است که با تلاش‌های مادرش توانست بدون استاد و کلاس، حافظ کل قرآن کریم و نهج البلاغه شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛  مریم شفیعی متولد سال ۱۳۶۹، از افراد دارای معلولیت بینایی و فعال قرآنی در سطح بین‌المللی است که با تلاش‌های عاشقانه مادرش توانست او را بدون استاد و کلاس، حافظ کل قرآن کند.

وی که حافظ کل قرآن کریم بوده و با شیوه‌های مختلفی از حفظ قرآن تعجب همگان را بر انگیخته در رویکرد جدید نیز حفظ نهج البلاغه را آغاز کرده است.

یکی از استعداد‌های بی نظیر این روشندل که اکنون به عنوان مربی قرآن فعالیت دارد این است که در صورت قرائت تصادفی یک آیه از قرآن کریم وی عنوان شماره صفحه، نام سوره، شماره آیه، شماره جزء همراه با ترجمه آن را بیان می‌کند.

شفیعی از نیمه دوم اسفندماه سال ۱۳۹۹حفظ نهج‌البلاغه را شروع که تاکنون موفق به حفظ تعداد زیادی از خطبه‌های نهج البلاغه، نامه‌ها و حکمت‌های این کتاب شده است.

دختر نابینای ایلامی که با تلاش مادرش حافظ کل قرآن کریم و نهج البلاغه شد

این دختر نابینای ایلامی علاوه بر حفظ نهج‌البلاغه همزمان فایل صوتی آنرا برای استفاده سایر روشندلان تهیه و قصد دارد این مجموعه را به کتابخانه مرکزی ایلام اهدا تا سایر روشندلان از آن استفاده کنند.

وی نابینای کامل و دارای تحصیلات کارشناسی علوم قرآنی از دانشگاه پیام نور واحد ایوان است که تاکنون ۶۰مقام ملی و استانی و ۳مقام بین المللی کسب کرده است.

کسب مقام نخست مسابقات بین المللی قرآن بانوان به میزبانی ایران، کسب مقام دوم مسابقات بین‌المللی قرآن ویژه روشندلان جهان اسلام به میزبانی ایران و کسب مقام سوم مسابقات بین‌المللی قرآن بانوان در کشور اردن، مقام نخست مسابقات ملی قرآن ویژه دانشجویان در اصفهان، مقام دوم مسابقات سراسری اوقاف در ارومیه، مقام نخست مسابقات سراسری قرآن اوقاف در اراک و... از جمله موفقیت‌های بین‌المللی و ملی این روشندل است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.