نقش مهم مصرف تخم مرغ در رشد مغز کودکان تقویت هویت ایرانی‌اسلامی کودکان با افزایش تولید اسباب‌بازی داخلی نیاز روزانه زنان به مصرف ۲۵ گرم مواد غذایی حاوی فیبر رکوردشکنی بانوی ایرانی در آمریکا | جابه‌جایی رکورد ملی دوی ۲۰۰ متر داخل سالن زنان کشور بعد از ۲۱ سال انتصاب سومین فرماندار زن در گیلان (۷ بهمن ۱۴۰۳) چالش‌های اشتغال زنان در مناطق محروم آغاز اردوی تیم ملی فوتسال زنان از ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ ایجاد چالش‌های هویتی برای کودکان و نوجوانان با بلاگری آنها در فضای مجازی مازندران، میزبان المپیاد زنان نجاتگر کشور عدم آموزش کافی برای مهارت‌های زندگی، عامل مهم طلاق عاطفی بایدها و نبایدهای ذخیره باروری به شیوه فریز تخمک | شانسی برای مادر شدن فتح ۱۲ قله از ۱۴ قله بالای ۸ هزار متر جهان توسط بانوی سبزواری نقش مشکلات شنوایی در یادگیری کودکان اشتغال ۵۱ درصد از زنان فعال اقتصادی خراسان رضوی در صنعت پوشاک طرزتهیه کیک رژیمی با شیره‌انگور + فیلم رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات حوزه بانوان و خانواده نقطه پایان ندارد شهره سلطانی با نمایش «من و گربه پری» در چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر بازگشت هدیه تهرانی به شبکه خانگی با سریال «هزار و یک شب» کسب سه سهمیه المپیک ۲۰۲۸، هدف‌گذاری تیم ملی تکواندو بانوان ایران
سرخط خبرها
از نظر گردشگران خارجی، کوفته تبریزی و دیزی جزو خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است

از نظر گردشگران خارجی، کوفته تبریزی و دیزی جزو خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است

  • کد خبر: ۲۹۶۹۶۴
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
از نظر گردشگران خارجی، فقط کباب ایرانی نیست که در جهان شهرت دارد بلکه کوفته تبریزی و دیزی در کنار فسنجان جزو خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تعداد زیادی از غذاها، نوشیدنی‌ها و مواد غذایی مورد استفاده ایرانیان طی سال‌های اخیر مورد توجه گردشگران خارجی قرار گرفته است که در این گزارش برخی از آنها را معرفی می‌کنیم.

سبزی خوردن 

محال است بخواهی غذای ایرانی بخوری و ظرفی از سبزی تازه در کنار غذا خودنمایی نکند. در این ظرف سبزیجات معطری، چون ریحان، ترخون، نعنا، گشنیز به همراه تربچه و پیازچه و گردو به چشم می‌خورد که آمریکایی‌ها را شیفته خود کرده است و سبزی خوردن را یک خوراکی دلپذیر می‌دانند.

ته دیگ

روح غذای ایرانی ته دیگ است! ته دیگ لایه ترد، طلایی و برنجینی است که کف قابلمه سرخ شده و طعمی مشابه ذرت بو داده و چیپس سیب زمینی دارد. این بخش خوشمزه و طلایی معمولا در هیچ کجای دنیا در منوی رستوران‌ها نمی‌آید، اما برخی رستوران‌های ایران چه در کشور خودمان و چه در کشور‌های دیگر ته دیگ هم سرو می‌کنند تا خارجی‌ها انگشتانشان را هم با غذا میل کنند.

آب هویج بستنی

شاید باورتان نشود، اما خارجی‌ها برای یک لیوان هویج بستنی، سر و دست می‌شکنند! باید این را بدانید که «بستنی سنتی» در جایگاه نخست و «آب هویج بستنی» که مخلوط آب هویج و بستنی سنتی است، در جایگاه بیست و یکمِ محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌های سرد جهان در سایت اطلس مزه معرفی شده اند و طرفداران زیادی دارند.

فالوده

توریست‌های خارجی همین که پایشان به خاک ایران می‌رسد، دنبال یک بستنی فروشی می‌گردند تا فالوده بخورند! فالوده هم از آن دست خوراکی‌های ایرانی است که جایگاه نهم محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌های سرد جهان را از آن خود کرده و دوستدارانش فراوان‌اند.

دیزی

این فقط کباب ایرانی نیست که در جهان مشهور است، غذا‌های محلی ایرانی از فسنجان گرفته تا کوفته تبریزی، معمولا در دنیا طرفداران زیادی دارند و می‌توانند همیشه گردشگران خارجی را غافلگیر کنند. در بین این غذاها، دیزی یا آبگوشت که یکی از قدیمی‌ترین و اصیل‌ترین غذا‌های ایرانی است هم به نظر توریست‌های خارجی یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های ایرانی است.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.