چه کار کنیم فرشته‌ها مهمان خانه‌مان شوند؟ اگر کارانه‌ها با حقوق برابر نشود، مشکل کمبود نیروی پرستار حل نمی‌شود نخستین کنگره ملی تجلیل از زنان زندانی سیاسی مسلمان پیش از انقلاب به مناسبت روز پرستار در تهران برگزار می‌شود داشتن اسباب‌بازی‌های کمتر به بهبود کلی سلامت عاطفی و روانی کودکان کمک می‌کند کوثر یوسفی به عنوان نخستین زن به سمت «رئیس هیئت نظارت بانک مرکزی» منصوب شد ۸۳۵ اثر در همایش کتاب سال بانوان حوزه پذیرفته شده است استفاده از کدو حلوایی برای پاک‌سازی پوست بانوان پیشنهاد می‌شود آغاز اردوی تیم ملی دوومیدانی ناشنوایان کشور در بخش بانوان، در زنجان از امروز (۱۵ آبان ۱۴۰۳) در ترشی‌های کارخانه‌ای امکان استفاده از مواد نگهدارنده و رنگ‌های خوراکی زیاد است زنان میان‌سال در غبار وظیفه‌های مادرانه گم شده‌اند تنها بازپرس زن در کشور در یکی از مهم‌ترین شعبه‌ها یعنی شعبه ویژه قتل دادسرای ویژه نوجوانان فعالیت می‌کند پخش سریال «خانه‌روشنا» با ایفای نقش کیمیا خلج از شبکه دو سیما سبک زندگی سالم با چه راهکار‌هایی ایجاد می‌شود؟ قهرمان‌پروری در ایران کم‌رنگ شده است بانوی عکاس سی‌ساله سیرجانی که علاوه بر بچه‌داری و عکاسی، مدیریت یک آنلاین‌شاپ را نیز به عهده دارد کاهش وزن پس از زایمان یک فرایند تدریجی است
سرخط خبرها
اگر کارانه‌ها با حقوق برابر نشود، مشکل کمبود نیروی پرستار حل نمی‌شود

اگر کارانه‌ها با حقوق برابر نشود، مشکل کمبود نیروی پرستار حل نمی‌شود

  • کد خبر: ۲۹۸۵۲۳
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۷
به گفته دبیرکل خانه پرستار، باید ارزش کار پرستاران دیده شود تا بمانند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد شریفی‌مقدم گفت: ما ۵۰ هزار پرستار خانه‌نشین داریم، اما تا زمانی که زیرساخت‌ها به‌درستی فراهم نشود، استخدام نیروی جدید مانند آبی است که در آبکش ریخته می‌شود. مشکل اصلی امروز نگهداشت نیرو است و به همین دلیل نیروی جدید به‌محض ورود، می‌رود. این موضوع انکارناپذیر است. برخی مهاجرت می‌کنند و برخی دیگر شغل خود را ترک کرده و به مشاغل دیگر می‌پردازند.

وی افزود: مسئولان وزارت بهداشت نیز اذعان دارند که نیرو‌های جدید پس از یک یا دو ماه کار، به دلیل درآمد پایین، شغل خود را ترک می‌کنند.

دبیرکل خانه پرستار در پاسخ به این سؤال که راهکار چیست، گفت: تا زمانی که جذابیت شغلی ایجاد نشود، نمی‌توانیم حتی نیرو‌های فعلی را نیز نگه داریم.

وی ادامه داد: اگر کارانه‌ها را با حقوق برابر کنیم و مبلغ فوق‌العاده خاص نیز افزایش یابد، شاید بتوانیم در نگهداشت نیرو موفق باشیم. البته این مبالغ را به‌صورت دست بالا بیان می‌کنم تا به دوبرابر شدن حقوق پرستاران برسیم و حداقلی از زندگی تأمین شود.

دبیرکل خانه پرستار تأکید کرد: تا زمانی که این مسائل حل نشود، پرستاران نمی‌مانند. آنها مهاجرت می‌کنند، اما این راهی است که وزارت بهداشت پیشروی آنها گذاشته است. همه می‌گویند که بودجه نیست، درحالی‌که بودجه وجود دارد؛ اما متأسفانه در جا‌های دیگر و برای گروه‌های دیگر نظام سلامت هزینه می‌شود. 

شریفی مقدم بر اصلاح پرداختی به پرستاران بابت اضافه‌کاری تأکید کرد و گفت: حداقل مبلغ اضافه‌کاری پرستاران باید ۱۰۰ هزار تومان باشد و این عدد کاملاً منطقی و قابل‌قبول برای مسئولان است.

وی افزود: تا زمانی که نتوانیم انگیزه‌های شغلی را برای پرستاران ایجاد کنیم، نمی‌توان انتظار داشت که شرایط کار برای آنها قابل‌قبول باشد. 

منبع: اقتصاد ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.