تلاش ۱۰ ساعته برای نجات جان مادر باردار در چهارمحال و بختیاری (۱۷ بهمن ۱۴۰۴) فیلم سینمایی «کافه سلطان»، روایت یک درام خانوادگی در بستر جنگ ۱۲ روزه پایان بیستمین دوره رقابت‌های لیگ دسته اول تکواندوی بانوان باشگاه‌های کشور (۱۷ بهمن ۱۴۰۴) با مصرف این خوراکی‌های طبیعی و گرم، سرمای هوا را بگذرانید مستند تلویزیونی زندگی پر فراز و نشیب بانوی کارآفرین برتر روستایی (۱۷ بهمن ۱۴۰۴) شکست تیم قهوه باتسام مشهد در هفته هجدهم لیگ بسکتبال بانوان پیروزی تیم‌های مدعی در هفته نهم لیگ برتر هندبال بانوان| صدر جدول، تغییر نکرد خداحافظی بهترین گلزن فوتبال زنان با مستطیل سبز مصرف خودسرانه فرآورده‌های گیاهی خطرناک است تازه‌ترین فهرست محصولات غیرمجاز مراقبت از پوست و زیبایی منتشر شد (۱۷ بهمن ۱۴۰۴) سیاه‌چادر، هنر دستبافت صادراتی زنان عشایر خراسان جنوبی رقابت پرسپولیس و استقلال در سطحی تازه| آیا سرمربی تیم ملی فوتبال زنان به یکی از تیم‌های سرخابی می‌پیوندد؟ توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در سراسر کشور با فعالیت ۵ هزار گروه همیار معرفی ۷ اصل مهم برای بهبود زندگی زناشویی| تلاش زوجین در تغییر دادن طرز تفکر یکدیگر عملا بی‌فایده است دلایل اصلی سقط جنین چیست؟ رنج پنهان زنان تحصیل‌کرده؛ ۹۷.۵ درصد زنان دانشمند دچار سندروم ایمپاستر هستند حذف زودهنگام دختر شمشیرباز ایران در گرندپری ایتالیا «دختر پری‌خانوم»، سورئالی که پوچ از آب در آمد برگزاری هفته نهم لیگ برتر هندبال بانوان با ۴ دیدار| جدول مسابقات چه تغییری می‌کند؟ درباره سلاف فواخرجی، بانوی بازیگر عرب در فیلم سینمایی «سرزمین فرشته‌ها»
سرخط خبرها
«جشنواره غذا» در ملایر برای کمک به مردم لبنان و فلسطین برگزار می‌شود

«جشنواره غذا» در ملایر برای کمک به مردم لبنان و فلسطین برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۲۰۶۵
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵
بانوان قرآنی، هیئات مذهبی و اعضای پایگاه‌های بسیج ملایر، با هدف کمک به مردم لبنان و فلسطین و در راستای اجرای پویش «ایران همدل»، هشتم آذر ۱۴۰۳، جشنواره غذا برگزار می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مشاور امور بانوان در فرمانداری شهرستان ملایر اظهار کرد: همزمان با ایام فاطمیه و هفته بسیج و در راستای پویش «ایران همدل» برای کمک به جبهه مقاومت، جشنواره غذا به همت بانوان قرآنی، هیئات مذهبی و اعضای پایگاه‌های بسیج، در ملایر برگزار می‌شود.

مریم نگاهداری افزود: این جشنواره با هدف کمک به جبهه مقاومت و با همکاری شورای اسلامی و شهرداری ملایر هشتم آذر ۱۴۰۳ از ساعت ۱۶ الی ۲۰ در سرای فرهنگ و هنر شهرداری واقع در خیابان شهید رجایی ملایر با بیش از ۳۲ غرفه از سوی بانوان ملایری با ارائه انواع غذا‌های ایرانی، دسر و… برگزار می‌شود که سود حاصل از این جشنواره به جبهه مقاومت اهدا خواهد شد.

وی ضمن دعوت از مردم برای بازدید و حضور در این جشنواره خاطر نشان کرد: همه هزینه‌های این غذا‌ها نیز از سوی خود بانوان تهیه شده است.

منع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.