نبود مهد کودک در ادارات | چالش‌ مادران شاغل چگونه مرتفع می‌شود؟ چرا برخی افراد تمایل به خوردن برخی مواد مثل گچ و صابون دارند؟ مصرف ماهی، موجب کاهش التهابات در بدن کودک می‌شود متجاوز سریالی کودکان در تهران دستگیر شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعداد پشت‌نوبتی‌های پذیرش در مراکز شبانه‌روزی اعصاب و روان خراسان رضوی به ۲۰۰ نفر رسید سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ضرورت اتخاذ تصمیم منطقی توسط حاکمیت برای آزمون سراسری بیش از ۹۰ زن مسن در تله مکارترین سارق ایران افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش ۴ درجه‌ای دما در مشهد جزئیات جدید درباره ترمیم نمرات در کنکور ۱۴۰۴ ویروس فلج کننده‌ای که در ۹۰ درصد مبتلایان هیچ علامتی ندارد برنامه امتحانات نهایی ۱۴۰۴ دانش‌آموزان پایه یازدهم و دوازدهم اعلام شد جایزه‌ای برای تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری جزئیات اعزام و بازگشت زائران خانه خدا از مشهد | بیش از ۱۰ هزار زائر خراسانی راهی سرزمین وحی می‌شوند تشنگی بیش‌ازحد نشانه چیست؟ این دمنوش سرشار از ویتامین C است و کلیه‌ها را تقویت می‌کند چرا زنان باردار کمتر به کووید مبتلا می‌شوند؟ با مصرف این روغن‌ها پیر نمی‌شوید تداوم روند افزایش نسبی دما در کشور تا پایان هفته (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاخص ایران در مرگ و میر مادران از میانگین جهانی بهتر است بازدید استاندار خراسان رضوی از بیمارستان درحال‌ساخت زندگی قرارداد بیمه تکمیلی ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری منعقد شد حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان صندوق فولاد با اعمال افزایش سالانه و متناسب‌سازی واریز شد پرت شدن کودک از سانروف حادثه پرتکرار فصل گرم | بازی والدین با جان فرزندان هانی کرده به ضرب گلوله دستگیر شد + فیلم
سرخط خبرها

آیا کاهش وزن ارتباطی با بهبود سندروم تخمدان پلی‌کیستیک در زنان دارد؟

  • کد خبر: ۲۹۹۴۰۹
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۳
آیا کاهش وزن ارتباطی با بهبود سندروم تخمدان پلی‌کیستیک در زنان دارد؟
دانشمندان به ارتباط بین مداخلات برای کاهش وزن و بهبود برخی علائم سندروم تخمدان پلی‌کیستیک پی برده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشگاه آکسفورد بریتانیا اخیراً دریافتند که مداخلات کاهش وزن ممکن است به افراد مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک کمک کند تا وزن را کاهش دهند و تنظیم قند خون و نشانگر‌های هورمونی را بهبود بخشند.

سندروم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) که به عنوان سندروم استاین-لونتال نیز شناخته می‌شود، زنان در سنین باروری را تحت تأثیر قرار می‌دهد. این عارضه، شایع‌ترین اختلال غدد درون ریز و علت ناباروری در بین زنان است.

سندروم تخمدان پلی کیستیک علت یا درمان شناخته شده‌ای ندارد. برخی از افراد مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک علائم کمی را تجربه می‌کنند و برخی بدون علائم هستند. از هر ۱۰ زن یک نفر تحت تأثیر این سندروم قرار می‌گیرد.

این بیماری اغلب با نامنظم شدن یا از دست رفتن تخمک گذاری و دوره‌های عادت ماهانه همراه است. همچنین ممکن است منجر به سطوح بالای غیر طبیعی آندروژن شود که می‌تواند باعث هیرسوتیسم شود.

بیش از نیمی از زنان مبتلا به PCOS دچار اضافه وزن یا چاقی هستند. حداقل ۶۵ تا ۸۰ درصد افراد مبتلا به PCOS با مقاومت به انسولین زندگی می‌کنند.

علاوه بر این، افراد مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک و دارای اضافه وزن نسبت به زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک و دارای وزن سالم‌تر، نتایج پزشکی بدتری را تجربه می‌کنند.

در جستجوی تأیید قوی‌تر، دانشمندان بیش از ۳۰۰۰ مطالعه علمی را جست‌وجو کردند. آنها همچنین با ده‌ها زن مبتلا به PCOS مصاحبه کردند.

بررسی سیستماتیک آنها نشان می‌دهد که مداخلات کاهش وزن "بهبود برخی از ویژگی‌های بالینی مهم PCOS" را تقویت می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->