روایت هایی مستندگونه از اهدای طلا توسط زنان به محور مقاومت در کتاب «جان و دل» صدور پیام دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) خطاب به بانوان و مادران ایرانی| امروز پیام نذر‌های مادران ایران به جهانیان رسیده است مهم‌ترین مأموریت زن تراز انقلاب اسلامی چیست؟ نقش مهم وراثت در چندقلوزایی اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی پیمان عاشقانه زوج‌های مشهدی در دل روز‌های جنگ تربیت بانوان کنشگر بین‌المللی، اولویت مهمی برای دوران پساجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران مشهدی‌ها الگویی از مقاومت، امید و عشق به زندگی در سایه جنگ شهادت یاسمین باکوئی در حملات رژیم صهیونیستی، داغی بر دل دانشگاه شریف شهدای پزشک زن ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی را بشناسیم؟ توصیه‌های یک روانشناس برای پر کردن اوقات فراغت کودکان با رویکردی هوشمندانه خانواده‌های شهدا «خاکریز دوم» در برابر دشمنان هستند ۱.۸ میلیون بانوی در  سن باروری، مخاطب طرح ملی آمایش امید در  مشهد درباره عوارض سزارین‌های تقویمی| تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است خرده‌روایت‌هایی از زبان ۴۰ زن و همسر بازمانده از فاجعه انفجار هم‌زمان ۴ هزار پیجر در لبنان در کتاب «دشواری مبارک» سهم خراسان جنوبی از تسهیلات فرزندآوری تنها ۰.۴۵ درصد است زنان، کنترل‌گران عاطفی جامعه در بحبوحه جنگ مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است
سرخط خبرها
خورشت بامیه چه ادویه‌هایی دارد؟

خورشت بامیه چه ادویه‌هایی دارد؟

  • کد خبر: ۲۹۸۸۳۵
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۷
در طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه باید به ادویه‌ها توجه ویژه داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با انواع ادویه و چاشنی می‌توان به مزه و طعم خورش بامیه تنوع بخشید و آن را خوشمزه‌تر نمود. برای تهیه یک خورش بامیه خوشمزه از ادویه‌های زیر استفاده نمایید:

زیره: 

یکی از ادویه‌های پرکاربرد در انواع خورشت‌های ایرانی زیره است که با عطر و طعم گرم و کمی شیرین خود، به خورشت بامیه طعم می‌بخشد و باعث متعادل شدن سایر طعم‌ها می‌شود.

رازیانه: 

استفاده از ادویه‌های عطری، چون رازیانه موجب خوشمزه‌تر شدن خورشت بامیه می‌شود.

دارچین:

دارچین ادویه‌ای با عطر و طعم قوی است که با عطر و طعم گرم و شیرین خود، می‌تواند موجب خوشمزگی طعم خورشت بامیه شود.

زردچوبه:

در طرز تهیه خورشت بامیه ساده و طرز تهیه خورشت بامیه اصفهانی، زردچوبه کاربرد فراوانی دارد، زیرا دارای خاصیت سلامتی بوده و به غذا طعم و رنگ زیبا می‌دهد.

فلفل سیاه:

فلفل سیاه، با تندی ملایم باعث ایجاد طعم و مزه متعادل در خورشت بامیه می‌شود. میزان استفاده از فلفل سیاه بستگی به ذائقه شما دارد.

نکته: برای طعم دادن بیشتر به خورشت بامیه، می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند پودر گشنیز، پودر کاری، زنجبیل، پاپریکا و هل سبز نیز استفاده کنید.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.