نقش مهم مصرف تخم مرغ در رشد مغز کودکان تقویت هویت ایرانی‌اسلامی کودکان با افزایش تولید اسباب‌بازی داخلی نیاز روزانه زنان به مصرف ۲۵ گرم مواد غذایی حاوی فیبر رکوردشکنی بانوی ایرانی در آمریکا | جابه‌جایی رکورد ملی دوی ۲۰۰ متر داخل سالن زنان کشور بعد از ۲۱ سال انتصاب سومین فرماندار زن در گیلان (۷ بهمن ۱۴۰۳) چالش‌های اشتغال زنان در مناطق محروم آغاز اردوی تیم ملی فوتسال زنان از ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ ایجاد چالش‌های هویتی برای کودکان و نوجوانان با بلاگری آنها در فضای مجازی مازندران، میزبان المپیاد زنان نجاتگر کشور عدم آموزش کافی برای مهارت‌های زندگی، عامل مهم طلاق عاطفی بایدها و نبایدهای ذخیره باروری به شیوه فریز تخمک | شانسی برای مادر شدن فتح ۱۲ قله از ۱۴ قله بالای ۸ هزار متر جهان توسط بانوی سبزواری نقش مشکلات شنوایی در یادگیری کودکان اشتغال ۵۱ درصد از زنان فعال اقتصادی خراسان رضوی در صنعت پوشاک طرزتهیه کیک رژیمی با شیره‌انگور + فیلم رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات حوزه بانوان و خانواده نقطه پایان ندارد شهره سلطانی با نمایش «من و گربه پری» در چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر بازگشت هدیه تهرانی به شبکه خانگی با سریال «هزار و یک شب» کسب سه سهمیه المپیک ۲۰۲۸، هدف‌گذاری تیم ملی تکواندو بانوان ایران
سرخط خبرها
کاهش وزن پس از زایمان یک فرایند تدریجی است

کاهش وزن پس از زایمان یک فرایند تدریجی است

  • کد خبر: ۲۹۸۲۷۵
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷
اکثر زنان در دوران بارداری بین ۱۲ تا ۱۶ کیلوگرم وزن اضافه می‌کنند. بیشتر این وزن به جای چربی مربوط به نوزاد است. با این حال بسیاری از زنان ممکن است کاهش وزن بعد از زایمان برایشان مشکل باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ درک این نکته مهم است که تغییرات هورمونی و فیزیولوژیکی پس از زایمان همچنان اتفاق می‌افتد و بلافاصله پس از زایمان متوقف نمی‌شوند. همراه با این تغییرات و گذار به نقشی جدید در زندگی، سبک زندگی و وزن شما می‌تواند تحت تاثیر قرار گیرد.

احتباس مایعات و نوسانات هورمونی


بدن اغلب پس از زایمان مایعات اضافی را حفظ می‌کند. این به افزایش موقت وزن کمک می‌کند. نوسانات هورمون‌های مربوط به بارداری و شیردهی می‌تواند بر متابولیسم و اشتها تأثیر بگذارد. زنان همچنین ممکن است افزایش کالری دریافتی یا تغییراتی را در پس از زایمان تجربه کنند که می‌تواند بر وزن تأثیر بگذارد.

تغییرات در فعالیت بدنی و خواب

تطبیق با یک روال جدید و نیاز‌های مراقبت از نوزاد ممکن است منجر به کاهش فعالیت بدنی شود. کمبود خواب همچنین می‌تواند بر متابولیسم تأثیر بگذارد و به افزایش وزن کمک کند.

عوامل عاطفی و سبک زندگی

عوامل عاطفی (مانند استرس، افسردگی یا تغییرات خلق و خو) می‌توانند بر عادات غذایی و وزن تأثیر بگذارند. اگرچه شیردهی می‌تواند از کاهش وزن حمایت کند، برخی از زنان ممکن است به دلیل افزایش گرسنگی یا تغییرات متابولیک افزایش وزن را تجربه کنند.

اهداف واقع بینانه تعیین کنید


انتظار کاهش حدود ۴.۵ پوند در عرض دو سال پس از زایمان، واقع‌بینانه است. این به میزان وزنی که در دوران بارداری اضافه می‌کنید نیز بستگی دارد. اگر وزن زیادی اضافه کردید، انتظار اینکه چند پوند وزنتان بیشتر از قبل از بارداری باشد، واقع بینانه است.

منبع: سلامت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.