تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین لزوم معرفی الگو‌های برجسته بانوان شهید و انقلابی به جامعه تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان، دستاوردی مهم در دولت سیزدهم اثرگذاری سبک زندگی سالم در انجام مراحل درمان ناباروری مریم میرزاخانی، فخر جامعه ریاضی ایران و جهان وعده صیغه شرعی، پوششی برای کلاهبرداری‌های میلیونی اشتغال بانوان در مشاغل خانگی ایران بالاتر از میانگین جهانی تیم ملی فوتسال زنان ایران راهی دور دوم مسابقات جام ملت‌های آسیا شد رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴ پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟ چاپ مجموعه شعر «ندای هبه» با هدف روایت نقش‌آفرینی زنان در جبهه مقاومت کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران
سرخط خبرها
معرفی ادویه‌های مورد نیاز خورش‌های ایرانی

معرفی ادویه‌های مورد نیاز خورش‌های ایرانی

  • کد خبر: ۳۰۴۰۵۲
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۱
ادویه‌ها نقش کلیدی در طعم و عطر خورشت‌های ایرانی دارند و انتخاب صحیح و استفاده درست از آنها می‌تواند غذا‌های شما را تبدیل به خوراکی‌های بی‌نظیر کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ترکیب ادویه‌ها در آشپزی ایرانی نقشی بسیار حیاتی دارد، زیرا ادویه‌ها نقش کلیدی در طعم و عطر خورشت‌های ایرانی دارند و انتخاب صحیح و استفاده درست از آنها می‌تواند غذا‌های شما را تبدیل به خوراکی‌های بی‌نظیر کند.

از زردچوبه و دارچین گرفته تا زیره و هل، هر کدام از این ادویه‌ها نه تنها طعم و عطر خاصی به غذا می‌بخشند، بلکه با ترکیب مناسب آنها، لایه‌های پیچیده‌ای از طعم در خورشت‌ها ایجاد می‌شود. در کتاب مستطاب آشپزی در خصوص اهمیت ادویه تاکید شده که ادویه‌ها باید به صورت تازه و در مقدار کم ساییده شوند تا عطر و طعم آنها به خوبی حفظ شود. ادویه‌های درسته عطر خود را بسیار بهتر از ادویه‌های ساییده حفظ می‌کنند، بنابراین توصیه می‌شود ادویه‌ها را به مقدار کم سابیده و به اندازه نیاز چند هفته استفاده کنید.

هر خورشت ایرانی نیاز به ادویه‌های خاص خود دارد که در این بخش به آنها اشاره می‌کنیم:

قورمه سبزی: زردچوبه، فلفل سیاه، زعفران

فسنجان: دارچین، زعفران، هل

قیمه: زردچوبه، دارچین، زعفران

خورش آلو: گلپر، زعفران، دارچین

خورش مرغ: زردچوبه، فلفل، زعفران

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.