نقش آفرینی مادران در تربیت فرزندان عاشق وطن| صدای آرام لالایی مادرانه هنوز پُرنفوذترین شیوه تربیت است روایت زندگی زنان شهید قوی‌ترین سلاح فرهنگی است لزوم حفظ هویت فرهنگی کودکان تنها با بازسازی ادبیات این گروه سنی بررسی تاثیرات آلودگی‌های شدید بر باروری زنان فعال در کانون‌های فرهنگی مساجد، الگو‌هایی ارزشمند برای تمام جامعه آشنایی با روش‌های شناخت کودکان و نوجوانان نسبت‌به شخصیت امام‌حسین(ع) حضور زنان در صف اول جنگ رسانه‌ای ۱۲ روزه اخیر کسب یک تساوی مهم توسط بانوی استاد بزرگ شطرج ایرانی در دور رفت مرحله دوم جام جهانی شطرنج بانوان ثبت ۷۰۳ واقعه ولادت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون در تایباد برگزاری گردهمایی باشکوه بانوان مشهدی در اجتماع «یک ایران یک زینب» در حرم مطهر رضوی افتتاح ۳ بوستان دیگر برای بانوان مشهد ​برگزاری اولین جلسه شورای مشورتی مدیران زن وزارت کشور با رئیس سازمان مدیریت بحران صعود ۲ بانوی شطرنج باز ایران به دور دوم مسابقات جام جهانی ۲۰۲۵ گرجستان درباره زینت ملک، بانوی قجری شاعر، و میراث ادبی او | «زینت از جمله مردان جهان کم نَبُوَد» آیا تیم ملی هندبال دختران نوجوان ایران به مسابقات قهرمانی آسیا می‌رسد؟ بررسی ارتباط افزایش فرصت‌های اشتغال برای زنان با تقویت نهاد خانواده
سرخط خبرها
طرز تهیه کیک باقلوا یا کیک شربتی در خانه + فیلم

طرز تهیه کیک باقلوا یا کیک شربتی در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۶۶۶۹
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۲
در این مطلب روش تهیه آسان و سریع کیک باقلوا (کیک شربتی) را آموزش می‌دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یکی از انواع کیک‌هایی که طعم بسیار لذیذی دارد و به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید، کیک باقلوایی یا کیک شربتی است. در ادامه روش تهیه این کیک را آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه کیک باقلوا یا کیک شربتی در خانه + فیلم

مواد لازم برای تهیه یک قالب ۲۰ در ۳۰ کیک باقلوا:

تخم مرغ: ۴ عدد
آرد سفید: ۲ لیوان
شکر: ۱ لیوان
ماست: ۱ لیوان
روغن مایع: ۳/۴ لیوان
بکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
هل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه شربت:

شکر: ۱ لیوان
اب: ۱ لیوان
زعفران: مقداری
گلاب: ۱/۲ لیوان
هل: مقداری

ابتدا برای درست‌کردن شربت،  شکر و آب را مخلوط می‌کنیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم و وقتی جوش آمد داخلش گلاب و هل و زعفران دم‌شده را می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم خنک شود.

برای درست کردن کیک اول از همه روغن و شکر را با هم مخلوط می‌کنیم و با همزن برقی می‌زنیم تا شکر‌ها کامل باز شوند. بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه می‌کنیم و هر تخم‌مرغ را ۳ دقیقه هم می‌زنیم.

سپس ماست را اضافه می‌کنیم و دوباره با همزن می‌زنیم. در آخر ارد و بکینگ پودر و پودر هل را الک می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم. می‌توانیم در این مرحله خیلی کم با همزن برقی بزنیم تا گلوله‌های آرد کاملا باز شوند. سپس مواد را داخب قالب مورد نظر می‌ریزیم. وقتی کیک پخت و زیر آن طلایی شد، حرارت بالا هم روشن می‌کنیم تا طلایی و خوش‌رنگ شود.

کیک را وقتی از فر در آوردیم و کمی خنک شد، آن را برش می‌زنیم و شیره‌هایی که ولرم شده را روی کیک می‌ریزیم و حدود نیم ساعت صبر می‌کنیم تا کاملا به خورد کیک برود و جذب شود.

روی کیک را هم با نارگیل یا پودر پسته یا گل محمدی تزیین می‌کنیم.

طرز تهیه کیک باقلوا یا کیک شربتی در خانه + فیلم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.