دولت به زنان، جوانان و اقوام فرصت حضور داده است موشن‌گرافی | الهام فرح، موسیقی‌دان فلسطینی که به دست صهیونیست‌ها شهید شد به وقت جدایی درباره آسیب‌های جسمی و روحی زنان از خشونت | هنوز تبعیض، همچنان خشونت و ترس آویشن، گیاهی پرخاصیت برای سلامت پوست و موی بانوان آشنایی با چند ترفند ساده برای خوشمزه‌ترشدن غذا‌های ایرانی «راویان افتخار»، رویدادی دخترانه با محتوای رسانه‌ای برگزاری اردوی آمادگی تیم ملی شمشیربازی بانوان زیر ۲۳ سال در گنبدکاووس «جشنواره غذا» در ملایر برای کمک به مردم لبنان و فلسطین برگزار می‌شود رشد ۵ درصدی تصادفات فوتی بانوان در هفت‌ ماه نخست ۱۴۰۳ در تهران ترویج تفکر بسیجی مسئولیت مهم بانوان در خانواده است سرود «مادرانه» در ایام فاطمیه در تهران اجرا می‌شود بهروز آذر تاکید کرد: کاهش تأثیر تحریم‌ها بر توانمندسازی زنان حضور ۹ تیم در بیست‌وچهارمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر زنان ایران مشاغل خانگی، راهکاری برای افزایش مشارکت بانوان در فعالیت‌های اقتصادی زیبایی از نگاه بانوی تازه‌مسلمان‌شده مکزیکی لزوم تولید آثار سینمایی با محوریت ایستادگی زنان و کودکان فلسطینی تمرینات بانوی رکورددار سبزواری برای حضور در مسابقات انتخابی تیم ملی
سرخط خبرها
از نظر گردشگران خارجی، کوفته تبریزی و دیزی جزو خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است

از نظر گردشگران خارجی، کوفته تبریزی و دیزی جزو خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است

  • کد خبر: ۲۹۶۹۶۴
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
از نظر گردشگران خارجی، فقط کباب ایرانی نیست که در جهان شهرت دارد بلکه کوفته تبریزی و دیزی در کنار فسنجان جزو خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تعداد زیادی از غذاها، نوشیدنی‌ها و مواد غذایی مورد استفاده ایرانیان طی سال‌های اخیر مورد توجه گردشگران خارجی قرار گرفته است که در این گزارش برخی از آنها را معرفی می‌کنیم.

سبزی خوردن 

محال است بخواهی غذای ایرانی بخوری و ظرفی از سبزی تازه در کنار غذا خودنمایی نکند. در این ظرف سبزیجات معطری، چون ریحان، ترخون، نعنا، گشنیز به همراه تربچه و پیازچه و گردو به چشم می‌خورد که آمریکایی‌ها را شیفته خود کرده است و سبزی خوردن را یک خوراکی دلپذیر می‌دانند.

ته دیگ

روح غذای ایرانی ته دیگ است! ته دیگ لایه ترد، طلایی و برنجینی است که کف قابلمه سرخ شده و طعمی مشابه ذرت بو داده و چیپس سیب زمینی دارد. این بخش خوشمزه و طلایی معمولا در هیچ کجای دنیا در منوی رستوران‌ها نمی‌آید، اما برخی رستوران‌های ایران چه در کشور خودمان و چه در کشور‌های دیگر ته دیگ هم سرو می‌کنند تا خارجی‌ها انگشتانشان را هم با غذا میل کنند.

آب هویج بستنی

شاید باورتان نشود، اما خارجی‌ها برای یک لیوان هویج بستنی، سر و دست می‌شکنند! باید این را بدانید که «بستنی سنتی» در جایگاه نخست و «آب هویج بستنی» که مخلوط آب هویج و بستنی سنتی است، در جایگاه بیست و یکمِ محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌های سرد جهان در سایت اطلس مزه معرفی شده اند و طرفداران زیادی دارند.

فالوده

توریست‌های خارجی همین که پایشان به خاک ایران می‌رسد، دنبال یک بستنی فروشی می‌گردند تا فالوده بخورند! فالوده هم از آن دست خوراکی‌های ایرانی است که جایگاه نهم محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌های سرد جهان را از آن خود کرده و دوستدارانش فراوان‌اند.

دیزی

این فقط کباب ایرانی نیست که در جهان مشهور است، غذا‌های محلی ایرانی از فسنجان گرفته تا کوفته تبریزی، معمولا در دنیا طرفداران زیادی دارند و می‌توانند همیشه گردشگران خارجی را غافلگیر کنند. در بین این غذاها، دیزی یا آبگوشت که یکی از قدیمی‌ترین و اصیل‌ترین غذا‌های ایرانی است هم به نظر توریست‌های خارجی یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های ایرانی است.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.