همه چیز درباره آکنه یا جوش‌های پوستی و راه‌های درمان آن | چاله‌چوله‌های پوستی بهبود کم‌خونی زنان با مصرف روزانه ۱۵۰ گرم از این محصول کمبود ید در دوران بارداری، عامل مهم تولد نوزاد با هوش پایین‌تر صعود به نیمه‌نهایی لیگ‌یک بسکتبال بانوان کشور برای ورزشکاران خراسان رضوی تشکیل یک کارگروه ویژه زنان توسط انجمن صنعتگران لبنان و سازمان جهانی کار تأثیرات روزه‌داری بر روابط خانوادگی ویدئو| سونامی خشونت علیه زنان در فرانسه دختر چمدان به دست، بازیگری در قهوه پدری مهران مدیری را تجربه کرد ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمد سهرابی افزایش چشمگیر نرخ خودکشی در میان زنان جوان در فرانسه آبله مرغان، بیماری ویروسی شایع در کودکان کمتر از ۱۲ سال روایت مهاجم جوان نیشابوری از حضورش در هفدهمین دوره از لیگ‌برتر فوتبال زنان بانوان، بیشترین قربانی ترویج سبک زندگی غربی در جامعه جایزه روز جهانی زن در بخش توسعه ورزش پارالمپیکی به ایران رسید شهادت ۱۲ هزار و ۳۱۶ زن فلسطینی در جنگ غزه روزه‌داری در سه‌ماهه اول بارداری ممنوع است طرزتهیه سوپ شیر ویژه ماه رمضان + فیلم | افطاری ساده استرس، عامل افزایش احتمال خطر سکته مغزی در زنان بارش سنگین برف هم مانع تدریس خانم معلم نشد| انجام رفع اشکال دروس در منازل دانش آموزان کلاتی
سرخط خبرها
رفع تلخی خورش‌ با چند ترفند ساده

رفع تلخی خورش‌ با چند ترفند ساده

  • کد خبر: ۳۰۲۴۶۸
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۹
برخی از مواقع ممکن است مزه خورش در هنگام پخت به تلخی بزند که با چند ترفند ساده می‌توان این تلخی را از بین برد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برخی از مواقع ممکن است مزه خورش در هنگام پخت به تلخی بزند که با چند ترفند ساده می‌توان این تلخی را از بین برد.

یکی از کلی‌ترین راه‌ها حذف عامل تلخ‌کننده است، مثلا اگر خورشی درست می‌کنید که در آن از لیمو عمانی استفاده می‌شود پوست و تخم آن را قبل از ریختن داخل خورش جدا کنید و همچنین با خیساندن آن قبل از طبخ و سپس خارج کردن آن مدتی پس از پخت از تولید مزه تلخ جلوگیری کنید.

یکی دیگر از عواملی که باعث عدم جذب مواد تلخ بر روی زبان می‌شود نمک است. مثلا مزه تلخ قهوه و یا مزه تند کیوی را می‌شود با ریختن مقداری نمک در درون قهوه و یا سرو کیوی به همراه مقداری نمک بر روی آن برطرف کرد.

دیگر عامل مهمی که باعث تلخی غذا‌ها می‌شود سوخت سطحی آن است مثلا پیاز داغ اگر زیاد سرخ شود و دچار سوختن سطحی گردد مزه تلخی در آن احساس می‌شود.

از آبلیمو هم می‌توانید برای از بین بردن مزه تلخ بسیاری از غذا‌ها استفاده کنید. حتما شما هم تجربه خوردن سبزیجاتی که مزه تلخی دارند را دارید. استفاده از آبلیمو بر روی این سبزیجات مزه تلخ آنها را برطرف می‌کند.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.