ابتلای زنان به آرتریت روماتوئید نسبت به مردان بیشتر است| نگاهی به اثرگذاری یک درمان نوین قهرمانی تیم اسپینینگ بانوان استان فارس در یک المپیاد ورزشی کشوری چه موضوعاتی در حوزه خانواده و زنان مورد توجه رهبر شهید بود؟ آیا آلرژی کودکان به بادام زمینی قابل درمان است؟ ابهام در وضعیت اسپانسرینگ تیم خاتون برای حضور در رقابت‌های آسیایی دوستش نداشتم اما عاشقش شدم»| روایت شنیدنی همسر شهید مجید شعبانی از آخرین ماه‌های زندگی مشترک اهمیت استفاده از اسیدفولیک برای بارداری سالم درد و ناباروی، ۲ علامت مهم آندومتریوز| چه میزان از زنان درگیر این بیماری هستند؟ توجه به نیاز‌های  ویژه زنان در بحران‌ها، محور اقدامات شهرداری تهران خانه‌تان برق می‌زند، اما چرا هیچ‌کس نمی‌خندد؟ | راهنمای رهایی از وسواس تمیزی برای مادران نگاهی به معجزه ۴ دقیقه‌ای «پیش‌قدم شدن» در آشتی زوجین| مهارتی که نشانه بالاتر بودن هوش عاطفی (EQ) است تجلیل از ۱۱۰ مادر طلبه و اساتید دارای ۴ فرزند و بیشتر حوزه علمیه خراسان در حرم مطهر رضوی تغییر الگوی فرزندآوری در کشور| تعداد فرزندان اول از تعداد فرزندان دوم بیشتر شده است بررسی نقش و جایگاه پروین اعتصامی در آموزش و پرورش افغانستان در یک نشست فرهنگی روایت شهادت شهیده «سیده مهدیس حمیدی» در جنگ تحمیلی سوم از زبان پدر| همه چیز در چند ثانیه تغییر کرد نگاه جلال آل‌احمد به نقش زنان در تحولات انقلاب اسلامی چه بود؟ آیا می توان در آشپزی، صرفه جویی کرد؟| معرفی راهکارهایی ساده برای کاهش دورریز مواد غذایی صدور بیمه اجتماعی برای بیش از ۳ هزار بانوی سرپرست خانوار در تهران
سرخط خبرها
سقوط بانوان گلبالیست خراسانی به لیگ دسته ۲

سقوط بانوان گلبالیست خراسانی به لیگ دسته ۲

  • کد خبر: ۳۰۰۵۲۴
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۴
  • ۱
تیم بانوان خراسان رضوی پارسال روی سکوی سومی لیگ یک کشور ایستاده بود، اما امسال (۱۴۰۳)، با کسب نتایج ضعیف به لیگ دسته۲ سقوط کرد.

مژده رنگیان | شهرآرانیوز؛ تیم بانوان خراسان‌رضوی پارسال روی سکوی سومی لیگ‌یک کشور ایستاده بود، اما امسال با کسب نتایج ضعیف به لیگ دسته ۲ سقوط کرد. هجدهمین دوره مسابقات گلبال قهرمانی کشور با رقابت بیست تیم از استان‌های کشور در دو دسته اول و دوم در اردوگاه شهیدعظیمی بابلسر برگزار شد.

در مسابقات دسته‌یک هفت تیم خراسان‌رضوی، تهران، خوزستان، یزد، خراسان‌جنوبی، کردستان و کرمان به مصاف هم رفتند و درنهایت تیم تهران قهرمان شد. نایب‌قهرمانی لیگ‌یک به تیم کردستان رسید و تیم خراسان‌جنوبی عنوان سوم را کسب کرد. اما تیم بانوان خراسان‌رضوی به‌دلیل نتایج ضعیف و کسب جایگاه هفتم به لیگ دسته ۲ سقوط کرد. تیم مازندران هم به‌دلیل غیبت در مسابقات، دیگرتیم سقوط‌کننده به دسته ۲ بود. 

نماینده استان مقابل حریفانش نتوانسته بود به پیروزی برسد و این سقوط درحالی رقم خورد که پارسال در بابلسر خراسان‌رضوی به کاپ برنزی مسابقات دست یافته بود. پارسال تهران قهرمان شد، کردستان به نایب‌قهرمانی دست یافت و خراسان‌رضوی در جایگاه سوم قرار گرفت. 

همچنین خراسان‌رضوی با یازده گل زده عنوان بهترین خط دفاع دسته‌یک را از آن خود کرده بود، اما در این دوره با افت شدید روبه‌رو شد و باید از سال آینده برای بازگشت به لیگ‌یک تلاش کند. امسال بهترین خط حمله با ۳۱گل زده به کردستان اختصاص یافت، بهترین خط دفاع با سیزده گل خورده به تهران رسید و خانم‌گل مسابقات با ۲۶گل زده به ریزان دژاهنگ از کردستان تعلق گرفت.

 امسال در دسته ۲ نیز گلستان، کرمانشاه، لرستان، فارس، اصفهان، اردبیل، چهارمحال‌وبختیاری، آذربایجان‌شرقی، خراسان‌شمالی، قزوین، سمنان و زنجان با حضور ۷۳ورزشکار به رقابت پرداختند که درنهایت تیم فارس اول و گلستان دوم شد و هردو به لیگ‌یک صعود کردند و قزوین هم در جایگاه سوم قرار گرفت. فاطمه قایدی و ویدا جبارزاده از استان فارس نیز با ۲۲گل زده خانم‌گل مسابقات معرفی شدند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۷
0
0
یرگه مگه کوری که رفتی دسته دو