روایت هایی مستندگونه از اهدای طلا توسط زنان به محور مقاومت در کتاب «جان و دل» صدور پیام دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) خطاب به بانوان و مادران ایرانی| امروز پیام نذر‌های مادران ایران به جهانیان رسیده است مهم‌ترین مأموریت زن تراز انقلاب اسلامی چیست؟ نقش مهم وراثت در چندقلوزایی اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی پیمان عاشقانه زوج‌های مشهدی در دل روز‌های جنگ تربیت بانوان کنشگر بین‌المللی، اولویت مهمی برای دوران پساجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران مشهدی‌ها الگویی از مقاومت، امید و عشق به زندگی در سایه جنگ شهادت یاسمین باکوئی در حملات رژیم صهیونیستی، داغی بر دل دانشگاه شریف شهدای پزشک زن ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی را بشناسیم؟ توصیه‌های یک روانشناس برای پر کردن اوقات فراغت کودکان با رویکردی هوشمندانه خانواده‌های شهدا «خاکریز دوم» در برابر دشمنان هستند ۱.۸ میلیون بانوی در  سن باروری، مخاطب طرح ملی آمایش امید در  مشهد درباره عوارض سزارین‌های تقویمی| تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است خرده‌روایت‌هایی از زبان ۴۰ زن و همسر بازمانده از فاجعه انفجار هم‌زمان ۴ هزار پیجر در لبنان در کتاب «دشواری مبارک» سهم خراسان جنوبی از تسهیلات فرزندآوری تنها ۰.۴۵ درصد است زنان، کنترل‌گران عاطفی جامعه در بحبوحه جنگ مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است
سرخط خبرها
از نظر گردشگران خارجی، کوفته تبریزی و دیزی جزو خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است

از نظر گردشگران خارجی، کوفته تبریزی و دیزی جزو خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است

  • کد خبر: ۲۹۶۹۶۴
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
از نظر گردشگران خارجی، فقط کباب ایرانی نیست که در جهان شهرت دارد بلکه کوفته تبریزی و دیزی در کنار فسنجان جزو خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تعداد زیادی از غذاها، نوشیدنی‌ها و مواد غذایی مورد استفاده ایرانیان طی سال‌های اخیر مورد توجه گردشگران خارجی قرار گرفته است که در این گزارش برخی از آنها را معرفی می‌کنیم.

سبزی خوردن 

محال است بخواهی غذای ایرانی بخوری و ظرفی از سبزی تازه در کنار غذا خودنمایی نکند. در این ظرف سبزیجات معطری، چون ریحان، ترخون، نعنا، گشنیز به همراه تربچه و پیازچه و گردو به چشم می‌خورد که آمریکایی‌ها را شیفته خود کرده است و سبزی خوردن را یک خوراکی دلپذیر می‌دانند.

ته دیگ

روح غذای ایرانی ته دیگ است! ته دیگ لایه ترد، طلایی و برنجینی است که کف قابلمه سرخ شده و طعمی مشابه ذرت بو داده و چیپس سیب زمینی دارد. این بخش خوشمزه و طلایی معمولا در هیچ کجای دنیا در منوی رستوران‌ها نمی‌آید، اما برخی رستوران‌های ایران چه در کشور خودمان و چه در کشور‌های دیگر ته دیگ هم سرو می‌کنند تا خارجی‌ها انگشتانشان را هم با غذا میل کنند.

آب هویج بستنی

شاید باورتان نشود، اما خارجی‌ها برای یک لیوان هویج بستنی، سر و دست می‌شکنند! باید این را بدانید که «بستنی سنتی» در جایگاه نخست و «آب هویج بستنی» که مخلوط آب هویج و بستنی سنتی است، در جایگاه بیست و یکمِ محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌های سرد جهان در سایت اطلس مزه معرفی شده اند و طرفداران زیادی دارند.

فالوده

توریست‌های خارجی همین که پایشان به خاک ایران می‌رسد، دنبال یک بستنی فروشی می‌گردند تا فالوده بخورند! فالوده هم از آن دست خوراکی‌های ایرانی است که جایگاه نهم محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌های سرد جهان را از آن خود کرده و دوستدارانش فراوان‌اند.

دیزی

این فقط کباب ایرانی نیست که در جهان مشهور است، غذا‌های محلی ایرانی از فسنجان گرفته تا کوفته تبریزی، معمولا در دنیا طرفداران زیادی دارند و می‌توانند همیشه گردشگران خارجی را غافلگیر کنند. در بین این غذاها، دیزی یا آبگوشت که یکی از قدیمی‌ترین و اصیل‌ترین غذا‌های ایرانی است هم به نظر توریست‌های خارجی یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های ایرانی است.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.