ابتلا به افسردگی شدید، از عوارض مهم سقط جنین معرفی گیاهان آپارتمانی مناسب برای اتاق نوزاد فصل دوم برنامه تلویزیونی مهنا به بررسی نقش زنان در عرصه مقاومت می‌پردازد بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه پرداخت تسهیلات فرزندآوری در آستانه ۴۰ همت قرار گرفت حمایت دولت از زنان سرپرست‌خانوار، از طریق توسعه مشاغل خانگی توضیحات سازمان اداری و استخدامی کشور درباره آیین نامه دورکاری مادران شاغل (۲ بهمن ۱۴۰۳) بازگشت ساره بیات به جشنواره فیلم فجر با فیلم سینمایی «چشم بادومی» رفع نیاز کودکان به تعاملات اجتماعی بیرون از خانواده با رفتن به مهدکودک از هر ۴ زن یک نفر به میگرن مبتلا است لزوم توجه والدین به نقش تربیتی بازی‌های خانوادگی در کودکان تصویب اولویت‌های موضوعی منشور زنان در جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان همسر شهید برونسی درگذشت گفت و گو با زنی جوان که با موتورسیکلت به مشتریانش مواد مخدر می رساند | رؤیا‌های سوخته «رؤیا» رفع مشکلات زنان و خانواده با اجرای قوانین مرتبط با این حوزه در جامعه معرفی زنان موثر در پیشرفت ایران اسلامی در برنامه رادیویی «ایراندخت» مصرف زیاد غذا‌های فراوری‌شده، عامل مهم ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره پدیده زنانه شدن سالمندی
سرخط خبرها
اگر کارانه‌ها با حقوق برابر نشود، مشکل کمبود نیروی پرستار حل نمی‌شود

اگر کارانه‌ها با حقوق برابر نشود، مشکل کمبود نیروی پرستار حل نمی‌شود

  • کد خبر: ۲۹۸۵۲۳
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۷
  • ۱
به گفته دبیرکل خانه پرستار، باید ارزش کار پرستاران دیده شود تا بمانند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد شریفی‌مقدم گفت: ما ۵۰ هزار پرستار خانه‌نشین داریم، اما تا زمانی که زیرساخت‌ها به‌درستی فراهم نشود، استخدام نیروی جدید مانند آبی است که در آبکش ریخته می‌شود. مشکل اصلی امروز نگهداشت نیرو است و به همین دلیل نیروی جدید به‌محض ورود، می‌رود. این موضوع انکارناپذیر است. برخی مهاجرت می‌کنند و برخی دیگر شغل خود را ترک کرده و به مشاغل دیگر می‌پردازند.

وی افزود: مسئولان وزارت بهداشت نیز اذعان دارند که نیرو‌های جدید پس از یک یا دو ماه کار، به دلیل درآمد پایین، شغل خود را ترک می‌کنند.

دبیرکل خانه پرستار در پاسخ به این سؤال که راهکار چیست، گفت: تا زمانی که جذابیت شغلی ایجاد نشود، نمی‌توانیم حتی نیرو‌های فعلی را نیز نگه داریم.

وی ادامه داد: اگر کارانه‌ها را با حقوق برابر کنیم و مبلغ فوق‌العاده خاص نیز افزایش یابد، شاید بتوانیم در نگهداشت نیرو موفق باشیم. البته این مبالغ را به‌صورت دست بالا بیان می‌کنم تا به دوبرابر شدن حقوق پرستاران برسیم و حداقلی از زندگی تأمین شود.

دبیرکل خانه پرستار تأکید کرد: تا زمانی که این مسائل حل نشود، پرستاران نمی‌مانند. آنها مهاجرت می‌کنند، اما این راهی است که وزارت بهداشت پیشروی آنها گذاشته است. همه می‌گویند که بودجه نیست، درحالی‌که بودجه وجود دارد؛ اما متأسفانه در جا‌های دیگر و برای گروه‌های دیگر نظام سلامت هزینه می‌شود. 

شریفی مقدم بر اصلاح پرداختی به پرستاران بابت اضافه‌کاری تأکید کرد و گفت: حداقل مبلغ اضافه‌کاری پرستاران باید ۱۰۰ هزار تومان باشد و این عدد کاملاً منطقی و قابل‌قبول برای مسئولان است.

وی افزود: تا زمانی که نتوانیم انگیزه‌های شغلی را برای پرستاران ایجاد کنیم، نمی‌توان انتظار داشت که شرایط کار برای آنها قابل‌قبول باشد. 

منبع: اقتصاد ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۶
0
0
چرا فقط پرستارا؟؟؟ بخدا اداره های دیگر هم بهشون توجه کنید ..من کارمند منابع طبیعی استان گلستان هستم با 15 سال سابقه با حقوق 12 میلیون نه اضافه کار نه رفاه نه کارانه ....