نسخه شفابخش برای درمان کمردرد زنان خانه‌دار رقابت‌های اسکواش بیستمین دوره بازی‌های آسیایی ناگویا | ۲ بانوی ایرانی به مرحله بعد صعود کردند ناکامی تیم ملی کبدی بانوان ایران در سومین دیدار مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ارتباط میان وزن پایین نوزاد هنگام تولد با عناصر نادر خاکی چیست؟ ایجاد شبکه‌های حمایتی و اجتماعی زنان پس از دوران دفاع مقدس ماجرای دستگیری متخصص‌نمای طب سوزنی چه بود؟ «فرزندان روح‌الله؛ حماسه‌سازان بی‌ادعا» | رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در هفته دفاع مقدس تغییر ساعت کاری بوستان‌های بانوان مشهد از فردا ( یکم مهرماه ۱۴۰۵) ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید داراب آخرتی آشپزی | لازانیا را بدون استفاده از برگه‌های لازانیا درست کنید! + طرز تهیه بریکس، تنها مسیر توسعه دیپلماسی اقتصادی زنان نیست حضرت معصومه (س)؛ الگویی مناسب برای تحصیل و پیشرفت بانوان جامعه کسب دومین پیروزی دختران کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ واکاوی جایگاه والای حضرت فاطمه‌ معصومه (س) | کلید بهشت در دستان بانوی کرامت است لزوم تولید و نصب المان‌هایی با محوریت حضور حماسی زنان در شهر مشهد نیم نگاهی به خرید پرحاشیه تیم فوتسال بانوان پرسپولیس | آیا شهرت به تنهایی کافی است؟ اختصاص تیتر روزنامه بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ به عملکرد تیم ملی کبدی بانوان ایران غروب غربت بانوی بهشت | رواق نجمه خاتون (س) حرم رضوی میزبان بانوان در شام وفات حضرت معصومه (س)
سرخط خبرها
الیکا عبدالرزاقی یکی از چهره‌های ممتاز «جوکر» بانوان لقب گرفت

الیکا عبدالرزاقی یکی از چهره‌های ممتاز «جوکر» بانوان لقب گرفت

  • کد خبر: ۲۹۶۸۶۶
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۳
الیکا عبدالرزاقی از بازیگران طنازی است که با استفاده از تجربه اش با بازی در سریال ها و فیلم های تلویزیونی و سینمایی توانست به عنوان یکی از چهره‌های ممتاز «جوکر» بانوان لقب بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ الیکا عبدالرزاقی دوره‌های بازیگری را از سال ۱۳۷۶ در کلاس‌های هنری استاد حمید سمندریان گذرانده و فعالیت هنری خود را با سریال گمشده ساخته مسعود نوابی در سال ۱۳۷۷ آغاز کرد.

ورود الیکا عبدالرزاقی به تلویزیون، همزمان با اولین کارش در تئاتر با نام دایره گچی قفقازی به کارگردانی حمید سمندریان بود. او یک سال بعد در فیلم سینمای مومیایی ۳ در کنار بازیگرانی همچون پرویز پرستویی نقش آفرینی کرد.

اوج شهرت الیکا عبدالرزاقی به حضور در آثار مهران مدیری همچون باغ مظفر، قهوه تلخ و دورهمی مربوط می‌شود.

بانوی خوش‌خنده سینما و تلویزیون، بار‌ها در قامت بازیگر کمدی استعدادش عیان شده. الیکا عبدالرزاقی از همین پیشینه بهره برد و یکی از چهره‌های ممتاز «جوکر» بانوان لقب گرفت. او هم شرکت‌کنندگان را به زحمت انداخت و هم مخاطبان را یک دل سیر خنداند.

این بازیگر همچنین عملکردی خاص در بداهه‌پردازی داشت که حاصل اندوخته‌اش در عرصه کمدی است. به وضوح می‌توان پی‌برد که عبدالرزاقی نسبت به همسرش زندگانی، مقابل دوربین راحت‌تر است و همین ویژگی نیز، او را موفق‌تر کرده. البته که خود زندگانی در مصاحبه اخیر خود اذعان کرد الیکا در کمدی و نیز صحنه «جوکر» درخشان‌تر از اوست. این بازیگر چند نقش جدی هم بازی کرده و برای آنها تحسین شده؛ نمونه متاخر آن سریال تلخ «برف بی‌صدا می‌بارد».

منبع: هفت صبح

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.