مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
لزوم توجه والدین به ارتقای سطح سواد رسانه‌ای کودکان

لزوم توجه والدین به ارتقای سطح سواد رسانه‌ای کودکان

  • کد خبر: ۳۰۰۶۹۳
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹
یک جامعه‌شناس بر لزوم توجه والدین به ارتقای سواد رسانه‌ای کودکان تأکید کرد و گفت: خطرات فضای مجازی چندین برابر فضای واقعی برای کودکان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی انتظاری به اهمیت توجه والدین به ارتقای سواد رسانه‌ای کودکان تاکید کرد و گفت: خطرات فضای مجازی چندین برابر فضای واقعی برای کودکان است.

وی با اشاره به اینکه امروزه جامعه‌پذیری کودکان به‌شدت تحت تأثیر فضای مجازی قرار دارد، ادامه داد: به عبارت دیگر، کودکان به میزان زیادی در این فضا جامعه‌پذیر می‌شوند وارتباطات رو در رو با والدین و خویشاوندان برای آنها کمتر محقق می‌شود.

این جامعه شناس افزود: این موضوع به‌ویژه در شرایطی که جنبه‌های اجتماعی در جامعه تضعیف شده و روابط میان مردم کاهش یافته، شدت بیشتری پیدا کرده است. به‌علاوه، کاهش موقعیت‌هایی که افراد در آنها به‌صورت رودررو با یکدیگر مواجه می‌شوند، مسأله را حادتر کرده و باعث افزایش حضور کودکان در فضای مجازی شده است.

لزوم آشنایی والدین با تنوع فضای مجازی و کارکرد آن

انتظاری گفت:والدین باید ابتدا با فضای دیجیتال، هوش‌مصنوعی و تهدید‌های موجود در این فضا آشنا شوند. اگر آن‌ها در این زمینه اطلاعات کافی نداشته باشند، برخورد‌های اقتدارمآبانه با کودکان در استفاده از فضای مجازی ممکن است بیشتر به رفتار‌های مقاومتی و حرص و ولع آن‌ها منجر شود. مسأله حائز اهمیت این است که امروزه جامعه‌پذیری کودکان به‌شدت تحت تأثیر فضای مجازی قرار دارد. به عبارت دیگر، کودکان به میزان زیادی در این فضا جامعه‌پذیر می‌شوند و ارتباطات رو در رو با والدین و خویشاوندان برای آنها کمتر محقق می‌شود.

وی اضافه کرد: اولیا و مسئولان مدرسه باید به این موضوع توجه و برنامه‌ها را طوری تنظیم کنند که در جهت تقویت فضای مجازی نباشند و همه چیز را به گروه‌های مجازی منتقل نکنند و اجازه دهند تا کودکان در فضای واقعی حرف‌های خود را بزنند. بر این اساس باید یک مقدار دز مصرف اینترنت و شبکه‌های اجتماعی توسط والدین و مسئولان کاهش پیدا کند و به‌دنبال‌آن کودکان را به حضور و تجربه مناسبات واقعی ترغیب کنند. به همین دلیل نباید کودکان را ازحضور در مناسبات اجتماعی بترسانند.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.