بازداشت یک بانوی ایرانی در فرانسه به اتهام حمایت از فلسطین و محکوم‌کردن نسل‌کشی در غزه تغییر در سطح هورمون‌ها، علت بروز سردرد زنان باردار گسترش روابط تجاری زنان فعال و اشتغال‌آفرین ایران با عراق نقش رژیم غذایی مناسب و ورزش در کاهش التهاب بیماری اندومتریوز نایب‌قهرمانی بانوی ایرانی در رقابت‌های اسکواش رنکینگ جهانی طلاق و فروپاشی بنیان خانواده، پیامد‌های منفی نگاه تجاری به ازدواج ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی شیدپیله‌ور طرز تهیه دسر محلبی در منزل + فیلم تشکیل ستاد ملی برنامه پزشکی خانواده به ریاست رئیس‌جمهور هر زن فلسطینی، یک روایتگرِ فریادِ غزه است معرفی نخستین زن تلگراف‌چی در ایران قهرمان مسابقات سه نفره جام رمضان خراسان رضوی مشخص شد حضور ۵ بانوی خراسانی در  اردوی ملی والیبال نشسته پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان| آیا مهریه پشتوانه دختر است؟ زنان چگونه می‌توانند کیفیت زندگی‌ خود را ارتقا دهند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید داراب آخرتی برگزاری مراسم بزرگداشت ثمینه باغچه‌بان در صد سالگی از قمر آریان، نویسنده و پژوهشگر فقید خراسانی چه می‌دانید؟ حضور ۲  دختر خراسانی در بسکتبال غرب آسیا
سرخط خبرها
احتمال ابتلای بانوان به بیماری‌های قلبی با مصرف شیر گاو

احتمال ابتلای بانوان به بیماری‌های قلبی با مصرف شیر گاو

  • کد خبر: ۳۰۱۱۸۰
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۵
بر اساس مطالعه جدیدی که در نشریه «بی ام سی مدیسین» (BMC Medicine) منتشر شده، احتمال ابتلای بانوان به بیماری‌های قلبی با مصرف شیر گاو به ۲۱ درصد افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بر اساس مطالعه جدیدی که در نشریه «بی ام سی مدیسین» (BMC Medicine) منتشر شده، نوشیدن شیر گاو معمولی می‌تواند خطر ابتلا به بیماری ایسکمیک قلبی (IHD) را افزایش دهد، وضعیتی که می‌تواند منجر به حملات قلبی شود.

به نوشته نیویورک پست، محققان دریافتند که هرچه شیر بیشتر نوشیده شود، خطر نیز افزایش می‌یابد، اما فقط نیمی از جمعیت باید نگران آن باشند. تیمی از محققان در دانشگاه اوپسالا در سوئد در نتیجه تحقیقات خود دریافتند که احتمال ابتلای زنان به بیماری‌های قلبی در صورت مصرف لبنیات بیشتر است، اما سلامت قلب مردان نیز به این شکل تحت تاثیر قرار نمی‌گیرد.

با بررسی اطلاعات مربوط به حدود ۶۰ هزار زن و ۴۰ هزار مرد، آنها دریافتند زنانی که ۴۰۰ میلی لیتر شیر در روز می‌نوشند، ۵ درصد افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی داشتند. برای درک این موضوع، می‌ٌتوان یک لیوان قهوه لاته بزرگ که حدود ۳۵۴ میلی لیتر شیر در آن استفاده شده را مثال زد.

افزایش این میزان مصرف به ۶۰۰ میلی لیتر ۱۲ درصد افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی را نشان می‌داد، در حالی که بالا بردن مصرف شیر روزانه تا ۸۰۰ میلی لیتر (معادل ۴ لیوان شیر) ۲۱ درصد افزایش خطر داشت.

پروفسور کارل مایکلسون، نویسنده این مطالعه گفت: رژیم غذایی سالم برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی ضروری است. تحلیل ما از ارتباط بین مصرف شیر بالاتر از ۳۰۰ میلی لیتر در روز و میزان افزایش بیماری ایسکمیک قلبی و انفارکتوس میوکارد به طور خاص در زنان و نه در مردان حمایت می‌کند.

خطر بالاتر در زنان بدون توجه به محتوای چربی شیر مشهود بود. مایکلسون افزود: جایگزینی شیر معمولی، کره و خامه (که به اصطلاح به آن شیر تخمیر نشده می‌گویند) با مصرف متوسط ماست، دوغ، کفیر و کشک (شیر تخمیر شده) می‌تواند باعث کاهش خطر ابتلای زنان به بیماری‌های قلبی شود.

براساس این تحقیق، احتمال ابتلای بانوان به بیماری‌های قلبی با مصرف شیر گاو به ۲۱ درصد افزایش یافته است.

منبع: عصر ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.