برگزاری دومین جلسه کارگروه زنان روستایی و عشایری دومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال زنان پایان یافت کدام یک از ویتامین‌ها برای بدن زنان ضروری‌ هستند؟ زنان یائسه، بیشترین مبتلایان به سرطان رحم در جهان مواجهه با تجربه‌های زنان درگیر سرطان با مطالعه کتاب «می‌خواهم زیبا بمانم» راهیابی ۲۰۰ اثر به مرحله اول سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر وضعیت نامعلوم تیم فوتسال بانوان مشهد در فاصله ۲ ماه تا شروع لیگ‌برتر نخستین زن مسلمان دبیرکل سازمان جهانی گردشگری شد هدیه تأمین اجتماعی مشمول کدام زوج‌های جوان می‌شود؟ ضرورت بازتعریف الگو‌های موفق زن مسلمان متناسب با نیاز‌های زمان کسب دومین پیروزی تیم ملی هاکی روی یخ بانوان در قهرمانی زنان آسیا بیماران مبتلا به ام‌اس حمایت می‌شوند برگزاری ۲ دیدار دوستانه میان تیم‌های ملی فوتبال زنان ایران و عراق بیماری «هاشیموتو»، شایع‌ترین اختلال تیروئیدی در زنان امام خمینی (ره) در هویت، روح و جان زن ایرانی انقلابی اثرگذار به وجود آورد معرفی کتاب‌هایی مفید به والدین برای تربیت بهتر فرزندان اهدای چادر امام رضایی به نوعروسان| وقتی زندگی مشترک با عقد بالاسرحضرت آغاز می‌شود وقف خانه مسکونی مردی که مهریه همسرش را پرداخت نکرده، چه حکمی دارد؟
سرخط خبرها
طرز تهیه کیک باقلوا یا کیک شربتی در خانه + فیلم

طرز تهیه کیک باقلوا یا کیک شربتی در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۶۶۶۹
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۲
در این مطلب روش تهیه آسان و سریع کیک باقلوا (کیک شربتی) را آموزش می‌دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یکی از انواع کیک‌هایی که طعم بسیار لذیذی دارد و به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید، کیک باقلوایی یا کیک شربتی است. در ادامه روش تهیه این کیک را آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه کیک باقلوا یا کیک شربتی در خانه + فیلم

مواد لازم برای تهیه یک قالب ۲۰ در ۳۰ کیک باقلوا:

تخم مرغ: ۴ عدد
آرد سفید: ۲ لیوان
شکر: ۱ لیوان
ماست: ۱ لیوان
روغن مایع: ۳/۴ لیوان
بکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
هل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه شربت:

شکر: ۱ لیوان
اب: ۱ لیوان
زعفران: مقداری
گلاب: ۱/۲ لیوان
هل: مقداری

ابتدا برای درست‌کردن شربت،  شکر و آب را مخلوط می‌کنیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم و وقتی جوش آمد داخلش گلاب و هل و زعفران دم‌شده را می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم خنک شود.

برای درست کردن کیک اول از همه روغن و شکر را با هم مخلوط می‌کنیم و با همزن برقی می‌زنیم تا شکر‌ها کامل باز شوند. بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه می‌کنیم و هر تخم‌مرغ را ۳ دقیقه هم می‌زنیم.

سپس ماست را اضافه می‌کنیم و دوباره با همزن می‌زنیم. در آخر ارد و بکینگ پودر و پودر هل را الک می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم. می‌توانیم در این مرحله خیلی کم با همزن برقی بزنیم تا گلوله‌های آرد کاملا باز شوند. سپس مواد را داخب قالب مورد نظر می‌ریزیم. وقتی کیک پخت و زیر آن طلایی شد، حرارت بالا هم روشن می‌کنیم تا طلایی و خوش‌رنگ شود.

کیک را وقتی از فر در آوردیم و کمی خنک شد، آن را برش می‌زنیم و شیره‌هایی که ولرم شده را روی کیک می‌ریزیم و حدود نیم ساعت صبر می‌کنیم تا کاملا به خورد کیک برود و جذب شود.

روی کیک را هم با نارگیل یا پودر پسته یا گل محمدی تزیین می‌کنیم.

طرز تهیه کیک باقلوا یا کیک شربتی در خانه + فیلم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.