محور‌های مورد تأکید رهبر معظم انقلاب در رابطه با حجاب ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا مرتضوی بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه اعزام تیم ملی فوتسال زنان به تایلند برای شرکت در یک تورنمنت بین المللی معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف از بانوی شاعر ایرانی که نامش در فهرست دایره‌المعارف زنان شاعر عرب قرار دارد، چه می‌دانید؟ اثرات نامناسب رژیم‌های غذایی با قند زیاد در کودکان بیش فعال کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلا به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش
سرخط خبرها
کاهش وزن پس از زایمان یک فرایند تدریجی است

کاهش وزن پس از زایمان یک فرایند تدریجی است

  • کد خبر: ۲۹۸۲۷۵
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷
اکثر زنان در دوران بارداری بین ۱۲ تا ۱۶ کیلوگرم وزن اضافه می‌کنند. بیشتر این وزن به جای چربی مربوط به نوزاد است. با این حال بسیاری از زنان ممکن است کاهش وزن بعد از زایمان برایشان مشکل باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ درک این نکته مهم است که تغییرات هورمونی و فیزیولوژیکی پس از زایمان همچنان اتفاق می‌افتد و بلافاصله پس از زایمان متوقف نمی‌شوند. همراه با این تغییرات و گذار به نقشی جدید در زندگی، سبک زندگی و وزن شما می‌تواند تحت تاثیر قرار گیرد.

احتباس مایعات و نوسانات هورمونی


بدن اغلب پس از زایمان مایعات اضافی را حفظ می‌کند. این به افزایش موقت وزن کمک می‌کند. نوسانات هورمون‌های مربوط به بارداری و شیردهی می‌تواند بر متابولیسم و اشتها تأثیر بگذارد. زنان همچنین ممکن است افزایش کالری دریافتی یا تغییراتی را در پس از زایمان تجربه کنند که می‌تواند بر وزن تأثیر بگذارد.

تغییرات در فعالیت بدنی و خواب

تطبیق با یک روال جدید و نیاز‌های مراقبت از نوزاد ممکن است منجر به کاهش فعالیت بدنی شود. کمبود خواب همچنین می‌تواند بر متابولیسم تأثیر بگذارد و به افزایش وزن کمک کند.

عوامل عاطفی و سبک زندگی

عوامل عاطفی (مانند استرس، افسردگی یا تغییرات خلق و خو) می‌توانند بر عادات غذایی و وزن تأثیر بگذارند. اگرچه شیردهی می‌تواند از کاهش وزن حمایت کند، برخی از زنان ممکن است به دلیل افزایش گرسنگی یا تغییرات متابولیک افزایش وزن را تجربه کنند.

اهداف واقع بینانه تعیین کنید


انتظار کاهش حدود ۴.۵ پوند در عرض دو سال پس از زایمان، واقع‌بینانه است. این به میزان وزنی که در دوران بارداری اضافه می‌کنید نیز بستگی دارد. اگر وزن زیادی اضافه کردید، انتظار اینکه چند پوند وزنتان بیشتر از قبل از بارداری باشد، واقع بینانه است.

منبع: سلامت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.