اشتغال سرسام‌آور خانگی توقیف خودروی زن جوان با سرعت ۲۲۰ کیلومتر بر ساعت افزایش میزان انتقاد‌ها از تیم فوتسال زنان مس رفسنجان در لیگ برتر مزایای کیوی برای مادران باردار بانوان هنرمند آثار هنرهای تجسمی خود با موضوع فلسطین را در نمایشگاه «هنر طوفان» برپا کردند بانوی بلوچ برای بانوان ناشنوا شغل ایجاد کرد راهکارهایی برای کمتر هدر رفتن انرژی و بیشتر گرم شدن منزل در فصل سرما مرحوم طاهره صفارزاده یکی از شاعران پیشرو و خاص در تجربه‌های فرمی‌‌ در شعر معاصر ایران است کسب مدال‌های رنگارنگ توسط دختران تکواندوکار ایرانی در المپیک دانش آموزی ۲۰۲۴ زنان سرپرست خانوار ۶۶ درصد افراد تحت پوشش کمیته امداد در خراسان رضوی را تشکیل می‌دهند نگاهی به بهترین ترکیب‌های رنگ کابینت برای جذابیت دو چندان دکوراسیون آشپزخانه نمایش سیگار کشیدن زنان در سریال‌ها می‌تواند به عادی‌سازی این رفتار ناسالم منجر شود سه مرکز زیبایی و پزشکی غیرمجاز در شهرستان اهواز مهر و موم شدند زندگی یکی از نخستین خبرنگاران زن الجزیره در قالب یک کتاب منتشر شد ۸ هزار و ۳۰۰ بانوی ۳۰ تا ۶۹ ساله شهرستان خوشاب غربالگری سرطان سینه شده‌اند
سرخط خبرها
طرز تهیه کیک باقلوا یا کیک شربتی در خانه + فیلم

طرز تهیه کیک باقلوا یا کیک شربتی در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۶۶۶۹
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۲
در این مطلب روش تهیه آسان و سریع کیک باقلوا (کیک شربتی) را آموزش می‌دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یکی از انواع کیک‌هایی که طعم بسیار لذیذی دارد و به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید، کیک باقلوایی یا کیک شربتی است. در ادامه روش تهیه این کیک را آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه کیک باقلوا یا کیک شربتی در خانه + فیلم

مواد لازم برای تهیه یک قالب ۲۰ در ۳۰ کیک باقلوا:

تخم مرغ: ۴ عدد
آرد سفید: ۲ لیوان
شکر: ۱ لیوان
ماست: ۱ لیوان
روغن مایع: ۳/۴ لیوان
بکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
هل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه شربت:

شکر: ۱ لیوان
اب: ۱ لیوان
زعفران: مقداری
گلاب: ۱/۲ لیوان
هل: مقداری

ابتدا برای درست‌کردن شربت،  شکر و آب را مخلوط می‌کنیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم و وقتی جوش آمد داخلش گلاب و هل و زعفران دم‌شده را می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم خنک شود.

برای درست کردن کیک اول از همه روغن و شکر را با هم مخلوط می‌کنیم و با همزن برقی می‌زنیم تا شکر‌ها کامل باز شوند. بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه می‌کنیم و هر تخم‌مرغ را ۳ دقیقه هم می‌زنیم.

سپس ماست را اضافه می‌کنیم و دوباره با همزن می‌زنیم. در آخر ارد و بکینگ پودر و پودر هل را الک می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم. می‌توانیم در این مرحله خیلی کم با همزن برقی بزنیم تا گلوله‌های آرد کاملا باز شوند. سپس مواد را داخب قالب مورد نظر می‌ریزیم. وقتی کیک پخت و زیر آن طلایی شد، حرارت بالا هم روشن می‌کنیم تا طلایی و خوش‌رنگ شود.

کیک را وقتی از فر در آوردیم و کمی خنک شد، آن را برش می‌زنیم و شیره‌هایی که ولرم شده را روی کیک می‌ریزیم و حدود نیم ساعت صبر می‌کنیم تا کاملا به خورد کیک برود و جذب شود.

روی کیک را هم با نارگیل یا پودر پسته یا گل محمدی تزیین می‌کنیم.

طرز تهیه کیک باقلوا یا کیک شربتی در خانه + فیلم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.