کمک بیش از ۱۷.۵ میلیارد تومانی خانم دکتر نیکوکار به درمان بیماران دیالیزی برگزاری همایش «پایه دوچرخه سواری» با حضور ۳۵۰ نفر از بانوان منطقه ۶ مشهد فرشته کریمی به پرسپولیس پیوست آغاز مسابقات قهرمانی آزاد تنیس روی میز زنان کشور از امروز (۱۵ شهریور ۱۴۰۵) زوج‌درمانی، «ایستگاه آخر» نیست! | معرفی نشانه‌های در خطر بودن سیستم زندگی مشترک خانه‌داری | سبزیجات زیرزمینی را حتما در آب سرد بپزید مهریه؛ نشان تعهد و محبت یا بهای رهایی؟ دوره پیش‌یائسگی می‌تواند سال‌ها پیش از یائسگی آغاز شود برنامه‌های حرم مطهر رضوی برای بانوان | از ویژه‌برنامه‌های رواق حضرت نجمه خاتون (س) تا نشست «نقش همسران در آرامش خانه» (۱۵ شهریورماه) آیا تیم خاتون بم به مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان زنان آسیا می‌رسد؟ کاهش ۱۰ ساله سن شیوع سرطان پستان در کشور نسبت به میانگین جهانی منطق دینی مهریه چه می‌گوید؟ | وقتی هدیه، ابزار رقابت می‌شود قضاوت ۲ بانوی داور ایرانی در مسابقات فوتبال بازی‌های آسیایی ژاپن حضرت معصومه (س)؛ الگوی جامع زن مسلمان | هجرتی تاریخی که با ولایت پیوند داشت ازدواج موفق، یک مسابقه برای پیدا کردن کامل‌ترین آدم نیست | بررسی معیار‌های درست انتخاب همسر انجام پژوهشی درباره یائسگی و سلامت زنان توسط محققان ایرانی | نظام سلامت به سمت رویکردی پیشگیرانه و منسجم حرکت کند در نکوهش یک زندگی چهارقسطه فعالیت ۸۹ هزار زن در تعاونی‌های کشور | مشارکت ۱۴ درصدی زنان در اقتصاد، هدررفت نیروی انسانی است میزان ابتلا به سرطان در زنان برخی از استان‌های کشور بالاست | مهمترین عوامل افزایش خطر چیست ؟ آشپزی | چگونه خورش فسنجون با مرغ را مجلسی و رستورانی بپزیم؟
سرخط خبرها
فیلم تئاتر «ملاقات بانوی سالخورده» با بازی گوهر خیراندیش در سینماتک خانه هنرمندان ایران نمایش داده می‌شود

فیلم تئاتر «ملاقات بانوی سالخورده» با بازی گوهر خیراندیش در سینماتک خانه هنرمندان ایران نمایش داده می‌شود

  • کد خبر: ۲۹۷۱۹۶
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲
فیلم تئاتر «ملاقات بانوی سالخورده» را حمید صمندریان کارگردانی کرده و گوهر خیراندیش و الیکا عبدالرزاقی از جمله بازیگران این اثر هستند و قرار است این فیلم فردا ۹ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ در سینماتک خانه هنرمندان ایران نمایش داده شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این فیلم تئاتر، بر اساس نمایشنامه‌ای از فریدریش دورنمات، نویسنده مشهور سوئیسی، در سال ۱۳۸۶ به روی صحنه رفته است. داستان آن درباره کلارا، زنی ثروتمند و سالخورده است که پس از سال‌ها دوری از زادگاهش به آنجا بازمی‌گردد. او با شرطی ترسناک و غیرانسانی به شهر گولن می‌آید: مردم باید معشوق قدیمی‌اش را که او را در جوانی بی‌آبرو کرده، به قتل برسانند.

پس از نمایش، نشستی نقد و بررسی با حضور عباس غفاری (میزبان) و مجید کیانیان (منتقد تئاتر) برگزار می‌شود. این نشست فرصتی است تا علاقه‌مندان به تئاتر، زوایای مختلف اثر را مورد بررسی قرار دهند و به گفتگو درباره پیام‌های عمیق آن بپردازند.

نمایش فیلم تئاتر «ملاقات بانوی سالخورده» نه تنها به عنوان یک اثر هنری قابل توجه، بلکه به‌عنوان یک بررسی عمیق از موضوعاتی چون انتقام، عدالت و قدرت اجتماعی قابل توجه است. سمندریان با دقت و ظرافت خاصی، داستان کلارا را به تصویر می‌کشد. این زن ثروتمند، پس از سال‌ها دوری از زادگاهش، با شروطی سخت به گولن بازمی‌گردد. او در جوانی قربانی بی‌عدالتی‌های اجتماعی و شخصی بوده و اکنون به دنبال انتقام از معشوق قدیمی‌اش است. شرط کلارا برای بازگشت به زادگاهش این است که مردم شهر، معشوقش را به قتل برسانند. این وضعیت تلخ و دراماتیک به‌خوبی نشان‌دهنده خشم و ناکامی‌های اوست.

علاقه‌مندان برای حضور در این جلسه می‌توانند به سایت تیوال مراجعه کنند.

منبع: ایبنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.