رویداد ملی «ایران بانو» در مشهد برگزار شد+ویدئو دغدغه‌ای که هنوز با من مانده‌است تنها کسی که به بودنش ادامه می‌دهد پرداختن به سیره حضرت زهرا (س) در کتاب به امید دیدار لزوم حاکم شدن اخلاق مادرانه در جامعه رنج و شادی های تولد نوزادان در  یکی از  بیمارستان های مشهد به مناسبت روز مادر | ترانه مادری روش‌های خوشمزه‌تر شدن خورش فسنجان گره‌گشایی با ذکر تسبیحات حضرت زهرا(س) اختتامیه پنجمین رویداد ملی شکوه مادری در مشهد|تجلیل از ۱۰ مادر نمونه از سراسر کشور گیاهان آپارتمانی هم به ویتامین نیاز دارند؟ هدیه‌ای خاص و به‌یادماندنی برای مادر‌ها ۹ مدال دختران مشهد در مسابقات پاراتنیس روی میز کشور پایان میزبانی مشهد از لیگ دسته دو والیبال بانوان روش‌های حذف چربی اضافی غذا باید از کسب‌وکار‌های اقتصادی بانوان در مشهد حمایت ویژه شود زنجبیل، ادویه مناسب برای کاهش حالت تهوع صبحگاهی مادران باردار معرفی بانوان موفق ایرانی در برنامه رادیویی دخت ایران نمایش آثار خوشنویسی بانوان اصفهانی در نگارخانه موزه حرم امام‌رضا(ع) آلودگی هوا بر افزایش اختلالات هورمونی در زنان تأثیر می‌گذارد
سرخط خبرها
از مجری‌گری تا مدیریت مهدکودک خانم رضایی!

از مجری‌گری تا مدیریت مهدکودک خانم رضایی!

  • کد خبر: ۲۹۹۱۴۶
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۳
یکی از مجری‌هایی که در دهه شصت حضور داشت و تا دهه هفتاد هم بچه‌ها را جلوی تلویزیون می‌نشاند، الهه رضایی است که در حال حاضر به عنوان مدیر یک مهدکودک فعالیت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ الهه رضایی هم‌اکنون مدیر یک مهدکودک نقلی در دیباجی شمالی است و هنوز هم با بچه‌ها سروکله می‌زند و دغدغه تربیت آن‌ها را دارد. 

او می گوید: فکر می‌کنم اردیبهشت یا خرداد ۵۸ تلویزیون زیرنویس می‌رفت که می‌خواهیم در برنامه کودکان از مجریان کم سن و نوجوان استفاده کنیم. یکی از دوستان من که آمده بود تا با همدیگر درس بخوانیم و این زیرنویس را خوانده بود پیشنهاد داد که با هم به تلویزیون برویم و تست اجرا بدهیم. بیشتر دوست داشتیم بدانیم پشت این تلویزیونی که این قدر جذاب و پر زرق و برق است چه می‌گذرد. تست اجرا گرفته شد و با حضور من موافقت شد. خلاصه رفتیم و اتفاقات به آن شکلی که بچه‌های دهه ۶۰ و ۷۰ و اینها دیده بودند پیش رفت.

تفاوت اجرای دهه ۵۰ و ۶۰

مجری پیشین برنامه‌های کودک در رسانه ملی بیان می‌کند: مراعات‌ها در دهه ۶۰ تنها به لحاظ پوشش بود. به لحاظ کلام و نوع گفتگو خیلی با دهه گذشته اش فرقی نمی‌کرد. چون زمانی که بچه بودم خانم برومند مجری برنامه کودک آن دوره بود. در برنامه‌ای که اسمش «ما و شما» بود. در آن برنامه زمینه اجرا و نوع گفتگو‌هایی که می‌شد همان قدر سنگین بود که برنامه ما بود. خط قرمز‌ها یا مراعات کلام و رفتار تقریبا همان چیزی بود که ما هم داشتیم. به هرحال وقتی مخاطب آدم، بچه‌ها هستند کمی فرق می‌کند. باید متناسب با سن آنها و قدرت درک آنها صحبت کرد. آن وقت‌ها نوع اجرا همین بود. ۱۲ سالی است که یک هیجان و تغییر بزرگی ایجاد و رفتار‌ها کاملا عوض شده و نوع اجرا کاملا فرق کرده است.

حقوق اول در صدا و سیما

رضایی با اشره به اینکه ماهی ۱۲ جلسه ۱۲۰۰ تومان یعنی جلسه‌ای ۱۰۰ تومان اولین حقوق من در صدا و سیما بود، اضافه می‌کند: سازمان که در آن زمان استخدام نداشت و عملا تا سال ۶۴ ما در استخدام سازمان نبودیم. سال ۶۴ هم که استخدامی شد یکی، دو سال از سوابق گذشته مان را قبول نمی‌کردند. چون ساعت کاری پر نمی‌شد و سن ما زیر ۱۸ سال بود. 

مهد کودک؛ کار و عشق

او با تاکید بر اینکه آدمی که با بچه‌ها سروکار داشته یک بخشی از زندگی و علاقه مندی اش بچه‌ها می‌شود و همین طور، چون رشته تحصیلی ام تعلیم و تربیت و امور تربیتی است کار با بچه‌ها و سر و کله زدن با آنها ادامه کار مناسبی برای من بود، متذکر می‌شود: بعد از بیرون آمدن از صدا و سیما مهد کودک را همراه خواهرم احداث کردیم. چون ما خانوادگی بچه‌ها را خیلی دوست داریم.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.